amcam aldatıyor mu :(

canım bu aldatma olayları o kadar basitleşmişki ne yazıkkı çocukmuş . yeni evliymiş falan hiç görmüyolar bile umarım yaptığının tez zamanda yanlış olduğunu anlarda vazgeçer yapıyosada ki öyle görünüyo sende yengene biraz çıtlat bence

Bence yengen biliyordum, sen olay çıkardıktan sonra yengen sana ne derse ne yapacaksın??

yengemin bildiğini düşünmüyorum çunku yengem ne Facebooka ne de amcamın telefonuna bakar. Yani bana bile biri gelse dese senin amcan böyle böyle diye imkanı yok inanmazdım. Çunku öyle bir insan gibi görünmüyor. Eviyle çocuğuyla o kadar ilgili ki anlatamam. Evinde hiçbir eksiği olmaz çocuğunu çok ozenerek yetişririr yani bu çok garip birşey yani en güvendiği insanların başında gelen birinin böyle birşey yapması. Keşke ben yanlış anlamış olsam heps ibir tesadüf olsa diyorum ama imkansız ama ben bu şekilde onun yuzune bakabileceğimi düşünmüyorum. Ve yengem de ona aşırı guvenir yani aklının ucundan geçmez. Ki benim de geçmezdi ta ki bunları gorene kadar.

yengeme de üzülüyorum, imrenilecek bir insan. Ama çalışmıyor bu saatten sonra annesinin babasının yanına taşınması şu bu olayları hiç aklıma yatan şeyler değil. Diyorum bazen kendi kendime burdaki evde yengem otursun amcam da alsın o kızı gitsin ne halt yerse yesinler. Ama ona yemez çunku amcam diğer amcamın yanında çalışıyor aylık 5 6bin tl maaş alıyor enaz ortaya çıkarsa amcam onu da kovar butun hayatı mahvolmuş olur.

Bnce hic karisma yengende o kadar saf degil ya biliyodur aralarindaki durumu.cocuk icin ses cikartmiyodur.

bilip de susmak benim içimi daraltır. Ortalığı karıştırmak yerine yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu hissettirip bitirmelerini sağlayabilirim belki. Hiçbirşey yapmadan duramam. Birşeyler yapmam lazım ama ne

Bnce hic karisma yengende o kadar saf degil ya biliyodur aralarindaki durumu.cocuk icin ses cikartmiyodur.
Hangi kadın susabilir ki bu durumda ya Bilse onu tek tatile gondermezdi, onu tehtit eder cümle aleme rezil ederim seni bitir bu işi der. Öylece boşvermezdi. Üstelik bu kızın amcamın parasını kullandıgını da düşünüyorum ben. Çolugunun çocuğunun parasını :/

Siz ortaligi ayaga kaldirabilirsiniz tamamda her kadin yapamaz.ailesinin yaninda mutlu olucakmi.cocugu babasiz kalicakmi hep bunlari dusunur.adamin yuzune soylese evi terk etmesi lazim.onun icinde susuyordur.nasil olsa donucek diye dusunur.biadam tatile tek basina gitmez bunu evli kadinlar cok iyi bilir.

Cocugunu ozenerek yetistiren adam cocugunun tatile gitmesi denuze girmesi yuzme ogrenmesi gereken yasta komsunun kiziyla tatile mi gidiyor yani? Ev icindeki durumunu sen bilemezsin. He yengen saftir anlamaz orasini bilemem. Birak hic bilmesin mutlulugunu bozma.

Ve sunuda ekliyim sen soylersin bosanirlar herkezde sana neden soyledin yuva yiktin der.elinde resim varsa yengenin adresine kargola.senin oldugun bilinmesin.

canım bak evlilikler ne yazık ki günümüzde çokta sağlıklı yürümüyor. elbette amcanın yaptıkları çok ama çok yalnış, ama ya o yanındaki kadına ne demeli. ahlaksız kadın bu adamın evli olduğunu bile bile nasıl bütün bunlara cesaret eder.
bak aklıma bir fikir geldi. madem birşeyler yapmak istiyorsun, kadını ailesine söylemekle tehtit et ama akıllı ol önce dostça yaklaş. bir anla , dinle .mutlaka kadının çekindiği bir babası, akrabası vardır. sonra anlattığın kadarıyla sizin çevre bu tür şeylerin hoş karşılanmayacağı bir çevre. sen bir dene bakalım. iş kadında biter.

yol çocuğunu da goturuyor denize havuza her hafta. Evet yebgem biraz saf bu konularda mutluluğu bozmsk için değil onların arasındaki ilişkiye bir son vermek için birşeyler yapmak istiyorum ben

Ben tepkisiz kalamazdım ama muhtemelen herkesin bildiği ama susmayı tercih ettiği olayda da sivrilmeyi istemezdim.
Yengen bilmese bile hissetmiştir.
Bence babanla konuş amcanı uyarsın. Yaptığının günah olduğunu hatırlatsın.

Sen karışma diyemem çünkü hiç bir şey yapmamak benim ahlak anlayışıma ters. O amcaya selam vermek bile ters gelir bana.

en azından aralarındaki ilişkiyi bitirmemim bir yolu yık mudur boyle devam etmemeli bence

yol çocuğunu da goturuyor denize havuza her hafta. Evet yebgem biraz saf bu konularda mutluluğu bozmsk için değil onların arasındaki ilişkiye bir son vermek için birşeyler yapmak istiyorum ben

Onlar gercekten asiklarsa hic ayrilmazlar ekmegine yag surersin.tehdit etsen ne olucak daha cok birlik olucaklar.belkide kacarlar o zaman.sen yengene belli et kadin kafasini kullanir elinde delil olur bosansada kazancli cikar.

Kotu bi durum hersey senin üstüne kalabilir soylemezsen icin rahat etmicek cok karisik ya bence annenle paylas bu durumu gereğine baksınlar

Babana anlat abi gibi gitsin konusdun baska hicbir seye karisma bence..

ya zaten bu ilişki bitse , bir başkası başlar. alışmış kudurmuştan beterdir. günümüzdeki erkekler böyle .vede tabi onlara çanak tutan kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…