ilk koyduğun resimlere göre inanılmaz fark var ve de çok mini mini sevimli bir burnun olmuşEki Görüntüle 699669
yenii yenii
forumda beğendiğim burunlardan
ilk koyduğun resimlere göre inanılmaz fark var ve de çok mini mini sevimli bir burnun olmuştabii bir yılda esas şekil belli oluyor ama bu hali bile çok tatlı ) benimde burnum çok sevimli sempatik ama ucu şiş bir sevimlilkik ))
benimde ucu tombikkkkkkkkkkk ))) inecek ucu :) 3 ay olacak 5 gün kaldı ben 1 yıl sonra nolcak çok merak ediyorum ilk hali ile alakası yok gerçektende :)
Benim ki su an 11 aylık 1 yasında olunca kutlama yapacam:))) ama sürekli olumlu bir degisim icinde oluyor burun.bir yili beklemeye gerek yok 6 aydan sonra da sekli artık iyice oturmaya başlıyor...
Merhaba, ben foruma yeni üyeyim ve sanırım bu durumdan kaynaklı olarak bir iki arkadaşın dışında Tevfik Bey ' e ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum. rica etsem mail adresime fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz? ya da buradan özel mesajdan görebilir miyim? teşekkür ederim.
@arthistory arkadas listeme ekledim seni canım fotolarimi görebilirsin:)))
Teşekkür ederim ama fotoğrafları görmem için sanırım 25 mesaj ya da yorum yazmam gerekliymiş kimsenin başını agrıtmak istemiyorum
Tevfik Bey'e ulaşabileceğim bir iletişim bilgisi var mıı?
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ulaşıyorum hemen.. :)
@usul82 canım herkesin doğallık anlayışı farklı. Bana sorarsan en dogal ve en guzel burunlar Tevfik Sözenin elinden çıkıyor. Arkadaslik göndereyim sana fotolarima bakınca bunu anlayacaksindir. Hem fiyatta cok uçuk degil. Liv hospital gibi lüks bir hastanede 5000tl. İstersen görüş Tevfik hocayla:)
tevfiksozen@gmail.com
tatlım fotolarıda göremiyorum sana özel mesajda atamıyorum mesaj sayım az imiş meğer:)))sağol ilgin için...senin fotolardı yanılmıyorsam forum sayfasında paylaşmıştın çok beğenmiştim...galiba tevfik hocaya gideceğim...sağol tekrar
kızlar yarın fotograf koyucammmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?