Amcam alenen bir kadınla gezip tozuyor

Yenge biliyordur. Gizli saklı birşey olsa adam öyle rahat gezmez ya da sizi görünce telaş yapardı. Zaten babanizla amcaniz küsmüş bunu da söylerseniz aranız daha da kötü olacak. Ama yenge öğrenince boşanacak olsa, bu durumu kabul etmeyecek biri olsa yine de söyle derdim. Ama şu durumda çok büyük bir ihtimal biliyor zaten.

Ama 5 yıl boyunca aldatılmışım yeni öğrendim k8nuları da vardı burda..hem bilip hem kanserken bakacaksın mümkün mü??

bence yengeniz biliyor 3 yıldır turistik yerlerde alelen gezen birini konu komşu mutlaka görmüştür. Siz bence babanıza söyleyin zaten araları bozuksa sizin gidip yengenize söylemeniz doğru olmaz.

bence yengeniz biliyor 3 yıldır turistik yerlerde alelen gezen birini konu komşu mutlaka görmüştür. Siz bence babanıza söyleyin zaten araları bozuksa sizin gidip yengenize söylemeniz doğru olmaz.

Yengemle bizim aramızda bişi yok iyiyiz, sadece babam - amcam konusmaz

Adam üç yıldır rahatça geziyorsa çevresi biliyordur ya da baya korkusuz görseler de ne yapabilirler diye düşünüyordur

Ama 5 yıl boyunca aldatılmışım yeni öğrendim k8nuları da vardı burda..hem bilip hem kanserken bakacaksın mümkün mü??
Ya işte bize göre mümkün değil de. Bakan var. Aldatildigi için boşanıp sonra eski kocası kanser olup ortada kalınca eve alıp bakan da var. Yani ben kesin biliyordur diye düşündüğümden söyleme diyorum yine ama çok rahatsız oluyorsan bir konuş yengenle. Amcami birkaç kere yanında biriyle gördüm ama kim oldugunu çıkaramadım gibi. Tepkisine göre devam edersin.

Ya işte bize göre mümkün değil de. Bakan var. Aldatildigi için boşanıp sonra eski kocası kanser olup ortada kalınca eve alıp bakan da var. Yani ben kesin biliyordur diye düşündüğümden söyleme diyorum yine ama çok rahatsız oluyorsan bir konuş yengemle. Amcami birkaç kere yanında biriyle gördüm ama kim oldugunu çıkaramadım gibi. Tepkisine göre devam edersin.

İyi fikir

35-40 yaş arası bi kadın evli ve boşanmayan cok ta zengin olmayan 65 yasındaki, kanserdem dolayı cokmus bi adamdan ne bekler hayrett

Soyleyip de yengenizi zor durumda birakmayin. Zaten yenge biliyordur ama belki bosanmak istemiyordur. Sizi ilgilendiren bir durum degil bu. Amcanizla da konusmayin bence.
Yani yengenize soylerseniz sana ne diyebilir. Soylemezseniz de haberin vardi da neden soylemedin diyebilir. En iyisi hic karismamak.

Teneşir paklar!
yengeniz muhtemelen biliyordur gibime geliyor, adam o kadar rahat olduğuna göre. Muhabbet esnasında, "ha amcamı gördüm geçenlerde x yerde yanında bir kadın da vardı, yemek yiyorlardı, konuşamadık, nasıl amcam iyi mi?" gibi normal konuşma içerisinde geçirin. Bir ihtimal bilmiyorsa "biliyordun, gördün de niye söylemedin" olmasın sonra.

Yaşadığınız yer küçük yerse ve amca bu kadar pervasızsa bu kadar sürede illlaki başkaları da görmüştür. Ve yengenin bilmemesi imkansız gibi geliyor.

Bence ilk amcanla konuş olmadı amcanı al yengene git ama yanlız yengeyle konuşma aramızı bozmaya calışıyor falan demesinler yada bekle bidaki gördüğünde fotoraf cek elinde bişey olsun suclu sen cıkma

Yengeniz biliyordur muhakkak. Alenen amcaniz gezemez yoksa.

Bir de şu var , bircok kadin eşi eve kadin getirse dahi bosanmiyor. Erkektir yapar diyor. Mezhebi genis yani. Ustelik soylediginiz icin siz suçlu olursunuz. Kendi ailenizle bile gerilim yasayabilirsiniz.

Hic karismayin.

Selam arkadaşlar...
Amcam evli..30 küsur ve 20 kusur yaslarında 2 kızı var...Yaşı 65 ve çalışıyor..Bir kere bir kadınla dısarda yemek yerken gördüm..Kadın ondan genç..Çok üstünde durmadım iş arkadaşıdır vs diye...Bundan 3 sene önceydi

Sonra amcam kanser olmuş...Ameliyat vs durumu kötü dendi..O sırada yengemi yolda gördüm durumunu sordum...iyi dedi eee kim bakıyor dedi güldü falan ...Bi de kanser yani...iyileşmiş ...

Biz bir ildeyiz, amcamlar da aynı ildeler...Bu ilin bir ilçesi memleketimiz oluyor tam olarak ve sık gittiğimiz bi yer, akrabalarımız var...Bu yaz o ilçede her gittiğimizde yemek yediğimiz bir yere gitmiştik kardeşimle, amcam olacak ve o kadın o mekanda yemek yiyorlardı...Bizi görüyor, gözgöze geliyor hiçbir tepki vermiyor..Biz de selam vermedik...

Bir cenazemiz oldu, oraya eşiyle geldi...Eşinin haberi yok gibi duruyor...Orda bizle hiçbişi yok gibi konuştu, ben hiç konuşmadım...Nefret ederim aldatan erkek gördüğümde çünkü..

Bu hsonu da yine buralarda turistik bir yer var orda beraber gezerken karşılaştık...Yine o kadınla gezmeye gelmiş.Tam yüzyüze geldik ama yanımızdan geçip gitti...

Eşi bilmeli mi sizce? Normalde söylenmez ama adam resmen alelen cok rahat bi şekilde en kalabalık yerlerde sürekli hsonları bu kadınla geziyor sinirim bozuldu gerçekten rahatlığına...İlçemize kadar getirmiş....Eşi nasıl habersiz anlamıyorum...Birçok insan kesin görmüştür yani bunları...Bi kadın bilip hala kanserken bakar mı eşine sizce?
Bende amcamı yemek yerken görmüştüm ve en beklemediğim insandı şok olmuştum.Sonra bizim yanımıza gelip kuzenimle uyarmıştı aramızda kalsın fln diye.Bizde sadece kuzenimin annesine yengeme söyledik.Karısına bişey diyemedik fakat sonra öğrendimki tanıdıklardan da bilenler varmış.Öyle bir şeyi söylemek zor bilemedim

Back
X