Estetik doktoru olsaymışım iyi para kazanırmışım he pişman oldum şimdi tıp okumadıgıma :))
Efnan senin için çok sevindim, Tevfik bey iyi denk gelmiş sana :)
Ben istinye devlet hastanesinde ergin kılıç beye gidecegim. Estetige param yok, sadece kemigi düzelttiricem. Bilgilendirdiginiz için saolun kızlar :)
@scorpioma istersen bir de Tevfik hocayla görüş ,icine sinerse ol canım :)Kızlar beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim.Yıllardır ameliyat olmak isteyip bir türlü cesaret edemeyen biriyim. Ama sizin paylaşımlarınız bana da cesaret verdi. Daha önce iki doktorla görüştüm ama bana güven vermemişlerdi. Ben de güven duyacağım bir doktor bulana kadar bu işi ertelemiştim. Ama kafama taktığım için artık olsun bitsin istiyorum. Ayrıca nefes sorunlarım da arttı, hem sağlık hem estetik yönünden olmak istiyorum.
Ya çok güzel olmuş çok yakışmış bende olmak istiyorumda sakıncası yoksa ne kadara olduğunu yazar mısın
5 bin canım :)))) dahada küçüldü burnum :))))))))
Evet Busranin cok iri bir burnu yoktu ama içten sorunları cokmus.benimki hem iri hem kemerli bir o kadar da içten sorunluydu.sagolsun Tevfik hoca tek bir ameliyatla bütün sorunlarımı halletti.
Efnan eski ve yeni halini görebilir miyim acaba foto koyar mısın
Canim arkadas listeme ekliyorum seni albümlerden fotolarimi görebilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?