benim midem cok hassas kesin aynı seyler benimde başıma gelicek :) ben bu gece heyecandan uyuyamıcam kesin12 den sona yemek de yasakk =( sabah 7bucukta hastanede olucam 8 gibi alıcam dedi Tevfik hoca.. Çok heycanlymmm busraaa :))
Busra koyduğun resmilerden sona inan beni nasıl cesaretlendirdin anlatamamm.. yazdığın yorumlar bilgiler için cok sağol.. Bu akşam buraya Tevfik hoca hakkında ilk kımler yazdysa onlara teşekkür etme zamanı. Bkb. Efnan ve Sen.. Cnkü Tevfik hoca tartışmasız çok ilgili bi doktor içimi nasıl rahatlattı anlatamam =)) Persembe ameliyatımı oluyorumm. Sanada geçmiş olsunn harika olmuşsun.
mereda korkma! arkandayız! sen de junior burnunla sıranı savacaksın, no panic!
tamamdr büşracım söyliycem selamını :)) kızlar ben yatıyorum dualarınızı eksik etmeyin en kısa zamanda atıcam fotolarıı
Busraaaa merada nasil canım görebildin mi?
tatlım gittim gördüm :) ailesiyle tanıştım bidee :)çok tatlılardı görmen lazım ya burnuda cok güzel duruyordu minicikti ufak bir suratı var zaten minik bur burun olmuş pembiş bir atel vardı.. 2 tane hastaası vardı tevfik beyin ameliyat olan diğer kızda çok güzel olmuştu :)
canım sen bilirsin ameliyat olalı nerdeyse bır aya yakın zaman olmus herhalde . beım alcı cıkalı bugun 6. gunum oldu doktorum bandaj takmadı alcı cıktıktan sonra. istanbul cerrahı tıp merkezınde amelıyat oldum. yuzum hala sıs tabı ılk gnku gbı degıl ama bıde burnum buyuk gorunuo normalde ınce yapılı bı burnum vardı . senın alcı cıktıktan sonra sıslıkler ne zaman gectı bu normalmı sence cok uzuluyorum buyuk oldu dıe
canım benim alçı bir çıktı surat ifademi görmen lazım tevfik beye bakış attım düzelecekmı bakısıburnum yüzüm kadardı hatta bana amelıyatsz halınmı dıyen soran bır arkdas oldu kk dan neyse ödemler her saniye iniyor dedi doktorum ekstra hiç bişey yapmaya gerek yok her gün dahada inecek şuanki halinle 6 ay sonraki halinin alakası olmıcak dedi 1 ay gectı resımlerı paylastım ben benım ılk halımle alakam yok... o bandaj cıktıgındakı ılk halımde var benımkı kadar sısmemıssındır emınım kı... ama gecıyor ınıyor sabır lazım lutfen uzme kendını .. ayrıca bandaj takılmasının nedenı yanı o bantın baskı yaptıgı ıcı ödemleri indirimesiymıs tevfık bey soylemıstı o kalabıldıgı kadar kalsın demıstı neden senınkıne takmadı bılemıyorum :S ama emın ol 1 hafta sonra bıle cok farkedecek dusunsene amelıyat olsun kesıldı bıcıldı gayet normal sısmesı
saol canm ya braz olsa rahatlattın benı benımkıde sennkı gbı sıs ti .fare suratı gbı olmustu:) telefonumun cam. bozuk olmasa resım koyardım . sabah kalkınca cok kotu oluo. bıde duz yatamıorum duz yatıorum bı bakıorum sabah kendımı yan yatarken buluorum. doktorum banada amelıyatdan cıkınja dedi.biz ne biçim doktoruz kesioruz bıcıoruzzz:)dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?