- 21 Nisan 2018
- 8.265
- 30.339
- 548
- 36
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bazen saymaya calisiyorum, aradan bebek kafasi falan görünüyor, anne de cok buyuk ihtimal hamile oluyor bir de. Büyük basari gercekten.Amin bende gördüm genelde Suriyeliler o şekilde kullanıyorlar .bende 4.5 kişinin bindigini görüyorum bende şaşırıyorum .nasıl sigiyorlar okadar kişi onada şaşıp kaliyorum
Bu seferde bundan mı esinlendi acaba
Yukarıdaki linke bakın, yeni bir haber.
Etraf psikopat katillerle dolu. Birdaha kimseyle muhatap olmamaya çalışın.
Çok geçmiş olsun.
Gerçekten öyle.en son bırini daha gordim 3 kişi motorun ustundeydi biride ayakliga oturmuştu .annenin elindede bebek vardiBazen saymaya calisiyorum, aradan bebek kafasi falan görünüyor, anne de cok buyuk ihtimal hamile oluyor bir de. Büyük basari gercekten.
Bugün sana prim yok bibi.ispatlamak zorunda değilim ama Twitter kullanmıyorum bu videoyu da şimdi gördümBu seferde bundan mı esinlendi acababende dün gördüm bu videoyu
Bende kullanmıyorum instadan gördüm butün haber sayfalarinda da vardi zatenBugün sana prim yok bibi.ispatlamak zorunda değilim ama Twitter kullanmıyorum bu videoyu da şimdi gördüm
Sizinki de pek farklı değil. Demek ki onların çocukları da ortalığı yıkıyor diye bindirmek zorunda kalıyorlar bir de küçükse tabii sığar ya ne olcek diye düşünüyorlarsa tamamGerçekten öyle.en son bırini daha gordim 3 kişi motorun ustundeydi biride ayakliga oturmuştu .annenin elindede bebek vardi
Umarım dediğin gibidir Bibi öylesi daha mantıklı inan.Bende kullanmıyorum instadan gördüm butün haber sayfalarinda da vardi zatenprime ihtiyacim yok seni biliyoruz az çok
Benim bir çocuğum var başkada yok .ben sigamicagim yere iki ton çocuk yapmam .heryere yurusem bileSizinki de pek farklı değil. Demek ki onların çocukları da ortalığı yıkıyor diye bindirmek zorunda kalıyorlar bir de küçükse tabii sığar ya ne olcek diye düşünüyorlarsa tamam
Üzüleceksin ama öyle değil .yaşandı .hiçbirinizi tanımam etmem size yalan söyleyerekte elime birşey geçmez.sadece yaşadigim bı olayı anlattım .Umarım dediğin gibidir Bibi öylesi daha mantıklı inan.
Ben bir şey demiyorum artık siz haklisiniz yaptığınız çok doğru motorların üstünde 3 kişiye kadardır 4.Olmaz yazar zaten. 4 kişi görünce abovv diyoruz biz 3 kişi görünce çok mantıklı geliyor.Benim bir çocuğum var başkada yok .ben sigamicagim yere iki ton çocuk yapmam .heryere yurusem bile
Sen Diyarbakırlı değil miydin ya ne ara Adanalı oldun?? Ek olarak el kadar bebenin motorda 3.kişi olarak ne işi var?Canım bende adanaliyim oyuzden bende atarlandim ama sonra tutuştuk haliyle
Benim baba anne Diyarbakır aslen Diyarbakır yani .ben doğma büyüme adanaliyimSen Diyarbakırlı değil miydin ya ne ara Adanalı oldun?? Ek olarak el kadar bebenin motorda 3.kişi olarak ne işi var?
Kardes hic olmasa bile 3.5 yasinda cocugun motorda ne isi var diyecegim ama demeyeyim en iyisi.Biz de diyoruz ama hala oğlum 3,5 yaşında küçük (!), kardeşim cılız vs diyor. Bugünkü yaşadığı olayın 3 kişi olmaları ile ilgisi yok ki tek başına olsa da yasanacakmis. Söylenen şey başka yani.
Çok geçmiş olsun öncelikle.Saolun oğlum onumdeydi zaten 3. Buçuk yaşında kardesimde zayıf cılız bişi rahatlıkla sigiyoruz aslında
dr_yad soyle bir motor işte
Neyse son bir cevap atayım .onun fiyatı çok iyidir şimdi . böyle bı motora para vermem gider bunun fiyatına bir araba alırım ozmaan soyumu sopumu bindiririmBu mu buyuk allasen. Demek ki boyle bir şey olsa butun akrabalarla binersiniz.
Neyse son bir cevap atayım .onun fiyatı çok iyidir şimdi . böyle bı motora para vermem gider bunun fiyatına bir araba alırım ozmaan soyumu sopumu bindiririm
Büyüklük anlayışımız farklı demekkiYok alin diye demedim. Boyle motosikleti olanlarin arabasi da olur zaten, ulaşim degil keyif icin surerler.
Ben baştan beri motor buyuk buyuk dediniz diye dedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?