Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm işte bu cümleyii duyunca çok sveiniyorumm pişman olmadıgınızı görmek iyiiii bide ben halamla aynı gün olcammmm ben sabah o öğleden sonra yanyana yatcazkaydirigubbakcemile3

aa yaptırmasamıydım diyeceğini hiç sanmıyorum canım..bu sitede gördüğüm herkes yeni burunlarından tam anlamıyla memnun olmasalar bile,eskisine nazaran 10 kat daha iyi görünüyor.özellikle kemer varsa ondan kurtulunca bakıslar bile değişiyor..pişman olucağını hiç ama hiç sanmıyorum..

cnm işte bu cümleyii duyunca çok sveiniyorumm pişman olmadıgınızı görmek iyiiii bide ben halamla aynı gün olcammmm ben sabah o öğleden sonra yanyana yatcazkaydirigubbakcemile3

ne güzel birbirinize destek olursunuzz işte:hulya:

12 günüm var cnmmmmmm aramızda 3 gün var:)))))))))))bende aynıyım cnm heycan korkuu pişan olurmuyum derdi hepsi var..saç deilki boyayıpta begenmeyip deiştireyimm burun bu daha deişmesde:)

öyle bide benmde sen gibi nazlanmamam mırın kırın etmemem gerek yoksa bizimkiler biz dedik dicek( pişman olmayalım inş çok dua ediyorum :)

bende rüyamda ameliyat sırasında uyandıgımı gördüm :))) doktora napıyosun kardesim çek elini kolunu diyodum:)) yani burda komik geliyo ama kan ter içinde uyandım:)))

benimde en büyük korkum oydu ama öyle bişey olmadı valla 4 saat sürdü hiç te uyanmadımhihoyyyt

ay böyle yazılar görünce çok seviniyorum:) gamze çok tşkler:)

gamzecimmmm bende öle düşünüyorum sonuçta bu burundan daha iyi yapar inş doktorrrr belkii ilk zamanlar gözüme deişik gelcek ama kış ayına giriyorus dışarıçıkmam daha iş bulana kdr:)
sevgi cnm bnm inş pişman olmayıs inş güzel olurrrrrr..ikimizde burdaki fıstıklar gibii güzel yorumlar yazalım inş:)

inş. cnm :)) yazcaz yazcaz inanıyorum ben:)ayerimseniben

cnm bu bitek bende var sanıyodum
benimde en başlarda girinti çıkıntı yoktu şimdi burnuma dokunuyorum öyle
bide sanki ucu düşmüş gibi geliyoo yada benmi takıntı yapıyorum anlamadım :gitme:

kızlar sonunda bir tane fotoğrafımı ekleyebildim, sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum.

Benimde çook şiş ama şikayet etmiyorum inicek nihayetinde ameliyat sonrası olucakları bilerek yattık masaya.laelaelaelaelae Bekleme aşamasında moral bozmamak gerek,geçicekkyerimseniben

ben ameliyat olduktan sonra sanki cindy crawford gibi manken gibi fıstık gibi olucam sanmıştım ama pek bişeey değişmedi olay burunda değilmiş sanırım , o moralimi bozuyor . yani eğer dış görünüşünüzü manken gibi yapmaksa amacınız burunla bitmiyor . ben hala dış görünüşümle barışamadım .

8 günün ardindan bugün ilk defa dısarı ciktim. herkes tuhaf tuhaf suratima bakiyordu cocuklar bile resmen korkarak bakti cok rahatsiz oldum. kadinlar estetik yapmis diye fisildastilar

8 günün ardindan bugün ilk defa dısarı ciktim. herkes tuhaf tuhaf suratima bakiyordu cocuklar bile resmen korkarak bakti cok rahatsiz oldum. kadinlar estetik yapmis diye fisildastilar

aman cnmmmm derlerrr miletin çenesi durmas..hem gerçektende estetik oluyosunkii boşversene onlarıı...sennn kafana göre takıl moralini bozma:)

cnmm öle deme burun çok önemliiii..dış görünüş derkenn zayıflarsınn kilolu isen yada giyim tarzını sevmiosan deiştirebilirsin kolay şeyler bunlarrr...

ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene

Ne gibi çile kızlarr:1ninca:benimde amelaıyet olmam lazım yılalrdır erteliyorum k.k.b olucan diyo ben olmucam dıyorum korkudan ..amelaıey sornasıı acılı günlermi var:1ninca:

kızlar ameliyat sonrası kesinlikle dayanılmaz agrılar olmuyor, benm biraz oldu o da agrı kesiciyle geciyor, onda da zaten öldüm bittim seklinde agrılar degil yani, korkmayın, bu ameliyatın tek sıkıntısı beklemek valla, morlukların gecmesini bekle, sislerin inmesini bekle, burnun oturmasını bekle, seklinin düzelmesini bekle, 6. ayı bekle, bir yılı bekle bekle babam bekle, insanı yoran sıkan bu, yoksa baska bir sey degil
begenmedigim noktalar olsa da iyiki de olmusum hiiic pisman degilim, olmasaydım yine olurdum yine olurdumm

ılk günlerde keşke olmasaydım desemde şimdi tam tersini söylüyorum ki daha 12. günüm kızlar..Çok şiş olmasına rağmen artık çok beğeniyorum.Sizde biliyorsunuz çok kalkık diye kafama takıyordum.Beğenmemiştim felan.Şimdi çok mutluyum.ınşallah 2 ay sonra şişliklerimin büyük bi kısmı inecek ve dahada mutlu olacağım.

Aynı şeyi bende yaşadım. Millet burnuma bakıp duruyodu. Yada o kadar abartı değil belki ama psikolojik olarak ben biraz daha abartıp bu durumu sinir oluyodum. Ama bantlar falan çıkınca dışarıya çıkmaktan rahatsız olmadım.Bu kezde bakıyolardı ama muhtemelen burnumun güzelliğini bakıyorlardır lülülülülülü şakkıdı

bence hiç rahatsız etmesin insanların bakması... ben alçılı halimle işe gidip gelmiştim, herkes kaza mı geçirdin die soruyodu :) bantlar çıktıktan sonra da bir süre ağladın mı diye soranlar olmuştu burnum şiş olduğu için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…