o tarz rüyalar ben de gördüm hala görüyorum.yani kacmıyorum ama burnumla ve ameliyatla alakalı rüyalar görüyorum.heyecanını anlıyorum benimde kalbim yerinden cıkıcak gibiydi ama seviniyodum da burnumdan kurtulucam diye,hey gidi günler 5 ay 10 gün oldu benim =)
bugun yine ol deseler olurum ama tampon olmaması sartıyla:roflol:
cnm işte bu cümleyii duyunca çok sveiniyorumm pişman olmadıgınızı görmek iyiiii bide ben halamla aynı gün olcammmm ben sabah o öğleden sonra yanyana yatcazkaydirigubbakcemile3
12 günüm var cnmmmmmm aramızda 3 gün var:)))))))))))bende aynıyım cnm heycan korkuu pişan olurmuyum derdi hepsi var..saç deilki boyayıpta begenmeyip deiştireyimm burun bu daha deişmesde:)
bende rüyamda ameliyat sırasında uyandıgımı gördüm :))) doktora napıyosun kardesim çek elini kolunu diyodum:)) yani burda komik geliyo ama kan ter içinde uyandım:)))
aa yaptırmasamıydım diyeceğini hiç sanmıyorum canım..bu sitede gördüğüm herkes yeni burunlarından tam anlamıyla memnun olmasalar bile,eskisine nazaran 10 kat daha iyi görünüyor.özellikle kemer varsa ondan kurtulunca bakıslar bile değişiyor..pişman olucağını hiç ama hiç sanmıyorum..
gamzecimmmm bende öle düşünüyorum sonuçta bu burundan daha iyi yapar inş doktorrrr belkii ilk zamanlar gözüme deişik gelcek ama kış ayına giriyorus dışarıçıkmam daha iş bulana kdr:)
sevgi cnm bnm inş pişman olmayıs inş güzel olurrrrrr..ikimizde burdaki fıstıklar gibii güzel yorumlar yazalım inş:)
kızlar ameliyat olduk ama derdi tasası bitmiyor gercekten benim ameliyatımn üzerinden 4.5 ay gecti biliyorsunuz ama hala dert hala tasa, başka başlıklarda bahsedecegimize derdimizi tasamızı tek başlıkta toplayalım da ameliyat olacak arkadaslar bir başlık altında neler olabiliyor görsünler ona göre ameliyata karar versinler, hemde bizler sıkıntılarımızı kafamıza takılanları paylaşmış oluruz...
evet ben başlıyorum, 4.5 ay oldu hala tam olarak begenmiyorum, cildim yeni toparlanıyor ama göz altlarımda hafif sarılık kaldı gibi, burnum hala istedigim gibi kavisli degil sanırım bundan sonra da kavislenmez pek fazla, iki delik arası kıkırdak kısım sanki asagı dogru ya sislik umarım öyledir ve gecer ya da bu şekilde kaldı, 6. ayı bekliyorum, burnum hala tıkanıyor özellikle sag taraf ameliyat o delikten yapılmıs umarım ondandır, ve son olarak da burnumun üzerinde parmagımı gezdiriyorum girintili cıkıntılı böyle sanki bi yerde kemik var bi yerde bosluk var, sizde de öyle mi ya da sertlesmis et fln mı nedir acaba yoksa kemik mi kalmıs ne diyorsunuzz :uhm:
8 günün ardindan bugün ilk defa dısarı ciktim. herkes tuhaf tuhaf suratima bakiyordu cocuklar bile resmen korkarak bakti cok rahatsiz oldum. kadinlar estetik yapmis diye fisildastilar
ben ameliyat olduktan sonra sanki cindy crawford gibi manken gibi fıstık gibi olucam sanmıştım ama pek bişeey değişmediolay burunda değilmiş sanırım , o moralimi bozuyor . yani eğer dış görünüşünüzü manken gibi yapmaksa amacınız burunla bitmiyor . ben hala dış görünüşümle barışamadım .
ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene
8 günün ardindan bugün ilk defa dısarı ciktim. herkes tuhaf tuhaf suratima bakiyordu cocuklar bile resmen korkarak bakti cok rahatsiz oldum. kadinlar estetik yapmis diye fisildastilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?