- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
evet ama karışmazsam uyuyamam geceleri. Anneme kardeşlerime söyledim bugun amcamın yuzune dahi bakamadım üstelik çocuğu daha 5 yaşında. Söylemek istiyoım ama amcam çok cins birisidir napar ne eder beni yalancı çıkarttırırZor bi durum karisirsan basinda patlama ihtimalide var :/
Bence cok sakat iş karisma seninde dedigin gbi yalanci cikarir filan bide basin agrir bu muhabbete bosverevet ama karışmazsam uyuyamam geceleri. Anneme kardeşlerime söyledim bugun amcamın yuzune dahi bakamadım üstelik çocuğu daha 5 yaşında. Söylemek istiyoım ama amcam çok cins birisidir napar ne eder beni yalancı çıkarttırırbazen düşünüyorum aç bir gizli Facebook adresi ikisini de tehtit et ama arar bulur diye korkuyorum
Kanıtlayana kadar peşini bırakmamayı düşünüyorum o yalancı çıkarsa kanıtlar doğrular beni o zaman da zaten butun herkesi karşısına almış olur zaten kanıtladıktan sonra insanların benim hakkımda ne duşundukleri umrumda değil istiyorlarsa yuva yıkıcı desinler ki derler umrumda bile deil ama. Ben kendi amcamı görmezden gelmiş oluyorum yalan olsa yapar mıyım böyle birşey.Be
Bence cok sakat iş karisma seninde dedigin gbi yalanci cikarir filan bide basin agrir bu muhabbete bosver
onunla konuşmamın imkanı yok. Ki konuşsam ne diyeceğim birlikte tatile gitmişsiniz, konsere gitmişsiniz, paraşütle atlamışsınız.ve bunların hiçbiri de kesin değil direk reddedip tüm herşeyi temizler internetten. Sadece birlikte aynı gun aynı mekanda oldukları fotoğraflar var soylediğim an onlarıda kaldırırlar. Bence kanıtlanacak bir yanı yok ama insan yalancı konumuna duşmemek in düşünüyor bunları. Tehdit olayını da cıngar çıkarmak için değil farkında olsunlar birilerinin bildiğinin ve bir son versinler diye duşunmuştum buda görmezden gelmek gibi oluyor açıkçası.Önce amcanla konuşsan ortalığı velveleye vermeden önce. Öteki türlü ahlak polisi gibi tehdit etmeler, kanıt bulmalar. Yanlış geldi bana açıkçası. Hee amcanın yaptığı doğru mu değil tabi orası da ayrı konu.
Sakın farklı bir adresten tehdit mesajı falan at atma,eğer böyle birşey yapıp şikayet ederlerse farklı isimde olsa bulunursun,haklıyken haksız konuma düşersin,yengene gelince yengen büyük ihtimal biliyordur,hangi evli kadın kocasını tek başına tatile yollar istediği kadar deniz sevmesin yada konsere yollar,bence yengen herşeyin farkındadır,kadınlar aldatıldığını hisseder zaten.evet ama karışmazsam uyuyamam geceleri. Anneme kardeşlerime söyledim bugun amcamın yuzune dahi bakamadım üstelik çocuğu daha 5 yaşında. Söylemek istiyoım ama amcam çok cins birisidir napar ne eder beni yalancı çıkarttırırbazen düşünüyorum aç bir gizli Facebook adresi ikisini de tehtit et ama arar bulur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?