Ameliyat oldum (fotoğraflı)

büşra'cım, artık eskisi kadar giremesem de siteye, her gelişimde senin fotograflalarına bakmadan çıkmıyorum. bu mesaj da onlardan birinde yazılıyor işte çok tatlı görünüyorsun. elimizde büyüdün gibi bi şey oldu, tüm süreci gördük. umarım herkes senin kadar mutlu ayrılır bu amelihayt işinden öperim. görüşmek üzere.

harika olmus tek kelımeyle benimde 5 gun sonra ameliyatım farklı bı doktora ınsalah sneın gıbı sonuclar alıırım :)

canım sakın kokrma heyecan yapma noldugunu anlamadan bitecek ameliyatt :) benimkinden kat be kat daha güzel olur inşallahhh :) sonuçları paylaş merak ederim cok.. herkes içinde fikir ve cesaret olsun :)

ehehehe çok tatlısın sen ya :) aynen tüm süreçte burdaydım elinizde büyüdüm gibi ameliyat olduğum günden beri 5 kişiyle karşılaştım forumdan durdurdular beni büşra diye hatta burcu ile kahve bile içtik karşılaşıp :))) birsürü arkadaşım oldu bu siteden :) umarım herkes kendisi için doğru doktoru bulur ve en iyi sonucu elde eder ... yoksa sonrası çok yıpratıcı olabiliyor.. yorumun beni çok çok mutlu ettii, bende kocamannnnn öptümm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…