- 15 Haziran 2016
- 7.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynı şeyi yazacaktım3 kişi bir motora biniyorsunuz oyle mi? Cocugunuz da o motorda ve buna ragmen millete kufur edip ustune kacarken de hiz yapiyorsunuz.
15 yasinda cocuk şu yaptiklarinizi yapmaz belki bilmiyorum.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Tehlikeli bir şey bence çünkü bir de insanlar da taciz ediyor. Ben motorlu görsem yol veriyorum önümdeyse hızımı kesiyorum. Hele anlattığım kazada çok yavaş şekilde çarpınca bile yere düşen adamı görünce.Koronadan once motosiklet kazasi gecirmistik( hatali biz degildik). Eşimin her turlu uzun yol, kar, yagmur, dolu, toprak bozuk yolda yuksek hacimli motosiklet tecrubesi var binlerce km hemde.
Ustumuzdeki koruma kiyafet ekipmanlarina toplamda 20-25bin civari harcamiştik.
Buna ragmen o kazada ufak kirigim vardi. Yuksek hizli bile degildik. Düsünce motosikletin kismen altinda kalmistim. O an kimse kimseyi koruyamiyor oyle bir sey yok.
Laf anlatamiyorsun.
Geçmiş olsunKoronadan once motosiklet kazasi gecirmistik( hatali biz degildik). Eşimin her turlu uzun yol, kar, yagmur, dolu, toprak bozuk yolda yuksek hacimli motosiklet tecrubesi var binlerce km hemde.
Ustumuzdeki koruma kiyafet ekipmanlarina toplamda 20-25bin civari harcamiştik.
Buna ragmen o kazada ufak kirigim vardi. Yuksek hizli bile degildik. Düsünce motosikletin kismen altinda kalmistim. O an kimse kimseyi koruyamiyor oyle bir sey yok.
Laf anlatamiyorsun.
Adanada trafikte kadin motor surucu iseniz hemen bi kadek indirin derim. Daha pesinize dustugu dakika bassaniz butona live location sayesinde polisler aninda gelir. Hele bi de sehir ici dakikasina etrafinda yunus polisler gelmis olur. Cok gecmis olsun. Saygisiz adamlara papuc birakmayin polis ugrassin bunlarla
Valla doğru en iyisi böyle yapmak .insanın başına nezamn birşey gelicegi hiç belli olmuyor..belalarını kendinden bulsunlar ne istiyorlar bunlar bilmiyorum
Bu aralar bunu çok duyuyorum .başlıkla ilgili .biride flaş haber mi ne yazmışti ,d olaylara bakış açım böyle başlığa yansiyorBaşlık beni benden aldı sırlar dünyası bölüm başlığı gibi
Cok cok gecmıs olsun maalesef bu evrilememiş primatlarla bi arada yaşiyoruz ülke şehir hatta ilçe şartlarına göre ayagmızı denk alıcaz bunu öğrendik artıkBu aralar bunu çok duyuyorum .başlıkla ilgili .biride flaş haber mi ne yazmışti ,d olaylara bakış açım böyle başlığa yansiyor
Vallahi bilerek yaptığım birşey değil .olaylara bakış açım bu sekildeDedim ki kesin karpuz
Birazdan galası yapılacak filim gibi başlıklar
Allah aşkına neden böyle
Saolun oğlum onumdeydi zaten 3. Buçuk yaşında kardesimde zayıf cılız bişi rahatlıkla sigiyoruz aslındaGecmis olsun ama ben motora 3 kişi binmenize takildim en çok.
Çok acı ama doğruCok cok gecmıs olsun maalesef bu evrilememiş primatlarla bi arada yaşiyoruz ülke şehir hatta ilçe şartlarına göre ayagmızı denk alıcaz bunu öğrendik artık
DeğişikVallahi bilerek yaptığım birşey değil .olaylara bakış açım bu sekilde
Biz de diyoruz ama hala oğlum 3,5 yaşında küçük (!), kardeşim cılız vs diyor. Bugünkü yaşadığı olayın 3 kişi olmaları ile ilgisi yok ki tek başına olsa da yasanacakmis. Söylenen şey başka yani.Gecmis olsun ama ben motora 3 kişi binmenize takildim en çok.
Ben oglummu kendimle goturmesem kendini parcalar .her halükarda götürmek zorundaydım .araba motor delisi benim oğlan .kıyameti koparirdiBiz de diyoruz ama hala oğlum 3,5 yaşında küçük (!), kardeşim cılız vs diyor. Bugünkü yaşadığı olayın 3 kişi olmaları ile ilgisi yok ki tek başına olsa da yasanacakmis. Söylenen şey başka yani.
Amin bende gördüm genelde Suriyeliler o şekilde kullanıyorlar .bende 4.5 kişinin bindigini görüyorum bende şaşırıyorum .nasıl sigiyorlar okadar kişi onada şaşıp kaliyorumBen su cukurovaya tasindigimdan beri bir motorla ailece seyahat edebilen o kadar cok insan gordum ki. Ailece derken baya 3-5 cocuk, anne, baba, kucakta bebek vs. 3 kisiyi ayni motorda cok rahat hayal edebiliyorum o yuzden.
Konu sahibi gecmis olsun, siz alisiksiniz ama lutfen cocugunuzu bir daha o sekilde seyahat ettirmeyin. Benim esim jandarma personeli ve motor kazasi olmayan bir hafta gecmiyor inanin ve hic birinden kurtulan da olmamistir şimdiye kadar. Allah kimseye yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?