Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Ya bende ergin beyi duydum görüştün mü estetik yapıyor mu birde

@scorpioma istersen bir de Tevfik hocayla görüş ,icine sinerse ol canım :)

sevgili buşra90 gerçekten burnunuz çok güzel olmuş yalnız önceki halini çok merak ettik paylaşmanız mümkünmü acaba burada?

büşranın önceki haline bakmıştım ben yalnız koyduğu resimler uzaktandı profilden yoktu,benim gördüğüm kadarı ile büşranın çok sorunlu bir burnu yoktu en azından eski hali olarak koyduğu fotolardan ben sıkıntılı bir burun göremedim sadece uç kısmı biraz etli geldi bana o kadar

Evet Busranin cok iri bir burnu yoktu ama içten sorunları cokmus.benimki hem iri hem kemerli bir o kadar da içten sorunluydu.sagolsun Tevfik hoca tek bir ameliyatla bütün sorunlarımı halletti.

Evet Busranin cok iri bir burnu yoktu ama içten sorunları cokmus.benimki hem iri hem kemerli bir o kadar da içten sorunluydu.sagolsun Tevfik hoca tek bir ameliyatla bütün sorunlarımı halletti.

Efnan eski ve yeni halini görebilir miyim acaba foto koyar mısın

evet buşra90 zaten hoş bir yüzü var ama...sanki birazcık daha küçük olabilirmiş burnu yani ameliyattan sonra..

Busra90 dunden beri butun yorumlari okudum ve senin sayenede tanidim oncelikle tsk ederim ve dun teyfik sozenle konustum her msj cvp verdi sabah karsi olsa bile bi cogu doktor haftalar sonra veriyor neyse burnun cok hos olmus umarim diledgin gibi hep olur bende bu ay olcam ama henuz randuvu almadim bide kararsizim emre ilhan ve teyfik sozende fakat birsey diyicem ben istanbulu hic bilmiyorum ilk defa gelicem ama umraniye tarafinda kalicam ve liv hospital ve umaraniye tarafi kac saatir acaba bi fikrin veya bilgin varmi veyada baska bi arkadaslarin

bende finaller derken şimdi de bütünlemelere kaldım sonra da ramazan giriyor araya herhalde bayram sonraya halledicez bu işi..

üstteki üye ümraniyede kalacağını söylemiş hastane ulus da ümraniye de kalacaksın şöyle bir güzergah mantıklı duruyor
ümraniyeden dolmuşlar ile üsküdara geçiyorsun.
üsküdardan vapur ile beşiktaşa geçiyorsun
beşiktaş dan iett otobüsleri ile (hemen vapurdan inince önündeki yoldan geçiyor iettler zaten orda kalkış yeri de var) ulusa gidersin trt binasının orda ineceğini söylersin liv hospital orada hemen

en makul ulaşım budur deniz yolunu kullanmadan daha uzatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…