Masajla alakası var mı acaba???
Evet benimde elime bir şey geliyor ama kıkırdak gibi, masaj yapınca yok oluyor, hani kıkırdağın kaynaması için masajla mı devam etmek gerek acaba?
Canım umarım benımkı gıbı dııldır ama bende daha bandaj cıktıgı gun bıle vardı
Ilk basta sıslık dedı doktorum gıtcek dedı ama 7,5 ay oldu eskısından daha beter sıslıkler ındıkce kemer daha bı belırgınlesıyo :S
ayyyyy çooook kooorkuyorum bunları okuyunca
Ben ameliyat olalı 3 gün oldu bugün tamponları aldırdım daha alçı duruyo ben ameliyat öncesi kaydırak burun istemiyorum diye ısrar etmiştim o da minik bi Kemer'in olabilir dedi bugün ne kadar bişi oluck merk ediyorum bende doğallıktan yanayım keşke resimlerini görebilsemkizlar bende de minik bir kemer var bu kayak pisti gorunumunu engellemek icinmis yani benim doktorum bana boyle soyledi, dogal durmasi icin bizim istedigimiz bir sey dedi(ski slope deformity gorunumu olmasin diyeymis).
boyle bir seyi ilk defa doktorumdan duydum ben.
bence eger kemer cok belli degilse kafaniza hic takmayin.
ben bazen takiyorum ama sonra aman bosver boyle gayet iyi tekrar ameliyatti, odemdi cekemem diyorum ve mutluluguma devam ediyorum
benim fotograflarima bakabilirsiniz mesela bende de var ama her acidan belli olmuyor, burnuma tam yandan dikkatlice bakarsaniz gorursunuz o kadar.
Ya lütfen bna yardımcı olabilir msnz aynı sorunu yaşıyorum su anÖyle üzülüyorum ki böyle ameliyat olupta 3-5 ay sonra çıkıntı var geçermi ödemmi şeklinde kaygılananlara.Birebir yaşadığım için sanırım gerçekten onları çok iyi anlıyorum.Kimseyi üzmek istemem ama malesef ne ödem o çıkıntı ne de geçiyor arkadaşlar.Bana da ilk başlarda dr geçecek dedi 2 ay sonra alalım bunu dedi.Yani o önce elimize gelen ve zamanla belirginleşen çıkıntı malesek ki kıkırdağın o bölgede kaynamaması ve yeni bir operasyon gerektiren bir durum.Şunu da söyleyeyim ameliyat gibi saatlerce sürmüyor ve ameliyat sonrası gibi aşırı bir şişlik olmuyor burunda.Ben aldırdım ama bazıları birdaha işlem görmek istemem deyip öyle de bırakabiliyor.Tercih meselesi.Herkese çok geçmiş olsun.
Mi köprü oluşumu?Ya lütfen bna yardımcı olabilir msnz aynı sorunu yaşıyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?