Estetik doktoru olsaymışım iyi para kazanırmışım he pişman oldum şimdi tıp okumadıgıma :))
Efnan senin için çok sevindim, Tevfik bey iyi denk gelmiş sana :)
Ben istinye devlet hastanesinde ergin kılıç beye gidecegim. Estetige param yok, sadece kemigi düzelttiricem. Bilgilendirdiginiz için saolun kızlar :)
Sevgili arkadaslar, bir bucuk hafta once bende dr. Tevfik beye burnumdan ameliyat oldum. Hem nefes almada sorunum vardi, kemik egriligi ve hafif kemerim vardi. Cok sukur her sey guzel gecti, hastanede bir gece kaldim ve daha sonra evde dinlendim. Bir kere bile agri kesici almadim burnum icin cunku hic agri olmadi :) Sislikler oldu biraz ve goz altinda morarma ama birkac gun icinde hizla azaldi. Alci ve silikonlar alindi, hemde hic agrim olmadan (zaten en cok ondan korkuyordum). Simdi bantlar var o da yakinda cikacak.
Su an cok mutluyum, burnumun bu sis haliyle bile bayiliyorum :) Cok dogal ve yuzume yakisani yapti sagolsun doktorum. Tekrar tekrar ne kadar dogru bir secim oldugunu anladim. Hocamiz pirlanta gibi bir insan, uzmanligi da bir o kadar super. Liv Hospital calisanlari ise bir ayri guzel zaten, herkes guzel yuzlu ve o kadar guzel sevgi dolu yaklasip yardimci oldular ki anlatamam. Ben hayatimda ne boyle bir doktor gordum ne de boyle bir hastane :) Burun ameliyati dusunenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
En kisa zamanda burada resimlerimi paylasacagim. Bantlar ciksin ve biraz sisligi inmesini bekliyorum.
Sevgiler...
albumume resimleri ekledimmmm :)))))
tatlım bende eklı degılsın ben senı ekledım .. kabul edersen fotolarını görücemm beklemedeyım :)
canim benim simdi gordum hemen kabul ettim, bana bildiri gelmedi ark istegi icin, diger topiclerde hemen geliyordu kusura bakma
ay simaracagim simdi cok tesekkur ederim busracim :))) senin burnuna ben zaten bayiliyordum ama yine tekrarliyorum burdan, senin burnun da super otesi :) hepsi doktorumuzun basarisi, guzel insan, hem uzmanligi hem kisiligi, doktor secmekte zorlananlar hic dusunmeden dr tevfik beye gitsinler derim ben....
anneme gösterdım ona cok begendı fındık gıbı dıyor ama o ılk ıkı hafta ıcındekı degısım benı soka ugrattııı :) ayrıca şımar bence cıdden super favorımsın suan :)
ay canim benim tesekkur ederim anneye selamlar, kiz asil sen benim favorimsin valla :)))))
brcin fotograflarını göremiyorum çok merak ettim sanırım özel :)
brcin fotograflarını göremiyorum çok merak ettim sanırım özel :)
canim ozel oldugunun farkinda degildim busra uyardi, simdi ayarladim sanki ama emin degilim gorebiliyormusunuz simdi?
anladım canım merak ettim :)
gördüm ve çok beğendim burnunu hayırlı olsun diyorum.. bişey sorucam tamponlar çıkarken acıyor mu ?
tesekkur ederim canim cok sagol, ben de ondan cok korkmustum ama tampon yoktu silikon bise vardi, kendimi oyle felaket bir aciya hazirlamistim ki bayilma ihtimalini bile goze aldim. sonra doktor bey seni hayal kirikligina ugratacam cunku hic acimayacak dedi :))) hakikaten de hiiiiic acimadi, birini cikarttiktan sonra derin bir ooohh cektim digeri de agrisiz oldu. doktorumuza masallah valla
canım cevapladığın için çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?