Ameliyat oldum (fotoğraflı)

efnancım tevfik hocanın telefon numarasını aldım.inan ameliyat olmadan şimdiden çok mutluyum çünkü kolay kolay doktorlar numarasını kimseye vermiyo ama tevfik hoca öyle bildigimiz havalı doktorlardan degilmiş bunu anladım.gerçekten çok mutluyum.

Ayşenurcum sizleri boyle mutlu ve heyecanlı görünce aynı duyguları bende burada yasıyorum. Tevfik hoca hakkındaki gözlemlerin süper.doktor kimliğinin yanisira insanî yonden cok kaliteli biri Tevfik hoca. Hergun Allah'ima şükrediyorum O'nu karşıma çıkardığı icin. İnşallah en kısa zamanda sizler de ameliyatınızı olur bizim gibi mutlu olursunuz:)

Benim sol burun kanadimdaki dikis açıldığı icin tekrar dikmek zorunda kalmıştı Tevfik hoca ve lokalle yaptı ordan biliyorum:))))

canım kanatlardaki dikiş izlerin kalıyor mu? kanatlara yapılan dikişlerin izleri kalıcı oluyormuş diyorlar aklım çok karıştı

Kızlar beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim.Yıllardır ameliyat olmak isteyip bir türlü cesaret edemeyen biriyim. Ama sizin paylaşımlarınız bana da cesaret verdi. Daha önce iki doktorla görüştüm ama bana güven vermemişlerdi. Ben de güven duyacağım bir doktor bulana kadar bu işi ertelemiştim. Ama kafama taktığım için artık olsun bitsin istiyorum. Ayrıca nefes sorunlarım da arttı, hem sağlık hem estetik yönünden olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…