ahh efnan ahh. bir paragraf dolusu measj yazdım cevap olarak ama gitmedi:) 100mesaj zımbırtısı yüzünden
ben anadolu yakasına yönelmiş durumdayım canım, konu başlıgı da açtım görmüşsündür belki, ama sizleri takip ediyorum, bi gözüm hep bu sayfadabir de şu notu geçmeden yapamayacagım: tevfik bey 'doktor' sıfatı bir yana, aynı zamanda gerçekten yüce gönüllü bir insan.bunu da söyleyeyim, içimde kalmamış olsun
yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacak olanların da gazaları mubarek olsun der öperim hepinizi:)
Canım hakkında hayırlısı olsun ,inşallah sen de ameliyatını olup bizim gibi mutlu olursun hoscakal:))))
kızlar en son halınızın fotoları gzukmuyo fotograf koyarmısınız lutfennn
kızlar en son halınızın fotoları gzukmuyo fotograf koyarmısınız lutfennn
Ay evet bugün gidicem bakalım hayırlısı..Gelince hemen yazıcam..:)
kızlaarr ben geldimm =)) bugün çıktı tamponumla pempee atelimm. Tampon cıkartırken korktumm ama Tevfik hoca her zamanki mükemmeliğiyle hemencecik cıkarttı.. sargılarda cıktıktan sona sıra sevgili burnumla buluşma vaktine geldii veeee işte mükemmel sonuc dye ben buna derim arkadaşş..! =D Ne morluk var ne bsey Tevfik hocam resmen döktürmüş =)) brazcık şiş tabi ama çok tatlı.. Fotoğraf cekildikk mail beklıyorum hocamdan atıcak sona hemen albüm yapıcam hatta ben yeni konu açmayı düşünüyorumm.. ''Fotoğraflı Tevfik Sözen ve Mükemmel Burun Ameliyatım'' adında =))
kızlaarr ben geldimm =)) bugün çıktı tamponumla pempee atelimm. Tampon cıkartırken korktumm ama Tevfik hoca her zamanki mükemmeliğiyle hemencecik cıkarttı.. sargılarda cıktıktan sona sıra sevgili burnumla buluşma vaktine geldii veeee işte mükemmel sonuc dye ben buna derim arkadaşş..! =D Ne morluk var ne bsey Tevfik hocam resmen döktürmüş =)) brazcık şiş tabi ama çok tatlı.. Fotoğraf cekildikk mail beklıyorum hocamdan atıcak sona hemen albüm yapıcam hatta ben yeni konu açmayı düşünüyorumm.. ''Fotoğraflı Tevfik Sözen ve Mükemmel Burun Ameliyatım'' adında =))
@auditorcim cok teşekkür ederim canım benim inşallah daha güzeli senin olur:)))
Pazartesi Tevfik hocayla görüşmeye gidecem demiştin gidersen gelişmelerden bizi haberdar et canım :)))
auditör canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla sende güzel bir burna kavuşacaksın. bende tanışmak istiyorum artık bu muhteşem insanlaaaeminim sende çok çok güzel bir kızsın allah hepimizin gönlüne göre versin :)
Busracım sen çok güzel bir kızsın maşallah hakikaten..Burnun süper oldu ya..
Bu arada meredanın fotoğraflarını yeni gördüm...Ya hepiniz çok güzelsiniz..Ben çirkin kaldım..Acaba Tevfik bey beni de böyle güzelleştirecek mi?Ama kızlar sizin burnunuz değişmese de güzelmişsiniz zaten :)
canım çok güzel yazmışsın çok mutlu oldum inan eminim sende çok güzel olacaksın birde ikinci ameliyat fiyatların oynaması çok normal forumda yazıyorlardı çok pahalı diye :) ama doğru yerdesin emin ol istediğin gibi bir burun olacak hiç şüphem yokkk sende koyacaksın bizde sana yorumlar atıcazzz :)
tatlım amin ya çok zor bişey şu ameliyat işi gerisi kolay aslında .. gerisi sabır işi :))) senin için ayrı heyecanlanıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?