- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi braindamage
-
canım bu aldatma olayları o kadar basitleşmişki ne yazıkkı çocukmuş . yeni evliymiş falan hiç görmüyolar bile umarım yaptığının tez zamanda yanlış olduğunu anlarda vazgeçer yapıyosada ki öyle görünüyo sende yengene biraz çıtlat benceMerhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
Bence yengen biliyordum, sen olay çıkardıktan sonra yengen sana ne derse ne yapacaksın??
5 yasinda cocugu olan genc bir kadin esi tek basina tatile gittiginde suphelenmiyor mu saniyorsun? Esinin telefonuyla gecirdigi vakitlerin fazlalasmasi, cinselligin ve cocuguna ayirdigi vaktin azalmasi? Adamin eve gec gelmeleri bazen hic gelmemeleri. Ya da o kizi o arabada tek goren de siz degilsinizdir. Yengen bunu ogrendiginde bosanabilecek bir kadin mi, yoksa bilmezden gelmeyi mi tercih eder?
Yengen bunu sizin de bildiginizi ogrenirse cok daha mutsuz olabilir. Belki de etrafa mutluluk pozlari vermek ona yetiyordur simdilik.
Aldatildigini sen anlayabiliyorsan ayni evin icinde yasayan insan her turlu bilir. Susuyosa vardir bildigi.
Merak etme bence yengen de coktan anlamistir. Evli bir adam tek başına tatile gidiyorsa, arabasinda bir kizi goruyorlarsa emin ol eşi de biliyordur. Sana susmani tavsiye ederim.
Kimseyi kinama olur da bir gün tövbe ederse ayni seyleri yasamadan ölürsün.
Buna da dayanarak sus. Uyarmak da sana düşmez. Uyarilmasini istiyorsan babana söyle o uyarsin. Dusunsene tüm sulalenin diline dolandigini??
Her ne kadar yaptigi cok cirkin bir davranış dahi olsa siz karismayin. Eşi muhakak biliyordur...
yengemin bildiğini düşünmüyorum çunku yengem ne Facebooka ne de amcamın telefonuna bakar. Yani bana bile biri gelse dese senin amcan böyle böyle diye imkanı yok inanmazdım. Çunku öyle bir insan gibi görünmüyor. Eviyle çocuğuyla o kadar ilgili ki anlatamam. Evinde hiçbir eksiği olmaz çocuğunu çok ozenerek yetişririr yani bu çok garip birşey yani en güvendiği insanların başında gelen birinin böyle birşey yapması. Keşke ben yanlış anlamış olsam heps ibir tesadüf olsa diyorum ama imkansız ama ben bu şekilde onun yuzune bakabileceğimi düşünmüyorum. Ve yengem de ona aşırı guvenir yani aklının ucundan geçmez. Ki benim de geçmezdi ta ki bunları gorene kadar.Sakın farklı bir adresten tehdit mesajı falan at atma,eğer böyle birşey yapıp şikayet ederlerse farklı isimde olsa bulunursun,haklıyken haksız konuma düşersin,yengene gelince yengen büyük ihtimal biliyordur,hangi evli kadın kocasını tek başına tatile yollar istediği kadar deniz sevmesin yada konsere yollar,bence yengen herşeyin farkındadır,kadınlar aldatıldığını hisseder zaten.
yengeme de üzülüyorum, imrenilecek bir insan. Ama çalışmıyor bu saatten sonra annesinin babasının yanına taşınması şu bu olayları hiç aklıma yatan şeyler değil. Diyorum bazen kendi kendime burdaki evde yengem otursun amcam da alsın o kızı gitsin ne halt yerse yesinler. Ama ona yemez çunku amcam diğer amcamın yanında çalışıyor aylık 5 6bin tl maaş alıyor enaz ortaya çıkarsa amcam onu da kovar butun hayatı mahvolmuş olur.canım bu aldatma olayları o kadar basitleşmişki ne yazıkkı çocukmuş . yeni evliymiş falan hiç görmüyolar bile umarım yaptığının tez zamanda yanlış olduğunu anlarda vazgeçer yapıyosada ki öyle görünüyo sende yengene biraz çıtlat bence
Merhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
bilip de susmak benim içimi daraltır. Ortalığı karıştırmak yerine yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu hissettirip bitirmelerini sağlayabilirim belki. Hiçbirşey yapmadan duramam. Birşeyler yapmam lazım ama neCanım bence bu işin peşini bırakma intetnetteki resimleri bilgileri bilgisayarına kaydet silme ihtimaline karşı. Sen delil toplamaya devam et. Herşeyden emin olunca da bunu önce amcanla paylaş. Yaptığının doğru olmadığını eğer ilişkisi devam ederse bunu eşine anlatacağını söyle. Eğer hatasını kabul eder de hatasından dönerse ne ala,sen de konuyu kapatırsın, yok dönmüyor devam mı ediyor, pekala o zaman sen de herşeyi anlatırsın.
