Ameliyat oldum (fotoğraflı)

bende çok korkuyordum ama korkulacak bişey yok :) zaten her anını yazdım güncel tutuyorum, kimse korkmasın herkes olsun beklemesin herkes hayal ettiği burna kavuşsun :) sakın korkma, doktoru seç ve hemen amelıyat ol :)))))))9

Dün kontrole gittim ,doktor şişiklerin normal olduğunu burnu çok beğendiğini daha çok buz tutmam gerektiğini söyledi.Fotoğraflarımı çekti bariz kemerde eğrilik var burun deliğinin biri daha açık sinir olmak işten değil :S Bunları kendisine söylüyorum düzelicek diyor.Ama burada fotoğraflarını gördüğüm arkadaşların kemerlerinde eğrilik vardı diyenlerin burunları maşallah çok düzgün güzel.Doktoruma çok kızgınım şuan!Sabredicem diyorum ama olmuyor.Keşke daha çok araştırsaymışım diyorum.Tevfik beyi duymadım ki öncesinde hemde İstanbul'da.Fatih Dağdelen'e muayene olmuştum ama inanılmaz yüksek gelmişti.Of napıcam Offf

Canım keske biraz araştırsaydın, Muhakkak Tevfik hocanın adını duyardin.kısmet değilmis iste...
Sisliklerinden dolayı burnun eğri ve delikler asimetrik gorunuyordur. Biraz zaman ver burnuna duzelecektir:)

efnan 81 çok araştırdım aslında 18 yaşımdan beri olmam gerekli diyordu doktorlar kemik gelişimim devam ettiği için hep erteledik yaş 26 :) Evet tam düz durmuyor
annemin de canı çok sıkıyor bu duruma kadın benden çok dertleniyor :)

Ne kadar oldu canım ameliyatına ? Bir de oncesi -sonrasi fotolarını ekleyebilirmisin?

buzla ne alakası ya ödem bu ... ayrıca asimetri ilk zamanlarda düzeliyor. benim ciddi anlamda egrılık vardı dısardan bellı oluyordu bariz allaha sükür gectı. bence sımdıden doktorunu ıkna et 6ay sonra ufak dokunuslarla halletsin.... boyle bişey olamaz ameliyat oluyruz güvenip bir kerede olup kurtulmaya calısıyoryz duzeltemeyecekse soylesın bastan...... cok sınırlendım senın adınada uzuldum barı kabul etsın yaptıgınıda ıyılestırme yoluna gıtsın.. ben amelıyat olduktan sonra burun delıklerımde asımetrı vardı cok agladım tevfık bey gececek kesın gecmezse uzme kendını ufak dokunuslarla ben hallederım dedı.. dogru doktoru bulmak onemlı keske cok cok ıyı arastırsaydın umarım duzelır ama dua edelım(((((

busra90 telefon açtım konuştum merak etme iki ay sonra gel kontrol edelim yapılacak ne varsa halletmeye çalışırım dedi.Ben buzu ameliyat olduğum günden beri koyuyorum.Her akşam sabah bazen iş yerimde :)buz koyuyorum rahatlatıyor ağrımı alıyor bir nebze.Kendimi her konuda olduğu gibi bu konuda da şanssız ilan etmek istemiyorum ama iki ay daha sabredicem betnovate kullanıyorum yaram da hala düzelmedi.İnşaallah dilediğimiz gibi olucak,ya da oldurucam.Teşekkür ederim canım

az kalmıs 2 ay bişey değil inşallah bişeye gerek kalmadan düzelir sende kurtulursun.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…