Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Büşracım burnun çok güzel görünüyo hayırlı olsun. Tevfik bey açık teknikle mi yapıyor ameliyatı yoksa duruma göre kapalı teknik de yapıyor mu? bazı dr.lar sadece açık yapıyormuş o da mı öyle biliyo musun ?

@fisuncum beni açık teknikle yaptı Tevfik hoca. Aslında en mantiklisi da o.dokunmak yerine görerek yapmak daha iyi sonuc verir:)))

canım açık tekniklede yapıyor kapalı tekniklede yapıyor :))))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benim de burnum da deviasyon sorunu var ve önden yamuk c seklinde fakat burnum kucuk hata kaldirmaz aylardir arastiriyorum hem pahali olamayan hem iyi biri tevfik bey kaca yapiyor onerir misiniz ya da alternatifler kimdir onlari arastirayim

@Jevelcim doğru adrestesin.Tevfik hoca Liv Hospital'da 5000 tlye yapıyor ameliyati. İstersen mail at sana yardımcı olsun. Su an Amerika'da ama birkaç güne doner:)
tevfiksozen@gmail.com

bendede eğrilik vardı hem iç hem dış özgüven olarak yerlerderdeydim ...hatta eğrilik düzelmiyor diye bir topic vardı ağlıyordum falan taaaaaki ameliyat olana kadar :)

büşra senin burnun şu forumda favoriler arasında ilk 2 ye girer diğeri de fatih dağdelenin yaptığı burun,ikinizin de muhteşem olmuş,liv hopsital gidenlere bişey sormak istiyorum ödeme konusunda esneklik var mı acaba ? mesela taksit imkanı gibi ,ben maalesef kendim kazanarak bu ameliyatı olacağım gibi ailem maddi olarak bana destek verecek durumda değil benim içi taksitli ödeme seçeneği çok ön planda

canım öncelikle çok teşekkür ederim :) fiyat ve ödeme konusunda yardımcı oluyor hastane :) taksitle ben ödeme yaptım hatta.. o kısmı hiç düşünme tevfik bey araya girince baya yardımcı oluyorlar :)

busra90 burnun çok güzel görünüyor maşallah,kemerde eğrilik vardı demişsin , şuan ki görünümü çok doğal ucundaki şişiklik inince harika olacağından eminim.Ah birde benim kemerdeki şişiklik inse

tatlım kemer yoktu eğrilik vardı bariz hemde... o kemerdeki şişlik iniyor ama istersen doktorun oraya bant taksın ödeme baskı yapılınca daha çabuk inermiş çünkü belki etkisi olur

tatlım kemer yoktu eğrilik vardı bariz hemde... o kemerdeki şişlik iniyor ama istersen doktorun oraya bant taksın ödeme baskı yapılınca daha çabuk inermiş çünkü belki etkisi olur

Bu hafta kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum.Aslında beni görür görmez oturtup abanıyor burnuma sonra bantla masaj yapıyor.Bakalım inşallah seninki gibi güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…