Canım ben senin resimlerine nereden bakacağımı ve kendi resimlerimi nasıl koyacağımı bilemediğim için özellikle avatara koyuyorum ki net gör diye:))O nedenle genelde güncelliyorum ama başka bir yer varsa görebileceğin ya da benim senin resimlerine bakabileceğim bana yazarsan uygulayabilirim.
Mesela benim artık 4 ayı geçti ve şimdiki sorun kemer den ziyade burnumun üst kısımlarındaki yan taraflarındaki şişlik hele akşam gün yorgunluğu sonrasında bronşlar varmış sanırım yan üst kısımlarda onlardaki düzensiz şişmelerden nefret eder oldum
Canım benim profilime gir resmime tıklayarak..Sağ altta albümler diye bir kısım göreceksin..oraya bakabilirsin, 2 fotoğraf var zaten...
Sen de aynı şekilde fotoğraflarını ekleyebilirsin.
Teşekkürler bende hep merak ederdim acaba resimlere nereden bakıyorlar diye:)İyi oldu bu.Canım senin resimlerine baktım ve henüz çok şiş burnun kaç ay olmuştu sen ameliyat olalı?
Bende resim koydum oradaki resimler kemerli halleri ama uzak olduğu için çok belirgin değil sadece bir tanesinde daha net burnumun üstünde sivilce gibi sende bir şey göremedim ben ama...
Son mesajdan bu yana 10 gün geçmiş,
Güncelleme yapmak gerekirse o tümseğimsi şeyin geçmeyeceğine kanaat getirmiş durumdayım, ama doktorumu da aramadım. Üçüncü ay kontrolünden önce de aramayı düşünmüyorum, şiştir falan demesin, tekrar tekrar aynı şeyler...
Doktor hatası mı benim şanssızlığım mı olan şey, onu da bilemiyorum...Aralık aynının sonunda öğrenmiş olacağım ama..
Fakat beniim başıma gelen ve duyduklarım, küçücük de olsa bi tümsek varsa burnununzda ameliyattan sonra, onun kendiliğinden geçmediği.
Çok acı, ama benzer durum yaşayanlar varsa, boşa kendilerini avutmasınlar derim...
mrb bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.ama böyle yorumlar okudukça daha bi tedirgin oldum.ameliyatını hangi doktor yaptı.ben ankara hacettepe hastanesinde olmayı düşünüyorum.ama hala kafam karışık
bu arada o farkında olmadan elin sürekli o tümseğe gidiyorsa ya da oraya masaj yapıyorsan 3-4 günlüğüne bunların hepsini bırak, burnuna dokunma
o tümseğin azaldığını göreceksin =) dokunmak ödem oluşmasına neden oluyor
bu arada o farkında olmadan elin sürekli o tümseğe gidiyorsa ya da oraya masaj yapıyorsan 3-4 günlüğüne bunların hepsini bırak, burnuna dokunma
o tümseğin azaldığını göreceksin =) dokunmak ödem oluşmasına neden oluyor
Sahiden mi? Ben de masaj yapmıyorum diye oldu diye düşünerek düzenli masaj yapıyordum...
3-4 gün de bunu deneyeyeim, bizim durumumuz aynıydı çünkü seninle...
canım durduk yere çarpa vs. yoksa kemik neden çıksın ki öle kemer olcak şekilde. bence de ödemdir. bende ameliyattan sonra burnumun sadece bir yanında vardı kemer gibi görünüyordu çok takıyodum kafamı çünkü kemik gibi sert geliyordu elime ama inan şimdi hiçbişi yok
Ben ameliyat olalı 1 ay oldu, fakat dün burnumun üstünde bir çıkıntı fark ettim; elime de geliyor ayrıca. Daha önce böyle bir şey yoktu eminim; yalnızca arada burnumun daha alt bölümünde benzer bir şey oluyordu ama böyle ekemr gibi değil. Ameliyat olduktan bu kadar zaman sonra böyle bir şey oluşabilir mi sizce? Ödem olma ihitimali var mı ya da?
Bilgisi olanlar cevap versin lütfen, sinirim çok bozuk=((
canım valla bende senın gıbıyım burnumun ustunde hala bır kemık vr ama benım tam ıkı yıl oldu banada öncelerı ödem ödem denıyordu bekledım ve benımkı gecmedı ınsallah senınkı gecer ben yenıden amelıyat arastırmasındayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?