Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Canım doktorcum bana da kameradan göstermişti burnumu ay aklıma geldi o onlar cok özledim hocamızı nasil da alışmıştık ona:)))

heyyy hadi ben YANLIŞLIKLA DA OLSA AŞIK OLDUM DOKTORUMA
siz de ki nee

nasıl bir sevqiii /HELALLLL
hhahahahahahah

//sevqiniz çok qüzeell onu diyorumm.. kötü bir itham da bulunmuşum qibi ünlemleri dizmişsinnn!

...yanlış anlaşılmak istemem..
yanlış yere yorum yapmışım, PARDON ..

Yok canım bizlerin sevgisi abi kardes sevgisinden öteye asla gidemez de onun icin ünlemleri dizdim:)Bak simdi de gülücük gönderiyorum sana:)))))))))))

dün pek iyi sayılmazdım ama bugün kendimi daha iyi hissedıyorum şu 2 3 gün atlatırsam daha iyi olucam efnan dme ??

@yarın daha da iyi hissedersin canım kendini gun geçtikçe ağrı sizi da geçiyor. Perşembe gunünü iple çekiyorum guzel burnunu görmek icin:)

Çok güzel görünüyorsun busracım... burnun tamam çok güzel de sen zaten çok güzel bi kızsın :))

@yarın daha da iyi hissedersin canım kendini gun geçtikçe ağrı sizi da geçiyor. Perşembe gunünü iple çekiyorum guzel burnunu görmek icin:)

efnan resimlerini gördüm bu arada..Altına yorum yazmak yerine buraya yazıyım dedim..Gerçekten bir burun bu kadar güzel yakışır yüze..Çok hoş hakikaten...Çok şanslısın bir kere oldun ameliyat ve tam istediğin gibi yüzüne uygun olmuş.. Çok hoş ya...

@meredacım artık resimlerini bekliyoruz merakla..darısı başıma ..

Son düzenleme:
ya ben burun ameliyatı olmaya bugün karar verdim..saglık sorunum yok..sadece burun kanatlarım gülünce cok genişliyor..kemer düzgün burun ucu düzgün..buna nasıl bir işlem olur..hiçbir bilgim yok da bana yardım edermısınız ?

tatlım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum hadi bakalım darısı senin başına :) bana bırak dediya bırak hiç şüphen olmasın ilk görüşte benim gibi evet bu diceksin

tabikide :))))))) burun kanatların daraltılacak büyük ihtimalle hemencicikte toparlarsın benim iç dış eğrilik vardı ben 2gün ayaktaydım :))) tevfiksozen@gmail.com bu adrese mail at tevfik bey sana dönüş yapar.. durumunu anlat o seni aydınlatacaktır biz burada ne desek eksik olur çünkü :) bu arada görüşmeyede gidersin ücretsiz zaten yakındanda görür sana fikrini söyler ama şunu söyliyim görüşmeye gidersen anında ameliyat olursun çünkü kim gittiyse geri başka doktora bakmadı ... benim ilk görüştüğüm doktordu :)

hemen mail atıyorum..ögretmen oldugum ıcın iyileşme süreci benım ıcın cok önemli..sadece kanatlarda sorun oldugu ıcın umarım cabuk toparlanırım.cok tesekkurler canım yardımın ıcın..buarada senın burnun süper olmus cok basarılı..sen de cok güzelsin :)

hemen toparlarsın hiç sıkıntı olmaz emin ol :)ne demek herkes istediği buruna kavuşsun önemli olan o :)) ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim :)

kızlar yardım edınburnumun ustu sıyah sıyah noktalar olmus hep ben bunları nasıl temızlşıcem.doktorum kukurtlu sabun vermıstı yuzunu yıkarsın dıe sadeje onla yıkıyorum.ama bu noktalar gun gectıkce artıyor

tatlım ben niveanın ürününü aldım bir tane kalmadı fotosunu cekıp koyuyorum hemen kesınıkle kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…