busra bebeğim çook teşekkür ederim siz olmasaydınız bu kadar kolay olmazdı muaaah
hemen olsanda görsek yeni halini yaaaçok merak ediyorum varya tam nasıl ıstıyorsun kavisli mi düzmü
Canım yazamadım bi türlü..Şöyle kafamı bir toparlayamadım..Ama foruma arada baktım ve bayağı değişiklikler olmuş gördüm ki..Ben görüştüm Tevfik Beyle..Hakikaten çok ilgili, mütevazı, dürüst ve gerçekçi bir doktor. Sağolsun vaktini ayırdı uzunca konuştuk.. Fiyat biraz yüksek geldi bana ama ikinci ameliyat benim ve ayrıca kıkırdak yeterli mi belirsiz..O nedenle kaburgadan kıkırdak alınma durumu olabilir..Bu ihtimal de fiyatı yükseltiyor..Alınmazsa daha düşük oluyor..Hayırlısı umarım gerek kalmaz..Neyse işte sonuçta Liv hospitalde ameliyat oluyorum ALlah izin verirse tabi.. Doktor beyin çabaları olmasa inanılmaz uçuk fiyatlar nedeni ile ameliyatı olamıyordum ... Çok şükür sayenizde öyle bir insanla tanıştım ve hayalim gerçek olucak inşallah..Hepiniz gibi ben de çok heyecanlıyım..
Hafif kavisli istiyorum canim düz olsun istemiyorum bende cok merak ediyorum nasil olacagimi tevfik hocanin sihirli elleri degsin artik burnusuma
ben haftaya pazartesi dedim eğer bir aksilik olmazsa tabi..bu hafta için gidip tahlil vs yaptırıcam birde her ayrıntıyı konuşucaz Tevfik hocayla.. hayırlısı heyecan dorukta..:)
Canım o konuda pek bi bilgim yok ama bildigim kadarıyla Her doktorun belli bir ameliyat gunu oluyor hastanede:)Pazartesi dedim ama merak ettiğim birşey var..Cumartesi günü ameliyat yapılıyor mu acaba?biliyormusunuz?
Oy oy canım benim minik bir kavis nasil da guzel olur. Cok guzel olacaksın Allah 'in izniyle ben sana soylim ona göre hazırla kendini. Etrafındaki kızlar kıskançlıktan seni terkedebilir:))))))))
Efnanim birtansin sen yaa :)) gercek dost olmayan kalmasin zaten etrafimda
ben haftaya pazartesi dedim eğer bir aksilik olmazsa tabi..bu hafta için gidip tahlil vs yaptırıcam birde her ayrıntıyı konuşucaz Tevfik hocayla.. hayırlısı heyecan dorukta..:)
Ayy o kadar cabuk mu bende istiyorum bendeee tevfik hocayi cok mesgul etmeyin bu tarafa gelsin hemenceciktatlim sorunsuz bir sürec diliyorum senin icin :)
Aynen canım, bakalım ameliyattan sonra arkadaşlarının tepkisi nasil olacak:)
Hafif kavisli istiyorum canim düz olsun istemiyorum bende cok merak ediyorum nasil olacagimi tevfik hocanin sihirli elleri degsin artik burnusuma
Pazartesi dedim ama merak ettiğim birşey var..Cumartesi günü ameliyat yapılıyor mu acaba?biliyormusunuz?
Hatta bu haftaici auditoru ameliyat etsin haftosonu da Antep'e gelsin:))))
Arkadaslardan cok bizimkilerin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum annem hala olursan kirarim burnunu diyorciddiye almiyorlar beni olup gelecem bende taa taaam supriizz :)))
bencede kavisli olsun ama hafif kavis çok güzel olur yüzün çok güzel zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?