Ameliyat oldum (fotoğraflı)

busra90;

Canım öncelikle burnun o kadar güzel olmuş ki anlatamam sana! bayıldım bayıldımmmm! :)) Benim kız kardeşim de burnunu yaptırmayı çok istiyor, anladığım kadarıyla tevfik sözen işinde bayaa bi iyi. Benim sana bi sorum olacak, liv hospital'da özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba? Bi bilgin var mı bu konu hakkında? Bir de ilk gittiğinde muayene ücreti ne kadar ödedin?

Son düzenleme:

canım öncelikle cok tesekkur ederım :) cok mutlu oldum :) muayene ücretsiz canım ama sıgorta olayını bılmıyorum

Badecim Liv'de özel saglık sigortası geçiyor:)Ayrıca ilk muayene ücretsiz:)

saol canım verdigin bilgiler için peki efnancım tevfik beye ameliyata gitsemmi acaba? veya fatih dagdelen hakkında ne düşünüyosun?çevrende fatih beye ameliyat olan varmı, eger varsa onların fikirlerini benimle paylaşırmısın. şimdiden verdigin bilgiler için tşkler.....

Ayşenurcum ben Tevfik Sozen 'e ameliyat oldum. Simdi olacak olsam yine Tevfik hocaya olurum. Fatih dagdelen hakkında pek bi bilgim yok canım. İkisiyle de görüş kime daha cok güven duyarsan en guzel burnu yapacağına emin olursan ona ol canım. Zaten en zoru bu doktor arayışı. Kolay gelsin sana canım:)

canım hangi doktora ameliyat oldun acaba ögrenebilirmiyim?

büşracım bu arkadaş hangi doktorda ameliyat olmuş?

efnancım tevfik hoca liv hospitaldan ayrılmış dogrumu?

Ayşenurcum evet Tevfik hoca livden ayrıldı hacettepede suan ama ben görüştüm hocayla zamanı ayarlayip Livde de ameliyata devam edecek. Antep'ten gideli de bayağı oldu Tevfik hocanın ama hastalariyla asla irtibatı kesmedi. Ne zaman Antep'e gelse bizleri arayıp muayene ediyor. Sen endişelenme Tevfik hocaya gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin. Tevfik hoca ameliyat edip parayı cebine koyduktan sonra hastalariyla irtibatı kesen doktorlardan degil asla. Tevfik hocayı tanıyınca bana hak vereceksin eminim buna:)

saol canım senden allah razı olsun ameliyat olduktan senin bu yaptıklarını hiç unutmuyucam...peki canım burada aikido diye bir arkadaş var burnundan memnun degilmiş heralde o hangi doktorda ameliyat oldu senin bi bilgin varmı?

Canım benim Allah senden de razı olsun, bizler de bu yollardan geçtik seni cok ama cok iyi anlıyorum. Aynı seyleri biz de yasadık. Aikido başka bir doktora ameliyat oldu ama ismini bilmiyorum. İstersen özel mesaj at görünce doner sana. Ben de üzüldüm memnun olmamasına. Aslında Tevfik hocayı duymus olsaydı ona ameliyat olacakmış ama kısmet iste herkese nasip olmuyor Tevfik hocaya ameliyat olmak. Benim aklımın ucundan bile gecmezdi Hacettepe mezunu, genc , bilgili, bir o kadar da insanî yanı yüksek birine ameliyat olacağım. Kısmet iste Allah'ima şükürler olsun. Darısı sana canım:)

saol efnancım bende umuyorum 2.ci ameliyatım iyi olsun tevfik hocayla bir görüşme yapmak istiyorum.. genellikle ankaradamı kalıyo acaba?

Aaa neden ayrildikiii

Aaa neden ayrildikiii

Akademik kariyerine de devam edecek,yardımcı doçent olacak yakında:) bu arada bende görüştüm düzenli şekilde istanbula gelip gidecek her hafta,programını ayarlayaması lazım tabiki.dolayısıyla istanbulda da ameliyatlara devam edecek.müthiş başarı hem akademik kariyer hem de operasyonlara ve güzel burunlar yapmaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…