Ameliyat oldum (fotoğraflı)

iyiki çalısmıyorum çalıssam napcaktım bılmıyorum. aynen ust dudagım yok mus gbı:)burnum ztn yok gbı hıssedıom:) sen makyaj yapmaya basladnmı . bide burun derısı hamur gbı sankı yıkarken felan su tutuyorum elımle yıkayamıyorum .senınkıde hala olemı yoksa gectımı

ben makyaj yapıyorum fondoten falan suruyorum bazen :) bide yıkarken suyu tutamıyorum direk acıyo soyuluyo degısık bıseyler oluyor . siyah nokta var onlar ıcı nıveadan tonıkle temızleme seysı aldım ındırımdeydı bugun yuzde 50 watsonsta :)

üzgün surat ya diye yazmadım aksine daha mutlu olmalısın bbu halde bile harika birde inince off olucan yani tatlişkomm :)bend ebuğün yeni fotolarımı yükleym akşamm :)

Busra cım teşekkürler :) Ben bir iki şey soracağım ama :) seni yorucam yani..

Tüm sayfaları okudum ama gözümden kaçmış da olabilir tabi..Sen sanırım tek atışta Tevfik Bey e gittin ve direkt ameliyat oldun. Başka doktora görünmedin sanırsam..

Birde burnundaki sorun tam olarak ne idi? Yani burnun alçıya alınmış demekki komple kırmış doktor bey değil mi? Deviasyon da var mıydı yani? Ay birden heyecanlandım..Ben yazmıştım daha önce bir ameliyat geçirdim ve sağlık sorunlarım düzeldi..Ucu ile ilgili bir sorunum var sadece o kadar..

Tabi çok korkuyorum ikinciye karar vermek çok zor oldu..Tek doktora gitmek ve ameliyat günü almak istiyorum artık çünkü çok araştırdım soruşturdum..Bulduklarım da resmen hastasını söğüşleyen doktorlarmış Neyse boşverelim şimdi..Yalnız eğer bende Tevfik beye ameliyat olmaya karar verirsem kesinlikle hepinizle paylaşacağım Busra gibi..

Allah razı olsun Busracım..teşekkürler..

Busracım ben az önce randevu aldım pazartesi için..Ancak muayene ücretsiz demiştin 240 tl dediler bana..:26:

Yoksa bu yazdığın rakamlar..yani sen özel sigortalı mısın yoksa...???

Busracım ben az önce randevu aldım pazartesi için..Ancak muayene ücretsiz demiştin 240 tl dediler bana..:26:

Yoksa bu yazdığın rakamlar..yani sen özel sigortalı mısın yoksa...???

Canım ilk görüşme ücretsiz diye biliyorum ben de....muayene ve görüşme farklı seyler bence istersen Tevfik hocaya mail at seni aydınlatsın bu konuda:)

tatım benım egrılık vardı hem iç hem dış egrılık nefes alamıyordum falan .. kk den baktım doktorlara sonra tek bır doktorla gorustum ve hemen amelıyat oldum karar alma asamam bıle yazıyor hep :) alçıya almadı atel kullandı açık teknıkle yaptı :) eğriliğimi düzeltti et vardı onu halletti :) psikolojık olarakra hazırladı benı amelıyata sagolsun amelıyat oncesı sonrası hep yanımdaydı birde şey cok onemlı aradıgımda ulabılmek ! saat kac olursa olsun sıkıntım oldugunda aradım soru ısaretlerı oldugunda aradım bır kere ters bı cevapla karsılasmadım he guler yuzluydu sagolsun .. iyiki amelıyat oldum diyorum
egrıulı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…