enüü o nasıl bişey ya belki şişliktir canım kendini sıkıp üzeceğine doktoruna danışsanda içini rahatlatsan?
Canım umarım benımkı gıbı dııldır ama bende daha bandaj cıktıgı gun bıle vardı
Ilk basta sıslık dedı doktorum gıtcek dedı ama 7,5 ay oldu eskısından daha beter sıslıkler ındıkce kemer daha bı belırgınlesıyo :S
canım durduk yere çarpa vs. yoksa kemik neden çıksın ki öle kemer olcak şekilde. bence de ödemdir. bende ameliyattan sonra burnumun sadece bir yanında vardı kemer gibi görünüyordu çok takıyodum kafamı çünkü kemik gibi sert geliyordu elime ama inan şimdi hiçbişi yok
umarım düzelir canım ya..1 ay olmuş daha..normaldir herhalde..hani hep 6 ay 1 sene diyorlar ya burunun oturması için..
ama haklısın yani ben olsam kırmıştım kafayı sis mis dinlemezdim çünkü çok sabırsız bır ınsanım..hersey biran önce olsun bitsin isterimameliyattan sonraki süreç çok zor olacak benim için o yuzden
gecer ya tatlım daha cok yenı..sıslıktır o ya..
kendımı olabıldıgınce en kotuye alıstırmaya calısıyorum zaten sımdıden..hayal kırıklıgı yasamamak ıcın..
ama bence sende telaslanma cok..emınım sıslıktır hayatım..
canımm hiç takma kafana bendede öyle odu daha 1 ayım dolmamıstı benm ama aynen anlattıgın gibi şişlik vardı dokununca kemik gibiydi aynı cok korkmustum simdi 2. ayım doldu ve gecti eser yok
Maalesef ameliyat sonrası bu kemer olayı mevcut arkadaşlar.Başka başlıklarda da dile getirmiştim ama bu başlık yeni açılmış ve bir kaç kişi de yine çıkmış.Şunu söyleyeyim size Mayıs ayının sonunda ameliyat olmuştum.Burun ucumun hemen üstünde sivilce gibi bir şey elime geliyordu.Sonrasında daha da belirginleşti geçer demiştim bende.Ama doktor önceleri geçecek derken Temmuz ayında yine gittiğimde kıkırdak oynamış bunu 10 dk da alırız dedi.Neyse Temmuzda aldı ama en kötüsü Kasım ayındayız ve son bir haftadır elime yine bir şey geliyor aynı yerde.Ve elime gelen şey tıpkı diğeri gibi sivilce gibi bazen yumuşak bazen sert bir nokta şuan çok belirgin değil ama üst kısımlardaki ödemler inmeye başladıkça belirginleşecek diğerinde olduğu gibi.Yani Bu iş sandığımdan daha geç düzelecek sanırım.Bu arada başlık sahibi doktorunuz size ne cevap verecek merak ediyorum o tümsekle ilgili bilgilendirirseniz sevinirim...
Tabii, bilgilendiririm seve seve...
Yalnız benimki sivilce gibi falan değil...Yani çok hafif belli belirsiz bir kemer düşünün, o şekilde...Bakalım yarın ne diyecek=(
Benimki önceleri sadece elime gelen derinin altında yumuşak bir doku sivilce gibi ama belirginleşmeye başlayınca tümsek gibi görünüyordu.Farklı olabilir seninki ile.Umarım önemli bir sorun değildir bu arada bugün gitmiş olmalısın :) ve merakla bekliyorum cevabını umarım sorun yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?