Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Büşraa çok sağol geldiğin içinn =)) seni görmek çok iyi geldi ama geldğinde cıkalı 10dk olmuştu narkozun etkisiyle konustuklarımı pek hatırlamıyorum. kusmadığım için narkozu atmam zor oldu.. Şuan morluklarım yok şiştim ama gecicek biliyorum.. sonadan albüm yapıcam Tevfik hocayla resmlerimiz var :) Şimdilik sadece bitane atıyım ameliyattan 5 saat sona ki halim..

Mereda çok geçmiş olsun, yeni bir başlangıç yaptın yani hadi hayırlısın olsun :) Bu arada busra da çok tatlı çok güzel ..Allah hakkınızda hayırlısını versin..İşallah da darısı başıma arkadaşlar...

Bu arada halen cevap bekliyorum ya..:18: Ama çok da heyecanlıyım..Bu başlığı okumaya başladığım günden beri içimde bir heyecan var zaten..:)

bebegım beklıyorum fotolarııııı :)) takıpteyımmmm :)))

kızları uyutucam diye ben uyumuşum :)))))))buğün kesin atarım foto ama valla poz vermeyi beceremediğimden sizler kadar güzel çıkmasamda en azından burnumda ki değişiklikleri görmüş olursunuz canlarım.sağlıcakla

@mereda canım cok gecmis olsun seni cok merak ediyordum cok guzel çiti piti bir kızmışsin gördüm cok beğendim. Burnun da cok guzel olacaktır eminim sonuçta Tevfik Sozen eli değdi:)))))

tatlım dogru maıle attıgına emınmısın cunku cokta cevap vermesı lazımdı :S yanlıs yazamıs olabılırsın maılı

ay canım benımmmmmm senı gordum cok mutlu oldum annen baban cok seker ınsanlarr :) evet yenı cıkmıstın :))) kusarsan rahatlarsın dıye konustuk tevfık beyle fotoları merak edıyorum sende cok guzelsın pembıs atelınle )

çook sağol canım darısı sana inşallah. Tevfik hocayla bikere görüş arkası gelıyor.. 2 gündür arıyor durumumu soruyor, çok ilgili güleryüzlü, eğlencelii, mükemmel bi doktor :))

@mereda canım cok gecmis olsun seni cok merak ediyordum cok guzel çiti piti bir kızmışsin gördüm cok beğendim. Burnun da cok guzel olacaktır eminim sonuçta Tevfik Sozen eli değdi:)))))

efnancım çook sağol.. persembe gününü beklıyorum sabırsızlıkla bakalm nasıl olucakk =))

=)) hatırladığım kadarıyla sende çok şekerdinn :)) hiçbsey yok çok doğal duruyodunn. Persembe cıksın bakalm atıcam fotolarıı cok merak edıyorummm

=)) hatırladığım kadarıyla sende çok şekerdinn :)) hiçbsey yok çok doğal duruyodunn. Persembe cıksın bakalm atıcam fotolarıı cok merak edıyorummm

ilk muayene ve alçı alınması için perşembe mi gidiceksin?Ben pazartesi Allah kısmet ederse gidicem de.. Kontrol vs varsa görüşürdük belki :)Bu arada ben de çok merak ediyorum nasıl olucaksın..Çok güzel olucağın kesin de.. :)

Canım mailine cevap gelmedimi daha belki de Busranin dediği gibi yanlış adrese yolladın. Ben sana birkez daha yazayım Tevfik hocanın mailini tekrar gönder istersen
tevfiksozen@gmail.com

Kaç kere kontrol ettim efnancım ..hatta busra da sağolsun mesaj atmış tekrar.. Aynen o yazdığın maile gönderdim.Diyorum ki tekrar mı göndersem acaba?

evet canım ya persembe günü gıdıcem.. Ben pazartesı görüşmüştüm Tevfik hocayla persembe ameliyatmı oldum o an hemen karar verdimm ve görüştüğüm 6.doktorumdu =)

Kaç kere kontrol ettim efnancım ..hatta busra da sağolsun mesaj atmış tekrar.. Aynen o yazdığın maile gönderdim.Diyorum ki tekrar mı göndersem acaba?
@auditor canım telefonla ara istersen Tevfik hocayı özelden sana gönderiyorum numarayı ara rahatla tatlım:)))

persembe gıdınce tampn cıktıktan sonra wc ye koşş ayna yoktu yanımda dedimki bi bakıyım kameradan gosterdi tevfik bey dedim aynaya bakıyım bak bıbakalım dedı wcden baktım bı on dakıka sende gıt bak hemen ay cok merak edıyorum

Canım doktorcum bana da kameradan göstermişti burnumu ay aklıma geldi o onlar cok özledim hocamızı nasil da alışmıştık ona:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…