1. Yuva kurtarmak büyük sevap
2. Zina çok günah ve yalan da eğer amcanı bu günahından döndürürsen yine büyük sevap kazanırsın.
Eşim bana bunu yapsa ve bilen var da benden gizliyorsa, benden gizlediği için eşimden çok ona kızarım.
Allah kolaylık versin.
Hangi kadın susabilir ki bu durumda yaBnce hic karisma yengende o kadar saf degil ya biliyodur aralarindaki durumu.cocuk icin ses cikartmiyodur.
yok hayır kız diyince 19 20 anlamayın demek istedim. :)kız dediğime bakmayın 26-27 yaşında ne demek ? kart mı demek istediniz ?
Hangi kadın susabilir ki bu durumda yaBilse onu tek tatile gondermezdi, onu tehtit eder cümle aleme rezil ederim seni bitir bu işi der. Öylece boşvermezdi. Üstelik bu kızın amcamın parasını kullandıgını da düşünüyorum ben. Çolugunun çocuğunun parasını :/
yengemin bildiğini düşünmüyorum çunku yengem ne Facebooka ne de amcamın telefonuna bakar. Yani bana bile biri gelse dese senin amcan böyle böyle diye imkanı yok inanmazdım. Çunku öyle bir insan gibi görünmüyor. Eviyle çocuğuyla o kadar ilgili ki anlatamam. Evinde hiçbir eksiği olmaz çocuğunu çok ozenerek yetişririr yani bu çok garip birşey yani en güvendiği insanların başında gelen birinin böyle birşey yapması. Keşke ben yanlış anlamış olsam heps ibir tesadüf olsa diyorum ama imkansız ama ben bu şekilde onun yuzune bakabileceğimi düşünmüyorum. Ve yengem de ona aşırı guvenir yani aklının ucundan geçmez. Ki benim de geçmezdi ta ki bunları gorene kadar.
Siz ortaligi ayaga kaldirabilirsiniz tamamda her kadin yapamaz.ailesinin yaninda mutlu olucakmi.cocugu babasiz kalicakmi hep bunlari dusunur.adamin yuzune soylese evi terk etmesi lazim.onun icinde susuyordur.nasil olsa donucek diye dusunur.biadam tatile tek basina gitmez bunu evli kadinlar cok iyi bilir.
canım bak evlilikler ne yazık ki günümüzde çokta sağlıklı yürümüyor. elbette amcanın yaptıkları çok ama çok yalnış, ama ya o yanındaki kadına ne demeli. ahlaksız kadın bu adamın evli olduğunu bile bile nasıl bütün bunlara cesaret eder.Hangi kadın susabilir ki bu durumda yaBilse onu tek tatile gondermezdi, onu tehtit eder cümle aleme rezil ederim seni bitir bu işi der. Öylece boşvermezdi. Üstelik bu kızın amcamın parasını kullandıgını da düşünüyorum ben. Çolugunun çocuğunun parasını :/
yol çocuğunu da goturuyor denize havuza her hafta. Evet yebgem biraz saf bu konularda mutluluğu bozmsk için değil onların arasındaki ilişkiye bir son vermek için birşeyler yapmak istiyorum benCocugunu ozenerek yetistiren adam cocugunun tatile gitmesi denuze girmesi yuzme ogrenmesi gereken yasta komsunun kiziyla tatile mi gidiyor yani? Ev icindeki durumunu sen bilemezsin. He yengen saftir anlamaz orasini bilemem. Birak hic bilmesin mutlulugunu bozma.
en azından aralarındaki ilişkiyi bitirmemim bir yolu yık mudurSiz ortaligi ayaga kaldirabilirsiniz tamamda her kadin yapamaz.ailesinin yaninda mutlu olucakmi.cocugu babasiz kalicakmi hep bunlari dusunur.adamin yuzune soylese evi terk etmesi lazim.onun icinde susuyordur.nasil olsa donucek diye dusunur.biadam tatile tek basina gitmez bunu evli kadinlar cok iyi bilir.
yol çocuğunu da goturuyor denize havuza her hafta. Evet yebgem biraz saf bu konularda mutluluğu bozmsk için değil onların arasındaki ilişkiye bir son vermek için birşeyler yapmak istiyorum ben
yol çocuğunu da goturuyor denize havuza her hafta. Evet yebgem biraz saf bu konularda mutluluğu bozmsk için değil onların arasındaki ilişkiye bir son vermek için birşeyler yapmak istiyorum ben
şu kadından bahsetsene biraz az öncede yazdım. korkacağı kimse yok mu?en azından aralarındaki ilişkiyi bitirmemim bir yolu yık mudurboyle devam etmemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?