Ameliyat oldum (fotoğraflı)

merhaba badecim tevfik hoca liv hospital dan ayrılmış hastane ile görüştüm geçen gün.bende tevfik hocanın peşindeyim ama izini bulamadım daha umarım ankaradadır. =))

piamiel tevfik hoca şimdi ankaradamıymış.görüşmüşsünya nerede hoca ben izini bulamıyorum

@gardenrose canım Tevfik hoca Hacettepe tıp fakültesinde şu an:)

anammm saoalsın efnan ablacım teşekkür ederim .kafayı kırdım olcam sanırım bi iletişime geçim =)mail adresini buldum mail atıcam hocaya.anlattığınız kadarıyla çok ilgili alakalıymış,dönüş yapar sanırım.bide fiyat olarak çok pahalıysa boşuna ümitlenmiş olurum ona korkuyorum.

burnum kemerli değil nefes alma problemimde yok.sadece yan profilden görüntüsünü beğenmiyorum.korkuyorumda şuankini ararmıyım keke olmasaydım dermiyim herkezde olan korkular bendede var doğal olarak.sanırım burunun problemine göre fiyat veriyo.pahalı bi fiyat verirmiki acaba :S

Sen de sagol canım mail at hemen donüyor hoca , fiyat konusunda da hic endişelenme elinden geleni yapar. Ayrıca hocamız estetik konusunda cok iyi eski burnunu arayacağını hic zannetmem. Çünkü ben Allah'ın zoruna gitmesin de eskisini görmek bile istemiyorum:)

=) güldürdün beni hakikaten eski burnuna göre yeni burnun çok güzel olmuş.maşallah burnişini yerimmm =)

Oyyy canım benim inşallah sen de mutlu olacağın bir buruna kavuşursun tatlım:)
Bu arada mail attın mı Tevfik hocaya ne dedi?

efnan ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben tvefik hocaya mail attık biraz önce umarım döner.güncel mail adrsi tevfiksozen@gmail demi ? sonra boşuna beklemeyim.olmadı iletişim bilgilerini isterim senden

Oyyy canım benim inşallah sen de mutlu olacağın bir buruna kavuşursun tatlım:)
Bu arada mail attın mı Tevfik hocaya ne dedi?

efnan ablaaaaaaaaaa mdlsmfsldfv.kş.kdgjgvsjgbvsdfvjgsg

tevfik hoca cvp yazmış bana toplantıdayım şuan çıktığımda detaylı bi cevap vercem die aneaam çok heyecanlandım.kızlar artık hep ankaradaymış ama ist g.anteplede bağlantıları devam edecekmiş.

Merhaba;

Ben de 4 Haziran da ameliyat oldum ve bu sabah işe başladım. Tevfik Bey ile ilgili yazılanları okudukça da ne kadar şanslı olduğumu fark ettim. Ameliyattan 1 gün sonra şişlik ve morluk oldu ama o kadar kötü şeyler bekliyordum ki yaşadıklarım beklediğimin yarısı bile değildi. Bugün iş arkadaşlarım burnuma iltifatlar yağdırıyor üstelik hala bantlı:) Hacettepe de ameliyat oldum.

Maşallah canım cok gecmis olsun. Demek Hacettepede oldu. Burnunu cok merak ettim foto istiyoruzzzz:)

efnancım tevfik beyle görüşme ayarladım nasipse inş salı görüşecez hacettepeye gitcem.hayırlısı bana bol bol dua et canım...

Ayşenurcum cok sevindim canım inşallah hersey yolunda gider.hakkında hayırlısı olur inşallah canım:)
Hocamıza selamımızı iletmeyi unutma sakın:)))

ooooooo kuzucum sen dünden seçmişsin ki doktoru iyi olmuş iyi de ne düşünüyosun şimdi nedir yani son durumlar. :)

fotoları bekliyoruz tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…