selam benim de ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti ve benim de burnumda kemer gibi bir kavis var... internetten bu konu ile ilgili bütün forumları gezdim ve bu durumu daha önce yaşayan arkadaşların durumunda bir değişiklik var mı?
Gerçekten de çok rahatsız edici bişey..Öyle üzülüyorum ki böyle ameliyat olupta 3-5 ay sonra çıkıntı var geçermi ödemmi şeklinde kaygılananlara.Birebir yaşadığım için sanırım gerçekten onları çok iyi anlıyorum.Kimseyi üzmek istemem ama malesef ne ödem o çıkıntı ne de geçiyor arkadaşlar.Bana da ilk başlarda dr geçecek dedi 2 ay sonra alalım bunu dedi.Yani o önce elimize gelen ve zamanla belirginleşen çıkıntı malesek ki kıkırdağın o bölgede kaynamaması ve yeni bir operasyon gerektiren bir durum.Şunu da söyleyeyim ameliyat gibi saatlerce sürmüyor ve ameliyat sonrası gibi aşırı bir şişlik olmuyor burunda.Ben aldırdım ama bazıları birdaha işlem görmek istemem deyip öyle de bırakabiliyor.Tercih meselesi.Herkese çok geçmiş olsun.
slm,ben ameliyat olalı 8 gün oldu,dün ateller çıkartıldı fakat burnumun üst kısmında küçük bir şişlik var ve dümdüz duruyor kavisli değil,sizce o şişlik inip kavisli ir şekil alır mı???
Gerçekten de çok rahatsız edici bişey..
Peki bu ikinci operasyon için ek bi ücret talep ettiler mi
ya bende de var o sinir oluyorum tam kaşlarımın arasında burun alın birlişiminde önceleri küçük yuvarlak bişedi kemik gibi geldi ezdim yumuşaktı biraz masaj yaptım büyüdü napcam bilmiyorum????
Elledikçe daha çok büyüdüğünü söylüyolar,bir müddet hiç dokunma istersen,bakalım nasıl olacak,bende 10 gün sonra kontrole gidecem,dr.um eğer gerek olursa ayak üstü hallederiz merak etme dedi ama insanın canı sıkılıyor doğal olarak,bu arada senin burnun çok tatlı görünüyor,umarım çok daha iyi olur...
Elledikçe daha çok büyüdüğünü söylüyolar,bir müddet hiç dokunma istersen,bakalım nasıl olacak,bende 10 gün sonra kontrole gidecem,dr.um eğer gerek olursa ayak üstü hallederiz merak etme dedi ama insanın canı sıkılıyor doğal olarak,bu arada senin burnun çok tatlı görünüyor,umarım çok daha iyi olur...
arkadaşlar ben okudukça konuya hakim oluyorum yani başarısız geçmiş bir burun ameliyatında burna ait benzetmeler filan çok değişik.benimde burnumun uç kısmı tombul sırt ve alnıma doğru olan kısım ince ve ellediğim zaman girinti çıkıntılı.çok değişik hala huylanıp çok fazla dokunamıyorum.
Ben ameliyat olalı 1 ay oldu, fakat dün burnumun üstünde bir çıkıntı fark ettim; elime de geliyor ayrıca. Daha önce böyle bir şey yoktu eminim; yalnızca arada burnumun daha alt bölümünde benzer bir şey oluyordu ama böyle ekemr gibi değil. Ameliyat olduktan bu kadar zaman sonra böyle bir şey oluşabilir mi sizce? Ödem olma ihitimali var mı ya da?
Bilgisi olanlar cevap versin lütfen, sinirim çok bozuk=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?