Ameliyat oldum (fotoğraflı)

hemen olsanda görsek yeni halini yaaa çok merak ediyorum varya tam nasıl ıstıyorsun kavisli mi düzmü

Hafif kavisli istiyorum canim düz olsun istemiyorum bende cok merak ediyorum nasil olacagimi tevfik hocanin sihirli elleri degsin artik burnusuma

@auditorcim canım senin adına cok sevindim cok mutlu oldum. Doğru adreste olduğunu anlamissindir Tevfik hocayla konuştuktan sonra. Aylardır tanıyorum Tevfik hocayı Amacı isini mükemmel bir sekilde yapmak kesinlikle para kazanmak degil.maddiyat onun icin ikinci planda. Daha dogrusu ben bu adamın ağzından maddiyat hic duymadım ya.kaldimı böyle doktorlar diyesi geliyor insanın. Sen de cok güzelsin canım ama iste bu burunlar gölgeliyor güzelliğimizi. Biz kurtulduk cok şükür canım darısı sana ve megline olsun. Umarım siz de cok mutlu olursunuz yeni burnunuzla:)))

Hafif kavisli istiyorum canim düz olsun istemiyorum bende cok merak ediyorum nasil olacagimi tevfik hocanin sihirli elleri degsin artik burnusuma

Oy oy canım benim minik bir kavis nasil da guzel olur. Cok guzel olacaksın Allah 'in izniyle ben sana soylim ona göre hazırla kendini. Etrafındaki kızlar kıskançlıktan seni terkedebilir:))))))))

ben haftaya pazartesi dedim eğer bir aksilik olmazsa tabi..bu hafta için gidip tahlil vs yaptırıcam birde her ayrıntıyı konuşucaz Tevfik hocayla.. hayırlısı heyecan dorukta..:)

ben haftaya pazartesi dedim eğer bir aksilik olmazsa tabi..bu hafta için gidip tahlil vs yaptırıcam birde her ayrıntıyı konuşucaz Tevfik hocayla.. hayırlısı heyecan dorukta..:)

Aa o kadar yakın mı bak ben de heyecanlandim simdi. Peki tasarım yaptimi sana Tevfik hoca yaptıysa paylasirmisin canım:)

Pazartesi dedim ama merak ettiğim birşey var..Cumartesi günü ameliyat yapılıyor mu acaba?biliyormusunuz?

Oy oy canım benim minik bir kavis nasil da guzel olur. Cok guzel olacaksın Allah 'in izniyle ben sana soylim ona göre hazırla kendini. Etrafındaki kızlar kıskançlıktan seni terkedebilir:))))))))

Efnanim birtansin sen yaa :)) gercek dost olmayan kalmasin zaten etrafimda

Ayy o kadar cabuk mu bende istiyorum bendeee tevfik hocayi cok mesgul etmeyin bu tarafa gelsin hemencecik tatlim sorunsuz bir sürec diliyorum senin icin :)

Aynen canım, bakalım ameliyattan sonra arkadaşlarının tepkisi nasil olacak:)

Arkadaslardan cok bizimkilerin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum annem hala olursan kirarim burnunu diyor ciddiye almiyorlar beni olup gelecem bende taa taaam supriizz :)))

Pazartesi dedim ama merak ettiğim birşey var..Cumartesi günü ameliyat yapılıyor mu acaba?biliyormusunuz?

canım sen hangi gün istiyorsan ameliyathanede uygunsa hemen ameliyat oluyorsun bana gününü sen seç demişti tevfik bey pazartesi yapalımmı demişti ben çarşamba olsun arkadaşım gelcekdedım çarşamba oldum :)))))))

Arkadaslardan cok bizimkilerin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum annem hala olursan kirarim burnunu diyor ciddiye almiyorlar beni olup gelecem bende taa taaam supriizz :)))

ben yeni burnuma o kadar alıştımki eski burnumu unuttum resmen ya hani hep böylemişim gibi çevremdekilerde hiç yadırgamadılar okuldakiler hiç anlamadı yani söylemediklerim dışında erkek arkdasım vardı o ınanmıyordu mesela olcagıma cocuk soka gırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…