Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Canım hakkında hayırlısı olsun ,inşallah sen de ameliyatını olup bizim gibi mutlu olursun hoscakal:))))

kızlaarr ben geldimm =)) bugün çıktı tamponumla pempee atelimm. Tampon cıkartırken korktumm ama Tevfik hoca her zamanki mükemmeliğiyle hemencecik cıkarttı.. sargılarda cıktıktan sona sıra sevgili burnumla buluşma vaktine geldii veeee işte mükemmel sonuc dye ben buna derim arkadaşş..! =D Ne morluk var ne bsey Tevfik hocam resmen döktürmüş =)) brazcık şiş tabi ama çok tatlı.. Fotoğraf cekildikk mail beklıyorum hocamdan atıcak sona hemen albüm yapıcam hatta ben yeni konu açmayı düşünüyorumm.. ''Fotoğraflı Tevfik Sözen ve Mükemmel Burun Ameliyatım'' adında =))

Tevfik Sozen farkı bu isteeeee:)hastada morarma ve sislik olmaması artık hoca nasil bir teknik uyguluyorsa...meredacim senin adına cok mutlu oldum. Merakla fotolarını bekliyoruz eminim cok guzel olmuştur ama Tevfik hocayı düşünenlere bir fikir olur yine de:)))

Mereda canım geçmiş olsun çok sevindim senin adına :) fotoğraflar gelince hemen albüm oluştur merakla bekliyorum kafam çok karışık bana yardımcı olacak eminim fotoğrafların takipteyim

@auditorcim cok teşekkür ederim canım benim inşallah daha güzeli senin olur:)))
Pazartesi Tevfik hocayla görüşmeye gidecem demiştin gidersen gelişmelerden bizi haberdar et canım :)))

Canım yazamadım bi türlü..Şöyle kafamı bir toparlayamadım..Ama foruma arada baktım ve bayağı değişiklikler olmuş gördüm ki..Ben görüştüm Tevfik Beyle..Hakikaten çok ilgili, mütevazı, dürüst ve gerçekçi bir doktor. Sağolsun vaktini ayırdı uzunca konuştuk.. Fiyat biraz yüksek geldi bana ama ikinci ameliyat benim ve ayrıca kıkırdak yeterli mi belirsiz..O nedenle kaburgadan kıkırdak alınma durumu olabilir..Bu ihtimal de fiyatı yükseltiyor..Alınmazsa daha düşük oluyor..Hayırlısı umarım gerek kalmaz..Neyse işte sonuçta Liv hospitalde ameliyat oluyorum ALlah izin verirse tabi.. Doktor beyin çabaları olmasa inanılmaz uçuk fiyatlar nedeni ile ameliyatı olamıyordum ... Çok şükür sayenizde öyle bir insanla tanıştım ve hayalim gerçek olucak inşallah..Hepiniz gibi ben de çok heyecanlıyım..

Busracım sen çok güzel bir kızsın maşallah hakikaten..Burnun süper oldu ya..

Bu arada meredanın fotoğraflarını yeni gördüm...Ya hepiniz çok güzelsiniz..Ben çirkin kaldım..Acaba Tevfik bey beni de böyle güzelleştirecek mi?Ama kızlar sizin burnunuz değişmese de güzelmişsiniz zaten :)

Megline cım fotoğrafına baktım..Burnun nasıl olur bilmem ama gerçekten güzel olacağına eminim..Yani yüz güzelliğin burnunun önüne geçecek..Allah gönlüne göre verir umarım :)

Son düzenleme:
auditör canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla sende güzel bir burna kavuşacaksın. bende tanışmak istiyorum artık bu muhteşem insanlaaa eminim sende çok çok güzel bir kızsın allah hepimizin gönlüne göre versin :)

tatlım amin ya çok zor bişey şu ameliyat işi gerisi kolay aslında .. gerisi sabır işi :))) senin için ayrı heyecanlanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…