Merhaba Ayşenur ,Tevfik hoca tasarım yapıyor canım. Mail at hemen donüyor:)
tevfiksozen@gmail.com[/QUOTE
canım peki tevfik bey revizyon burun ameliyatı ne kadara yapıyo acaba?
canım mail atarsan daha sağlıklı bir bilgi alırsın :)
Merhaba Ayşenur ,Tevfik hoca tasarım yapıyor canım. Mail at hemen donüyor:)
tevfiksozen@gmail.com[/QUOTE
canım peki tevfik bey revizyon burun ameliyatı ne kadara yapıyo acaba?
Revizyon fiyatı 7000-10000 arası değişiyor canım:)
busra90;
Canım öncelikle burnun o kadar güzel olmuş ki anlatamam sana! bayıldım bayıldımmmm! :)) Benim kız kardeşim de burnunu yaptırmayı çok istiyor, anladığım kadarıyla tevfik sözen işinde bayaa bi iyi. Benim sana bi sorum olacak, liv hospital'da özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba? Bi bilgin var mı bu konu hakkında? Bir de ilk gittiğinde muayene ücreti ne kadar ödedin?
busra90;
Canım öncelikle burnun o kadar güzel olmuş ki anlatamam sana! bayıldım bayıldımmmm! :)) Benim kız kardeşim de burnunu yaptırmayı çok istiyor, anladığım kadarıyla tevfik sözen işinde bayaa bi iyi. Benim sana bi sorum olacak, liv hospital'da özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba? Bi bilgin var mı bu konu hakkında? Bir de ilk gittiğinde muayene ücreti ne kadar ödedin?
saol canım verdigin bilgiler için peki efnancım tevfik beye ameliyata gitsemmi acaba? veya fatih dagdelen hakkında ne düşünüyosun?çevrende fatih beye ameliyat olan varmı, eger varsa onların fikirlerini benimle paylaşırmısın. şimdiden verdigin bilgiler için tşkler.....
efnan 81 çok araştırdım aslında 18 yaşımdan beri olmam gerekli diyordu doktorlar kemik gelişimim devam ettiği için hep erteledik yaş 26 :) Evet tam düz durmuyor
annemin de canı çok sıkıyor bu duruma kadın benden çok dertleniyor :)[/QUOTE
papatyacım canım benim hangi doktora ameliyat oldun acaba?
Dün kontrole gittim ,doktor şişiklerin normal olduğunu burnu çok beğendiğini daha çok buz tutmam gerektiğini söyledi.Fotoğraflarımı çekti bariz kemerde eğrilik varburun deliğinin biri daha açık sinir olmak işten değil :S Bunları kendisine söylüyorum düzelicek diyor.Ama burada fotoğraflarını gördüğüm arkadaşların kemerlerinde eğrilik vardı diyenlerin burunları maşallah çok düzgün güzel.Doktoruma çok kızgınım şuan!Sabredicem diyorum ama olmuyor.Keşke daha çok araştırsaymışım diyorum.Tevfik beyi duymadım ki öncesinde hemde İstanbul'da.Fatih Dağdelen'e muayene olmuştum ama inanılmaz yüksek gelmişti.Of napıcam Offf
Dün kontrole gittim ,doktor şişiklerin normal olduğunu burnu çok beğendiğini daha çok buz tutmam gerektiğini söyledi.Fotoğraflarımı çekti bariz kemerde eğrilik varburun deliğinin biri daha açık sinir olmak işten değil :S Bunları kendisine söylüyorum düzelicek diyor.Ama burada fotoğraflarını gördüğüm arkadaşların kemerlerinde eğrilik vardı diyenlerin burunları maşallah çok düzgün güzel.Doktoruma çok kızgınım şuan!Sabredicem diyorum ama olmuyor.Keşke daha çok araştırsaymışım diyorum.Tevfik beyi duymadım ki öncesinde hemde İstanbul'da.Fatih Dağdelen'e muayene olmuştum ama inanılmaz yüksek gelmişti.Of napıcam Offf
efnancım tevfik hoca liv hospitaldan ayrılmış dogrumu?
Ayşenurcum evet Tevfik hoca livden ayrıldı hacettepede suan ama ben görüştüm hocayla zamanı ayarlayip Livde de ameliyata devam edecek. Antep'ten gideli de bayağı oldu Tevfik hocanın ama hastalariyla asla irtibatı kesmedi. Ne zaman Antep'e gelse bizleri arayıp muayene ediyor. Sen endişelenme Tevfik hocaya gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin. Tevfik hoca ameliyat edip parayı cebine koyduktan sonra hastalariyla irtibatı kesen doktorlardan degil asla. Tevfik hocayı tanıyınca bana hak vereceksin eminim buna:)
saol canım senden allah razı olsun ameliyat olduktan senin bu yaptıklarını hiç unutmuyucam...peki canım burada aikido diye bir arkadaş var burnundan memnun degilmiş heralde o hangi doktorda ameliyat oldu senin bi bilgin varmı?
Canım benim Allah senden de razı olsun, bizler de bu yollardan geçtik seni cok ama cok iyi anlıyorum. Aynı seyleri biz de yasadık. Aikido başka bir doktora ameliyat oldu ama ismini bilmiyorum. İstersen özel mesaj at görünce doner sana. Ben de üzüldüm memnun olmamasına. Aslında Tevfik hocayı duymus olsaydı ona ameliyat olacakmış ama kısmet iste herkese nasip olmuyor Tevfik hocaya ameliyat olmak. Benim aklımın ucundan bile gecmezdi Hacettepe mezunu, genc , bilgili, bir o kadar da insanî yanı yüksek birine ameliyat olacağım. Kısmet iste Allah'ima şükürler olsun. Darısı sana canım:)
saol efnancım bende umuyorum 2.ci ameliyatım iyi olsun tevfik hocayla bir görüşme yapmak istiyorum.. genellikle ankaradamı kalıyo acaba?
Ayşenurcum evet Tevfik hoca livden ayrıldı hacettepede suan ama ben görüştüm hocayla zamanı ayarlayip Livde de ameliyata devam edecek. Antep'ten gideli de bayağı oldu Tevfik hocanın ama hastalariyla asla irtibatı kesmedi. Ne zaman Antep'e gelse bizleri arayıp muayene ediyor. Sen endişelenme Tevfik hocaya gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin. Tevfik hoca ameliyat edip parayı cebine koyduktan sonra hastalariyla irtibatı kesen doktorlardan degil asla. Tevfik hocayı tanıyınca bana hak vereceksin eminim buna:)
Aaa neden ayrildikiii
Aaa neden ayrildikiii
Canım Tevfik hoca ankaralı eşi ve cocukları Ankara da olunca mecbur o da hacettepeye gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?