- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi braindamage
-
kaçsalar keşke ama imkansız ayda 6bin tl alan adam işini bırakıp da kaçar mı keşke yengem boşansa da alsa amcamın elindeki herşeyi. Zaten böyle birşey yaptıysa babam bile onu barındırmaz artık bu apartmanda.Onlar gercekten asiklarsa hic ayrilmazlar ekmegine yag surersin.tehdit etsen ne olucak daha cok birlik olucaklar.belkide kacarlar o zaman.sen yengene belli et kadin kafasini kullanir elinde delil olur bosansada kazancli cikar.
annesi ve babası var ama daha dun gece annesiyle bir kavga etti anlatamam. Annesine geber de kurtulayım senden allah belanı versin dedi. Okadar cazgır bir kız ki bas bas bagırıyor sesini tum çevre apartmanlar duyuyor acaba sesini duyurmak mı istiyor anlamadım.şu kadından bahsetsene biraz az öncede yazdım. korkacağı kimse yok mu?
İnsanlar ne kadar aptal ki tamam bu haltları ediyorsun hiçmi kimsenin goreceğini duşınmuyorsun. Ben ki çok severdim amcamı bizleri de o çok severdi. Daha bizi bir kere konsere goturdgugunu görmedim elin kızını nerelere goturmuş adi herif diycem de düşünüyorum acaba haksız olabilir miyim diyeAmcanızla falan konuşmayın 5 yaşındaki çocuğuna acımıyorsa size hic acımaz...
Babamla konuşabiliyorsan önce onunla konuş kardeşini ceksin kenara konuşsun , kulağıma boyle şeyler geliyor mahallede yayılmasın aklını başına al vs...
Ya da o kızı büyük birinin kenara çekip konusması gerek...
İnsanlar ne kadar acımasız ya... Ayni mahalledenmis bunlar bir de... Yazık günah...
utanmıyor gerçekten hayret ediyorumanacım amcanda da ya hiç akıl yok. yada karısı ile çok yüzgöz vede ailesinden de çekinmiyor herhalde .insan yapar ,yaparda aile ortamında mı yapar?
dediğim gibi ben sadece onların arasındaki pis ilişkiyi bitirmek istiyorum oldu da bitirmediler tum dünyanın bana kuseceğini bilsem susup oturamam. Ona bakarken midem bulanır artık ama direk kendimi belli etmem çunku babam annem çok uzulebilir. Benim yaptığım anlaşılmadan insanların ogrenmesini sağlayabilirim.belli ki böyle bir şey var
ancak bir yakınım böyle bir işe kalkıştığında pişman olmuştu
aldatan, ona düşman olmuş, bir sürü sıkıntı yaşatmıştı
aldatılan, duymasam, bilmesem daha iyiydi gibisinden gönül koymuştu
çocukları ise annemi, babamı ayırdı diye belki 7-8 sene geçmesine rağmen bu insana nefret duyarlar hala
üstelik sizinki gibi kanıtlı, belgeli bir şeydi
diyeceğim şu ki; olayın sonuçlarından memnun olmayabilir, yaşam boyu da bunun pişmanlığını yaşayabilirsiniz
üstelik kadınlar bu konularda oldukça akıllıdır, yengenizin mutlaka fark ettiği bir şeyler vardır, size yansıtmadığı için yanılıyor olabilirsiniz.
karışmayın derim!
canım bunu nasıl yapacaksın ?dediğim gibi ben sadece onların arasındaki pis ilişkiyi bitirmek istiyorum oldu da bitirmediler tum dünyanın bana kuseceğini bilsem susup oturamam. Ona bakarken midem bulanır artık ama direk kendimi belli etmem çunku babam annem çok uzulebilir. Benim yaptığım anlaşılmadan insanların ogrenmesini sağlayabilirim.
işte bunu düşünüyorum elbet bulurum bir yol bir fotoğraf falan bulup babama postalasam ya da başka bir kanıt çunku babama söyleyemem böyle birşeyi veya babamı bir numaradan arasam anlatsam herşeyi. Ya da o kızın annesini arayıp anlatsam bilemiyorum ki izini surup bulabilirler mi benicanım bunu nasıl yapacaksın ?
canım şöyle yap o zaman sesi tanınmayacak bir arkadaşına ankesörlü telefondan arat. ama dikkat et evine yakın bir yer olmasın.işte bunu düşünüyorum elbet bulurum bir yol bir fotoğraf falan bulup babama postalasam ya da başka bir kanıt çunku babama söyleyemem böyle birşeyi veya babamı bir numaradan arasam anlatsam herşeyi. Ya da o kızın annesini arayıp anlatsam bilemiyorum ki izini surup bulabilirler mi beni
evet sinirlerim o kadar bozuk ki size anlatamam elin kızı gelip amcanızla tatile konsere gidiyor onun arabasına biniyor. Arabaya binmesi şu yüzden sinirimi bozuyor ben amcamın arabasına en son ne zaman bindiğimi hatırlamıyorum gel şuraya gidelim buraya gidelim dediğini hiç hatırlamıyorum. Bir de gelir bizim evde ahlak polisi kesilir erkek arkadaşınız var mı bu saatte ve mi gelinir falan der utanmadan. Artık bunların hiçbirini diyemeyecek ne olursa olsun ben onun bu halde devam etmesine asla izin vermeyeceğim.Aman karisma olan sana olur yengen bile sana cephe alabilir. Hem zaten belki kadincagiz da supheleniyordur ama cok kurcalamiyordur ya da kurcaliyordur yakinda ogrenir yani sen bulasma hic. Arastirma da iyice sinirlerin bozulur.
bilip de susmak benim içimi daraltır. Ortalığı karıştırmak yerine yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu hissettirip bitirmelerini sağlayabilirim belki. Hiçbirşey yapmadan duramam. Birşeyler yapmam lazım ama ne
amin Allah hiçbirimizin başına vermesin. Ben yengemin durumunda olsam ve bilen birileri bana birşey demese çok kızardım. Benim de yapmak istediğim şey o kızla arasındaki tüm bağları kopartmak. Ağırıma gidiyor insanları aptal yerine koymaları.Yapılacak şey belli çok özür dilerim ama amcanızın yaptığı ahlaksızlıktan başkası değil. Diğer yapılan yorumlara da saygım var ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti bana göre değil.
Benim şahsi fikrim bi müddet daha deliliniz olduktan sonra ilk evela amcanıza anlatın ve hala devam edecek olursa yengenize mutlaka söyleyin. Kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya hakkı yok. Yengeniz adına gerçekten üzgünüm. Allah kimseyi böyle kötü yola yöneltmesin. İnşallah amcanız yanlışından döner yuvasına karısına çocuğuna sarılır.
evet ama malesef bir akıllı onlar değil elbet kanıt bulup birşeyler yapacagım.Yengenizin ici geçmiş. Amcaniz da duzeni bozulmadan eglenme derdinde. Hem ekmek yiyeyim karnim doysun, hem pasta yiyeyim hem de firincinin kizini.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?