Amcam alenen bir kadınla gezip tozuyor

Ama 5 yıl boyunca aldatılmışım yeni öğrendim k8nuları da vardı burda..hem bilip hem kanserken bakacaksın mümkün mü??

bence yengeniz biliyor 3 yıldır turistik yerlerde alelen gezen birini konu komşu mutlaka görmüştür. Siz bence babanıza söyleyin zaten araları bozuksa sizin gidip yengenize söylemeniz doğru olmaz.

bence yengeniz biliyor 3 yıldır turistik yerlerde alelen gezen birini konu komşu mutlaka görmüştür. Siz bence babanıza söyleyin zaten araları bozuksa sizin gidip yengenize söylemeniz doğru olmaz.

Yengemle bizim aramızda bişi yok iyiyiz, sadece babam - amcam konusmaz

Adam üç yıldır rahatça geziyorsa çevresi biliyordur ya da baya korkusuz görseler de ne yapabilirler diye düşünüyordur

Ama 5 yıl boyunca aldatılmışım yeni öğrendim k8nuları da vardı burda..hem bilip hem kanserken bakacaksın mümkün mü??
Ya işte bize göre mümkün değil de. Bakan var. Aldatildigi için boşanıp sonra eski kocası kanser olup ortada kalınca eve alıp bakan da var. Yani ben kesin biliyordur diye düşündüğümden söyleme diyorum yine ama çok rahatsız oluyorsan bir konuş yengenle. Amcami birkaç kere yanında biriyle gördüm ama kim oldugunu çıkaramadım gibi. Tepkisine göre devam edersin.

İyi fikir

35-40 yaş arası bi kadın evli ve boşanmayan cok ta zengin olmayan 65 yasındaki, kanserdem dolayı cokmus bi adamdan ne bekler hayrett

Soyleyip de yengenizi zor durumda birakmayin. Zaten yenge biliyordur ama belki bosanmak istemiyordur. Sizi ilgilendiren bir durum degil bu. Amcanizla da konusmayin bence.
Yani yengenize soylerseniz sana ne diyebilir. Soylemezseniz de haberin vardi da neden soylemedin diyebilir. En iyisi hic karismamak.

Teneşir paklar!
yengeniz muhtemelen biliyordur gibime geliyor, adam o kadar rahat olduğuna göre. Muhabbet esnasında, "ha amcamı gördüm geçenlerde x yerde yanında bir kadın da vardı, yemek yiyorlardı, konuşamadık, nasıl amcam iyi mi?" gibi normal konuşma içerisinde geçirin. Bir ihtimal bilmiyorsa "biliyordun, gördün de niye söylemedin" olmasın sonra.

bir akrabamda bu durumu yaşadım, adam karısıyla arasını düzeltti ve kadın bu gerçeği ona söyleyenlere çirkefleşti yuvamı bozmak istiyosunuz vs diye.hiiç karışma, elbet çıkar foyası.

Yaşadığınız yer küçük yerse ve amca bu kadar pervasızsa bu kadar sürede illlaki başkaları da görmüştür. Ve yengenin bilmemesi imkansız gibi geliyor.

Bence ilk amcanla konuş olmadı amcanı al yengene git ama yanlız yengeyle konuşma aramızı bozmaya calışıyor falan demesinler yada bekle bidaki gördüğünde fotoraf cek elinde bişey olsun suclu sen cıkma

Yengeniz biliyordur muhakkak. Alenen amcaniz gezemez yoksa.

Bir de şu var , bircok kadin eşi eve kadin getirse dahi bosanmiyor. Erkektir yapar diyor. Mezhebi genis yani. Ustelik soylediginiz icin siz suçlu olursunuz. Kendi ailenizle bile gerilim yasayabilirsiniz.

Hic karismayin.

Bende amcamı yemek yerken görmüştüm ve en beklemediğim insandı şok olmuştum.Sonra bizim yanımıza gelip kuzenimle uyarmıştı aramızda kalsın fln diye.Bizde sadece kuzenimin annesine yengeme söyledik.Karısına bişey diyemedik fakat sonra öğrendimki tanıdıklardan da bilenler varmış.Öyle bir şeyi söylemek zor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…