Ameliyat oldum (fotoğraflı)

benim midem cok hassas kesin aynı seyler benimde başıma gelicek :) ben bu gece heyecandan uyuyamıcam kesin 12 den sona yemek de yasakk =( sabah 7bucukta hastanede olucam 8 gibi alıcam dedi Tevfik hoca.. Çok heycanlymmm busraaa :))

Kusmak iyidir derler narkozu atıyormuşsun bu sayede .canım ameliyattan çıkıyorsun normaldir böyle seyler takma sen simdi onları. Bugün iyice dinlen guzel bir uyku cek çünkü Basın yüksekte uyuyacaksın ameliyattan sonra rahat etmeyebilirsin:))
Suan en az senin kadar heyecanlıyım Tevfik hocamıza cok selamlarımızı soyle O'nu cok özledik))))))

büşracım da cesurdu girdi cıktı bittii canım sana da öel olacak zaman cok cabuk gecio zaten benim 9 ay bitti :)) 9.5 oldu hataa :))) yaaa kızlar ne hallerimizi görüo tevfik hoca yaa ( ne garip bi durumm :)) walahi ben baya kustum yaaa ayy aklıma geldi o günlerim bi hoş oldumm (((

bende uyuyamadım ya sabaha kadar oturdum biliyomusun ne desek fayda etmıcek sanada :) gercı ben amelıyat ıcın degıl sınav sonucu ıcın uyuyamadım saat 9da acıklanacaktı okulumun uzyıp uzamadıgını ogrenecektım dusun deddımkı tevfık bey noluurr 9da amelıyat olıyım boyle bır bır konusurken ben uyuyakaldım bu arada bır bayan hemsre var o sakınlestırıcını yapacak o kadın mukemmel bı ınsan nolur busranın selamı var de tanır benııı :))))))))))

tamamdr büşracım söyliycem selamını :)) kızlar ben yatıyorum dualarınızı eksik etmeyin en kısa zamanda atıcam fotolarıı

Busraaaa merada nasil canım görebildin mi?

tatlım gittim gördüm :) ailesiyle tanıştım bidee :)çok tatlılardı görmen lazım ya burnuda cok güzel duruyordu minicikti ufak bir suratı var zaten minik bur burun olmuş pembiş bir atel vardı.. 2 tane hastaası vardı tevfik beyin ameliyat olan diğer kızda çok güzel olmuştu :)

Fotograf ekleseler de görsek minik burunlarını :)))))))

merhaba arkadaşlar..busra90, tevfik Bey e muayene olmak istiyorum.Benim nefes sorunum yok ancak..Daha önce ameliyat geçirdim çok sağlıklı bir burna kavuştum şükür..Ancak ameliyatı yapan doktor kendi yorumuna göre bir burun inşa etti..Gerçi burun sırtı muhteşem ve kavisli oldu ancak tek sorunum ucunun uzun olması ve bu nedenle burnumun büyük ve uzunca görünmesi, gülünce de ağzıma yönlenmesi..Yani burnumun kemiğine asla dokunulmasını istemem çünkü hem çok sağlam yapılmış hem de inanılmaz kavisi düzgün..Önceki doktorumun suçu değil elinden geleni yaptı ve de en iyisini yaptı ama suç bende..uzun hikaye neyse :) ..

Merak ettiğim bu tarz bir ameliyatı yani estetik amaçlı yapar mı?Ve muayene için ücret söz konusu mu..Birkaç sorum daha olursa canını sıkmam umarım...geçmiş olsun tekrar..yeni ameliyat olan arkadaşa da..teşekkürler

tatlım öncelikle muayene ücretsiz :) ayrıca istediğin kadar soru sorabılırsın :) istediğini söylersen tevfik hoca sana her türlü yardımcı olur istediğin burnu sana yapar yani :) şuanda yeri liv hospitalda ulus etilerde git istediğinde ücret ödenmiyor kontrol ediyor baya burnunu sorular soruyor tasarım yapıyorsunuz bırlıkte falan :)

canım sen bilirsin ameliyat olalı nerdeyse bır aya yakın zaman olmus herhalde . beım alcı cıkalı bugun 6. gunum oldu doktorum bandaj takmadı alcı cıktıktan sonra. istanbul cerrahı tıp merkezınde amelıyat oldum. yuzum hala sıs tabı ılk gnku gbı degıl ama bıde burnum buyuk gorunuo normalde ınce yapılı bı burnum vardı . senın alcı cıktıktan sonra sıslıkler ne zaman gectı bu normalmı sence cok uzuluyorum buyuk oldu dıe

canım benim alçı bir çıktı surat ifademi görmen lazım tevfik beye bakış attım düzelecekmı bakısı burnum yüzüm kadardı hatta bana amelıyatsz halınmı dıyen soran bır arkdas oldu kk dan neyse ödemler her saniye iniyor dedi doktorum ekstra hiç bişey yapmaya gerek yok her gün dahada inecek şuanki halinle 6 ay sonraki halinin alakası olmıcak dedi 1 ay gectı resımlerı paylastım ben benım ılk halımle alakam yok... o bandaj cıktıgındakı ılk halımde var benımkı kadar sısmemıssındır emınım kı... ama gecıyor ınıyor sabır lazım lutfen uzme kendını .. ayrıca bandaj takılmasının nedenı yanı o bantın baskı yaptıgı ıcı ödemleri indirimesiymıs tevfık bey soylemıstı o kalabıldıgı kadar kalsın demıstı neden senınkıne takmadı bılemıyorum :S ama emın ol 1 hafta sonra bıle cok farkedecek dusunsene amelıyat olsun kesıldı bıcıldı gayet normal sısmesı

saol canm ya braz olsa rahatlattın benı benımkıde sennkı gbı sıs ti .fare suratı gbı olmustu:) telefonumun cam. bozuk olmasa resım koyardım . sabah kalkınca cok kotu oluo. bıde duz yatamıorum duz yatıorum bı bakıorum sabah kendımı yan yatarken buluorum. doktorum banada amelıyatdan cıkınja dedi.biz ne biçim doktoruz kesioruz bıcıoruzzz:)dedı

inan benimde öyleysi sabır lazım sadece aynaya sürekli bakma .. bende düz yatamıyorum o yuzden sıkıntı yasadım cok yan kalkıyodum bıde ufacık deg sankı tır carpmıs gıbı oluyor altını zaten hıc hıssetmıyordum sımdı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…