inan benimde öyleysi sabır lazım sadece aynaya sürekli bakma .. bende düz yatamıyorum o yuzden sıkıntı yasadım cok yan kalkıyodumbıde ufacık deg sankı tır carpmıs gıbı oluyor altını zaten hıc hıssetmıyordum sımdı hıssedıyorum
iyiki çalısmıyorum çalıssam napcaktım bılmıyorum. aynen ust dudagım yok mus gbı:)burnum ztn yok gbı hıssedıom:) sen makyaj yapmaya basladnmı . bide burun derısı hamur gbı sankı yıkarken felan su tutuyorum elımle yıkayamıyorum .senınkıde hala olemı yoksa gectımı
Busracim mereda foto paylaşmayacak mı acaba?
bugün cıkcak hastaneden heralde eve gelınce paylasır :)
burada bile ödemlerin okadar belli ki ona rağmen süper tam oturunca düşünemiyorum harika olcak harika:))
Onun burnunu da cok merak ettim eminim cok guzel olmuştur :)
Busracım ben az önce randevu aldım pazartesi için..Ancak muayene ücretsiz demiştin 240 tl dediler bana..:26:
Yoksa bu yazdığın rakamlar..yani sen özel sigortalı mısın yoksa...???
Çok teşekkürler hemen mail atıyorum kendisine.:)
Çok teşekkürler hemen mail atıyorum kendisine.:)
Busra cım teşekkürler :) Ben bir iki şey soracağım ama :) seni yorucam yani..
Tüm sayfaları okudum ama gözümden kaçmış da olabilir tabi..Sen sanırım tek atışta Tevfik Bey e gittin ve direkt ameliyat oldun. Başka doktora görünmedin sanırsam..
Birde burnundaki sorun tam olarak ne idi? Yani burnun alçıya alınmış demekki komple kırmış doktor bey değil mi? Deviasyon da var mıydı yani? Ay birden heyecanlandım..Ben yazmıştım daha önce bir ameliyat geçirdim ve sağlık sorunlarım düzeldi..Ucu ile ilgili bir sorunum var sadece o kadar..
Tabi çok korkuyorum ikinciye karar vermek çok zor oldu..Tek doktora gitmek ve ameliyat günü almak istiyorum artık çünkü çok araştırdım soruşturdum..Bulduklarım da resmen hastasını söğüşleyen doktorlarmışNeyse boşverelim şimdi..Yalnız eğer bende Tevfik beye ameliyat olmaya karar verirsem kesinlikle hepinizle paylaşacağım Busra gibi..
Allah razı olsun Busracım..teşekkürler..
Auditor canım mailine cevap yazdı mı Tevfik hoca ?
üzgün surat ya diye yazmadım aksine daha mutlu olmalısın bbu halde bile harika birde inince off olucan yani tatlişkomm :)bend ebuğün yeni fotolarımı yükleym akşamm :)
Busracım ben az önce randevu aldım pazartesi için..Ancak muayene ücretsiz demiştin 240 tl dediler bana..:26:
Yoksa bu yazdığın rakamlar..yani sen özel sigortalı mısın yoksa...???
Yok henüz cevap gelmedi..Bekliyorum efnancım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?