Kaç gundur duruyorbenimde cuma günü cıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gundur duruyorbenimde cuma günü cıkacak
bugun 1 hafta olduKaç gundur duruyor
İlk 4 gün öyle oldu tıkanıklık öleceğim zannettim çok zorlandım ama dünden beri arada açılıyor çok daha iyiyim kulak çubuğuyla temizliyor musun ?salı cıkarsa bana foto atar mısın birde benim cok kanamam ve tıkanıklıgım oluyo ya sendede oldu mu
Nasıl yapıyorsunayy evet yapıyorum onu ama dogru mu bılmıyorum :)
Okyanus suyun yokmu?hafıf ucunu koyuyorum kanı emıyo cekıyorum sonra
Canım senin nefes alamaman çok normal o zaman ... tamponlarin çıkmasını bekleyeceksin ben sıkıyorum okyanus suyunu genzine gidince yutuyorsun sonra kulak çubuğuna sıkıyorum öyle içini temizliyorumyok canım bende tampon varya bısey vermedı doktor cıktıktan sonra verecekmıs
Ben tamponsuzdum ama benimde içi şişti tamamen nefes alamadım allah sabır versin çok zortampon cok zor ya gercekten allahım su cektıgım cıleye degse bari
Dayan biraz buz yap o rahatlatiyoŞişliği mim boyutu 3.gun bende alçı tampon herşey duruyor
Tabiki çok erken ilk 3 ay ile 6 ay arasında bile çok farklar oluyormuş sabredecegizBurnum yandan bakınca gözüme güzel geliyor ama önden çok tuhaf geliyor acaba şuan şekil için yorum yapmak için çok mu erken
Alçı tampon vs çıkana kadar sabredeceksin malesef canım:) bende aynı durumdayımBir de siz nasıl uyuyorsunuz ya uyuyamıyorum yüksekte yatmaktan rezil günlerim gecelerim
Canım ilk başlarda öyle oluyor 6.günüm çok daha iyiyim biraz olsun rahatladımBen de cuma günü ameliyat oldum. Krem ve sosyal spreyle sürekli temizliyorum ama pek faydası olmuyor sürekli tıkalı