Ameliyat oldum (fotoğraflı)

tatlım bende ergin kılıçı duymuştum zaten dün aklıma gelmedi ismi :)

canım cok mutlu oldum benımde agrım olmadı hiç çok korkuyordum bu durumda ötürü.... burnunu cok merak ettim fotoları beklıyoruz :)

ay simaracagim simdi cok tesekkur ederim busracim :))) senin burnuna ben zaten bayiliyordum ama yine tekrarliyorum burdan, senin burnun da super otesi :) hepsi doktorumuzun basarisi, guzel insan, hem uzmanligi hem kisiligi, doktor secmekte zorlananlar hic dusunmeden dr tevfik beye gitsinler derim ben....

anneme gösterdım ona cok begendı fındık gıbı dıyor ama o ılk ıkı hafta ıcındekı degısım benı soka ugrattııı :) ayrıca şımar bence cıdden super favorımsın suan :)

gördüm ve çok beğendim burnunu hayırlı olsun diyorum.. bişey sorucam tamponlar çıkarken acıyor mu ?

tesekkur ederim canim cok sagol, ben de ondan cok korkmustum ama tampon yoktu silikon bise vardi, kendimi oyle felaket bir aciya hazirlamistim ki bayilma ihtimalini bile goze aldim. sonra doktor bey seni hayal kirikligina ugratacam cunku hic acimayacak dedi :))) hakikaten de hiiiiic acimadi, birini cikarttiktan sonra derin bir ooohh cektim digeri de agrisiz oldu. doktorumuza masallah valla

canım cevapladığın için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…