Ameliyat oldum (fotoğraflı)

tatlım ben niveanın ürününü aldım bir tane kalmadı fotosunu cekıp koyuyorum hemen kesınıkle kullann

resmi nereye koydum canım. bende neutrogena var evde üzrınde gözenekleri temizler .siyah noka olusumunu önler yazıo.sıvı yüz temzleyıcısı bunla yıkasam bıse olurmu acaba .alçı cıkalı bugun 8. gun oldu ?

@auditorcim cok teşekkür ederim canım benim inşallah daha güzeli senin olur:)))
Pazartesi Tevfik hocayla görüşmeye gidecem demiştin gidersen gelişmelerden bizi haberdar et canım :)))

@ikiaradabirderede canım seninki cok basit bir operasyon lokalle olabilecek birsey uyumana gerek yok ama istersen uyuturlar. Benim Hem burnumdaki sorunlar giderildi hem de burun kanatlarim da daraltildi. Zor birsey degil canım endişelenme :))

Canım bu daraltma işlemi seni maddi manevi yıpratmayacak bir operasyon hic korkma cok çabuk toparlanırsın .sonuçta kemik falan kırılmayacak ,kikirdak eklenmeyecek.... Sen Tevfik hocayla bi görüş istersen:)

ahh efnan ahh. bir paragraf dolusu measj yazdım cevap olarak ama gitmedi:) 100mesaj zımbırtısı yüzünden
ben anadolu yakasına yönelmiş durumdayım canım, konu başlıgı da açtım görmüşsündür belki, ama sizleri takip ediyorum, bi gözüm hep bu sayfada bir de şu notu geçmeden yapamayacagım: tevfik bey 'doktor' sıfatı bir yana, aynı zamanda gerçekten yüce gönüllü bir insan.bunu da söyleyeyim, içimde kalmamış olsun
yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacak olanların da gazaları mubarek olsun der öperim hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…