Amel defterimiz kapanıyordu nerdeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Tehlikeli bir şey bence çünkü bir de insanlar da taciz ediyor. Ben motorlu görsem yol veriyorum önümdeyse hızımı kesiyorum. Hele anlattığım kazada çok yavaş şekilde çarpınca bile yere düşen adamı görünce.

Geçmiş olsun

Adanada trafikte kadin motor surucu iseniz hemen bi kadek indirin derim. Daha pesinize dustugu dakika bassaniz butona live location sayesinde polisler aninda gelir. Hele bi de sehir ici dakikasina etrafinda yunus polisler gelmis olur. Cok gecmis olsun. Saygisiz adamlara papuc birakmayin polis ugrassin bunlarla

Bu aralar bunu çok duyuyorum .başlıkla ilgili .biride flaş haber mi ne yazmışti ,d olaylara bakış açım böyle başlığa yansiyor
Cok cok gecmıs olsun maalesef bu evrilememiş primatlarla bi arada yaşiyoruz ülke şehir hatta ilçe şartlarına göre ayagmızı denk alıcaz bunu öğrendik artık

Gecmis olsun ama ben motora 3 kişi binmenize takildim en çok.
Biz de diyoruz ama hala oğlum 3,5 yaşında küçük (!), kardeşim cılız vs diyor. Bugünkü yaşadığı olayın 3 kişi olmaları ile ilgisi yok ki tek başına olsa da yasanacakmis. Söylenen şey başka yani.

Ben oglummu kendimle goturmesem kendini parcalar .her halükarda götürmek zorundaydım .araba motor delisi benim oğlan .kıyameti koparirdi

Ben su cukurovaya tasindigimdan beri bir motorla ailece seyahat edebilen o kadar cok insan gordum ki. Ailece derken baya 3-5 cocuk, anne, baba, kucakta bebek vs. 3 kisiyi ayni motorda cok rahat hayal edebiliyorum o yuzden.
Konu sahibi gecmis olsun, siz alisiksiniz ama lutfen cocugunuzu bir daha o sekilde seyahat ettirmeyin. Benim esim jandarma personeli ve motor kazasi olmayan bir hafta gecmiyor inanin ve hic birinden kurtulan da olmamistir şimdiye kadar. Allah kimseye yasatmasin.

Amin bende gördüm genelde Suriyeliler o şekilde kullanıyorlar .bende 4.5 kişinin bindigini görüyorum bende şaşırıyorum .nasıl sigiyorlar okadar kişi onada şaşıp kaliyorum

Hem yaşam tarzı hem de meslek icabı bi motosiklet sürücüsü olarak bu tarz olayları o kadar sık yaşıyorum ki…Kadın olduğunu anlayınca bilerek taciz edenler,sıkıştıranlar…Gece vardiyaları daha büyük sıkıntı…İti kopuğu hiç bitmiyor…Geçmiş olsun…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…