Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Selam büşra
benim burnumda kemik problemi var, artık nefes alamaz oldum. ameliyat olmak istiyorum
ama idrar yoluna takılan stant var ya, ben ondan çok korkuyorum
Sana takıldı mı ? takıldıysa takılırken ve çıkartırken acıdı mı ??

canım bende kemik eğriliği vardı çok şükür artık yok..... ameliyat olmanı tavsiye ederim geceleri kalkmak nefessiz kalmak ne demek 22 yıl bizzat yaşadım bunu.. ameliyat olurken bana stent takılmadı ben ameliyat oldum ayıldım 2 saat sonra wc ye gıttım ... ama senın ıcın ogrenırım bunu tevfık beyden

Benim de burnum çatlamıştı 5 yıl önce
kemik içeri göçüyor, gözle de görülüyor artık
estetik ameliyat olmak için bu kadar sene dayandım bu nefes problemine ama ailem saolsun gene mali olarak destek çıkamadılar bana
o yüzden estetiksiz, devlet hastanesinde düzelttiricem kemigi
özel hastane ile devlet hastanesi ayrılabilir bu stent konusunda
ben en iyisi doktora danışayım bu konuda

Sana silikon tampon takılmış
şimdi devlette ameliyat olsam klasik tampon yaparlar
yıl olmuş 2013, hala eski usul :)
gene vazgeçtim yea :)

aynen benim silikon tampondu burnumda tampon varken o yüzden rahatça nefes alabildim:) devlet hastanesindeki şartları bilmiyorm.. :) ama devlette istinye hastanesinde bir doktordan herkes çok memnundu adını pek hatırlayamadım ama bir araştır derim :)

kuzenim devlette ameliyat olmuştu
onu aradım silikon tampon dedi :)

Ben sarıyerde oturuyorum zatenn :)) çok saol canım hemen araştırıyorum istinyeyi

Canım ben de devlette oldum.ameliyattan sonra nefes alamamaktan cok korktuğum icin tevfik beye sordum o da bana splint önerdi. Dışardan aldık yani.sen de öyle yapabilirsin canım:)

Canım ben hic duymadım burun ameliyatında stent takıldığını .zaten iç çamaşırını bile çıkarmıyorsun ameliyatta. Bosuna endişelenme :)))

Canım ben hic duymadım burun ameliyatında stent takıldığını .zaten iç çamaşırını bile çıkarmıyorsun ameliyatta. Bosuna endişelenme :)))

Efnan doktorun kimdi ?
estetk mi sadece kemik ameliyatı mı oldun ?
ne kadar ödedin ?
silikon tampon mu takıldı ?

Efnan doktorun kimdi ?
estetk mi sadece kemik ameliyatı mı oldun ?
ne kadar ödedin ?
silikon tampon mu takıldı ?

Canım doktorum Tevfik Sozendi
kemik eğriliği ,et,sinuzit vardı.Aynı zamanda kemerli ve iri bir burnum vardı. Tevfik hoca tek bir ameliyatla bütün bu sorunlarımı halletti sagolsun:)
Ben ameliyattan sonra nefes alamamaktan cok korktuğumu söyledim Tevfik hocaya o da bana splint önerdi medikalciden aldık oluklu olduğu icin sıkıntı çekmedim nefes konusunda.

Sevgili arkadaslar, bir bucuk hafta once bende dr. Tevfik beye burnumdan ameliyat oldum. Hem nefes almada sorunum vardi, kemik egriligi ve hafif kemerim vardi. Cok sukur her sey guzel gecti, hastanede bir gece kaldim ve daha sonra evde dinlendim. Bir kere bile agri kesici almadim burnum icin cunku hic agri olmadi :) Sislikler oldu biraz ve goz altinda morarma ama birkac gun icinde hizla azaldi. Alci ve silikonlar alindi, hemde hic agrim olmadan (zaten en cok ondan korkuyordum). Simdi bantlar var o da yakinda cikacak.

Su an cok mutluyum, burnumun bu sis haliyle bile bayiliyorum :) Cok dogal ve yuzume yakisani yapti sagolsun doktorum. Tekrar tekrar ne kadar dogru bir secim oldugunu anladim. Hocamiz pirlanta gibi bir insan, uzmanligi da bir o kadar super. Liv Hospital calisanlari ise bir ayri guzel zaten, herkes guzel yuzlu ve o kadar guzel sevgi dolu yaklasip yardimci oldular ki anlatamam. Ben hayatimda ne boyle bir doktor gordum ne de boyle bir hastane :) Burun ameliyati dusunenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

En kisa zamanda burada resimlerimi paylasacagim. Bantlar ciksin ve biraz sisligi inmesini bekliyorum.

Sevgiler...

Brcin cim senin adına cok sevindim canım. En kısa zamanda foto istiyoruz.Bizim Tevfik hocanın adını sürekli zikretmemizden rahatsız olanlar varmış. memnuniyetimizi dile getirip estetik düşünenlere yardımcı olmak en dogal hakkımız diye düşünüyorum ben. Rahatsız olanlar bu sayfaya girip okumak zorunda değiller. Tekrar söylüyorum tekrar ameliyat olacak olsam kesinlikle yine Tevfik hocaya olurum.ağrı sızı morluk sislik olmuyor adamın uyguladığı teknikten dolayı. Tevfik hoca bu isin ehli bence!!!

sen devlette tevfik hocaya nasıl ameliyat oldun ?? :)

sen devlette tevfik hocaya nasıl ameliyat oldun ?? :)

@tenesemisir Tevfik hoca mecburi hizmet icin antepteydi. Ben de burada yazılanları okudum görüşmeye gittim. Bir hafta sonra da ameliyat oldum. Kendimi bu konuda cok şanslı hissediyorum ki Tevfik hoca karşıma çıktı. 8 haziranda tam bir yil olacak burnuma. Gecen gun Antep'e gelmişti Tevfik hoca. Sagolsun her geldiginde arar muayene eder burnumu o da cok beğendi burnumu. Cok şükür hic bir sorunum olmadı. Zaten olsa bile doktorum her zaman arkamda olduğu söylüyor. Tabiki bütün hastaları icin geçerli bu:)))

Estetik doktoru olsaymışım iyi para kazanırmışım he pişman oldum şimdi tıp okumadıgıma :))

Efnan senin için çok sevindim, Tevfik bey iyi denk gelmiş sana :)

Ben istinye devlet hastanesinde ergin kılıç beye gidecegim. Estetige param yok, sadece kemigi düzelttiricem. Bilgilendirdiginiz için saolun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…