tatlım ben niveanın ürününü aldım bir tane kalmadı fotosunu cekıp koyuyorum hemen kesınıkle kullann
file:///C:/Users/ICM/Pictures/Neutrogena%20Clear%20Pore%20Wash%20200%20ml%20-%20Temizleme%20Jeli_files/neutrogena-clear-pore-wash-200-ml---temizleme-jeli.jpgwatsonsta %50 indirimli şuan nivea ürünleri al bence :)
bir daha at tatlım olmamıs göremiyorumm
canım ben bu sıtede yenı oldugum için resim atmayı pek bilmiyorum .googleye yazarmısın rica etsem.NEUTROGENA CLEAR PORE WASH DİE
canım bunu biliyorum ben bişey olma bence ama yinede bekleçok erken 6 gün diyosun
evet bende ondan tedirgınım bugunn alcı cıkalı 8. gun oldu.ama işte arkasında kullandıktan sonra nemlendrıcı kullann yazıo bı kaç gun daha duruyum en ıyısı:S
2 gün sonra yap cok bastırmadan pamukla hafıfce uygula
efnan resimlerini gördüm bu arada..Altına yorum yazmak yerine buraya yazıyım dedim..Gerçekten bir burun bu kadar güzel yakışır yüze..Çok hoş hakikaten...Çok şanslısın bir kere oldun ameliyat ve tam istediğin gibi yüzüne uygun olmuş.. Çok hoş ya...
@meredacım artık resimlerini bekliyoruz merakla..darısı başıma ..
ya ben burun ameliyatı olmaya bugün karar verdim..saglık sorunum yok..sadece burun kanatlarım gülünce cok genişliyor..kemer düzgün burun ucu düzgün..buna nasıl bir işlem olur..hiçbir bilgim yok da bana yardım edermısınız ?
hemen mail atıyorum..ögretmen oldugum ıcın iyileşme süreci benım ıcın cok önemli..sadece kanatlarda sorun oldugu ıcın umarım cabuk toparlanırım.cok tesekkurler canım yardımın ıcın..buarada senın burnun süper olmus cok basarılı..sen de cok güzelsin :)
lokalle halledilir bencede ::) tabi doktor daha iyi bilir bilgi almak lazım:)
Ay evet bugün gidicem bakalım hayırlısı..Gelince hemen yazıcam..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?