amcam aldatıyor mu :(

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.205
14.952
498
Merhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemiş üstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında

Zor bi durum karisirsan basinda patlama ihtimalide var :/
evet ama karışmazsam uyuyamam geceleri. Anneme kardeşlerime söyledim bugun amcamın yuzune dahi bakamadım üstelik çocuğu daha 5 yaşında. Söylemek istiyoım ama amcam çok cins birisidir napar ne eder beni yalancı çıkarttırır bazen düşünüyorum aç bir gizli Facebook adresi ikisini de tehtit et ama arar bulur diye korkuyorum

Be
Bence cok sakat iş karisma seninde dedigin gbi yalanci cikarir filan bide basin agrir bu muhabbete bosver

Be

Bence cok sakat iş karisma seninde dedigin gbi yalanci cikarir filan bide basin agrir bu muhabbete bosver
Kanıtlayana kadar peşini bırakmamayı düşünüyorum o yalancı çıkarsa kanıtlar doğrular beni o zaman da zaten butun herkesi karşısına almış olur zaten kanıtladıktan sonra insanların benim hakkımda ne duşundukleri umrumda değil istiyorlarsa yuva yıkıcı desinler ki derler umrumda bile deil ama. Ben kendi amcamı görmezden gelmiş oluyorum yalan olsa yapar mıyım böyle birşey.

Önce amcanla konuşsan ortalığı velveleye vermeden önce. Öteki türlü ahlak polisi gibi tehdit etmeler, kanıt bulmalar. Yanlış geldi bana açıkçası. Hee amcanın yaptığı doğru mu değil tabi orası da ayrı konu.

onunla konuşmamın imkanı yok. Ki konuşsam ne diyeceğim birlikte tatile gitmişsiniz, konsere gitmişsiniz, paraşütle atlamışsınız.ve bunların hiçbiri de kesin değil direk reddedip tüm herşeyi temizler internetten. Sadece birlikte aynı gun aynı mekanda oldukları fotoğraflar var soylediğim an onlarıda kaldırırlar. Bence kanıtlanacak bir yanı yok ama insan yalancı konumuna duşmemek in düşünüyor bunları. Tehdit olayını da cıngar çıkarmak için değil farkında olsunlar birilerinin bildiğinin ve bir son versinler diye duşunmuştum buda görmezden gelmek gibi oluyor açıkçası.

Bu işe hiç bulasma bence hem ogrensen emin olsan ne olacak en iyi ihtimal yengen ayrılır peki ya ayrilamazsa kadin bununla yaşar ömrü billah böyle birsey varsa zaten kokusu çıkar ama sen cikartma

ya birde yengen çok mu pasif ? Nasıl yalniz tatile gider o adam nasıl faceden twitterdan kimi neyi favlamis rtlemis görmez

Sen karisma! sonra onlar iyi olur sen kot olursun. amcanin yaptigi da cok kotu birsey ama kari koca arasina girme. eminim yengende birazcik anlamistir.

Senin yapman gereken karışmamak. Ne o öyle takip etmeler falan.
Kaş yaparken göz çıkarmayın lütfen. Sonra sen kötü olursun demedi deme.

Canım bence bu işin peşini bırakma intetnetteki resimleri bilgileri bilgisayarına kaydet silme ihtimaline karşı. Sen delil toplamaya devam et. Herşeyden emin olunca da bunu önce amcanla paylaş. Yaptığının doğru olmadığını eğer ilişkisi devam ederse bunu eşine anlatacağını söyle. Eğer hatasını kabul eder de hatasından dönerse ne ala,sen de konuyu kapatırsın, yok dönmüyor devam mı ediyor, pekala o zaman sen de herşeyi anlatırsın.
1. Yuva kurtarmak büyük sevap
2. Zina çok günah ve yalan da eğer amcanı bu günahından döndürürsen yine büyük sevap kazanırsın.
Eşim bana bunu yapsa ve bilen var da benden gizliyorsa, benden gizlediği için eşimden çok ona kızarım.
Allah kolaylık versin.

5 yasinda cocugu olan genc bir kadin esi tek basina tatile gittiginde suphelenmiyor mu saniyorsun? Esinin telefonuyla gecirdigi vakitlerin fazlalasmasi, cinselligin ve cocuguna ayirdigi vaktin azalmasi? Adamin eve gec gelmeleri bazen hic gelmemeleri. Ya da o kizi o arabada tek goren de siz degilsinizdir. Yengen bunu ogrendiginde bosanabilecek bir kadin mi, yoksa bilmezden gelmeyi mi tercih eder?

Yengen bunu sizin de bildiginizi ogrenirse cok daha mutsuz olabilir. Belki de etrafa mutluluk pozlari vermek ona yetiyordur simdilik.

Aldatildigini sen anlayabiliyorsan ayni evin icinde yasayan insan her turlu bilir. Susuyosa vardir bildigi.

Merak etme bence yengen de coktan anlamistir. Evli bir adam tek başına tatile gidiyorsa, arabasinda bir kizi goruyorlarsa emin ol eşi de biliyordur. Sana susmani tavsiye ederim.
Kimseyi kinama olur da bir gün tövbe ederse ayni seyleri yasamadan ölürsün.
Buna da dayanarak sus. Uyarmak da sana düşmez. Uyarilmasini istiyorsan babana söyle o uyarsin. Dusunsene tüm sulalenin diline dolandigini??
Her ne kadar yaptigi cok cirkin bir davranış dahi olsa siz karismayin. Eşi muhakak biliyordur...

Sakın farklı bir adresten tehdit mesajı falan at atma,eğer böyle birşey yapıp şikayet ederlerse farklı isimde olsa bulunursun,haklıyken haksız konuma düşersin,yengene gelince yengen büyük ihtimal biliyordur,hangi evli kadın kocasını tek başına tatile yollar istediği kadar deniz sevmesin yada konsere yollar,bence yengen herşeyin farkındadır,kadınlar aldatıldığını hisseder zaten.

Sen karışmasan iyi olur iftira dese nasıl ispatlıyacaksın,
fakat bu kadar olay tesadüf olmaz var bu işte bir iş ,büyük ihtimal şüphelerinde haklısın yakında çıkar kokusu

anlattığına göre aldatıyor büyük ihtimalle. ama başta eşi olmadan tatile gitmesi büyük bir olay yani. araları iyi mi ki acaba, belki yengen de tahmin ediyordur tek başına tatile gönderebildiğine göre... küçük çocuğu var diye işin içinden çıkamıyordur belki, ya da kabullenmiştir sesini çıkarmıyordur, kim bilir...

bence de karışmamalısın. eğer aranız iyiyse, konuyu kesinlikle açmadan yanında olduğun izlenimini verebilirsin. birşeylerle savaşacak güç arıyorsa sizde bulsun mesela. ama eğer haberi yoksa (ve tabi amcan gerçekten aldatıyorsa) hem duygusal olarak yıkılır, hem amcan tarafından da yuvayı bozan kişi sen görülürsün.

bence de yengen herşeyin farkındadır sen karışma , nasıl olsa birgün öyle bir açık vericekler ki herkes duyacak mahallede dedikodu yayılcak ortaya çıkıcaktır herşey uzaktan izleyen görün..

Kesinlikle karismayin.Zaten eninde sonuda bu olay cikar ortaya.Sonra siz kotu olursunuz.Hicbirsey gizli kalmaz.

kesin aldatıyor bu kadar tesadüf olmaz ama sizin söylemeniz ne kadar doğru bilemedim....sonra yengeniz benim kocam yapmaz derse şaşırmam malum bizim millet meyilli gerçekleri görmezden gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…