Ameliyat oldum (fotoğraflı)

benimde ucu tombikkkkkkkkkkk ))) inecek ucu :) 3 ay olacak 5 gün kaldı ben 1 yıl sonra nolcak çok merak ediyorum ilk hali ile alakası yok gerçektende :)

benimde ucu tombikkkkkkkkkkk ))) inecek ucu :) 3 ay olacak 5 gün kaldı ben 1 yıl sonra nolcak çok merak ediyorum ilk hali ile alakası yok gerçektende :)

Benim ki su an 11 aylık 1 yasında olunca kutlama yapacam:))) ama sürekli olumlu bir degisim icinde oluyor burun.bir yili beklemeye gerek yok 6 aydan sonra da sekli artık iyice oturmaya başlıyor...

Merhaba, ben foruma yeni üyeyim ve sanırım bu durumdan kaynaklı olarak bir iki arkadaşın dışında Tevfik Bey ' e ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum. rica etsem mail adresime fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz? ya da buradan özel mesajdan görebilir miyim? teşekkür ederim.

@arthistory arkadas listeme ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin:)))

Teşekkür ederim ama fotoğrafları görmem için sanırım 25 mesaj ya da yorum yazmam gerekliymiş kimsenin başını agrıtmak istemiyorum

Mesaj sayisini doldurmak isteyenlerin topiginde doldurabilirsin canım. Birsey yazman gerekmiyor tuşlara bas yeter. Ya da deneme tahtası diye de bir başlık var. Orada da doldurabilirsin:)))

tatlım fotolarıda göremiyorum sana özel mesajda atamıyorum mesaj sayım az imiş meğer:)))sağol ilgin için...senin fotolardı yanılmıyorsam forum sayfasında paylaşmıştın çok beğenmiştim...galiba tevfik hocaya gideceğim...sağol tekrar

Usulcum görüştünmu tevfik hocayla?sormak istediğin seyler olursa sor canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .fiyatı soruyorsan Livde 5000 tl. Diğer doktorlara göre makul bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…