Tsk ederim ezgi baya uzak yani wallah bilmiyordum hata taksi felan dusunuyordumda ameliyat parami taksiyey veririm sanirim :d
Ya simdi aile konusunda biraz skinti cektigim icin o taraflara felan gonderceklerini sanmiyorum ama istanbulda olma gibi bi ssnsim var evet yurtdisindsyim
Busra90 dunden beri butun yorumlari okudum ve senin sayenede tanidim oncelikle tsk ederim ve dun teyfik sozenle konustum her msj cvp verdi sabah karsi olsa bile bi cogu doktor haftalar sonra veriyor neyse burnun cok hos olmus umarim diledgin gibi hep olur bende bu ay olcam ama henuz randuvu almadim bide kararsizim emre ilhan ve teyfik sozende fakat birsey diyicem ben istanbulu hic bilmiyorum ilk defa gelicem ama umraniye tarafinda kalicam ve liv hospital ve umaraniye tarafi kac saatir acaba bi fikrin veya bilgin varmi veyada baska bi arkadaslarin
en baştan başlayarak bütün fotolara baktım, harika olmuş burnun. çok yakışmış :)
Canim ne olursan ol herzaman biri birsey der zaten buyuk veya kucuk ustelik doktor yuzune nasil gidiceni biliyor gozun icinde gecmis olsun benim gozumde gece sen baya sisti ust kismis hata bi gozum kapali gibiydi ve cook kasiyordu ama amaliyat felan hic dusunmedim gecen diye ve gectide 3 hafta icerisinde ve iyilestikten sonra bi sure lutfen gozune makyaj yapma benden tavsiye
canım değiştirdi brcin ama olmadı sanırım :S
anladım canım merak ettim :)
kendi kendinize soru sorup kendiniz cevaplıyorsunuz buna ek olarak ;
Bkb, Levi, efnan81, yapraktsr
bu kullanıcılar birbirlerine şifre mi verdi ? Hadi fotoğraf eklemek için bir şey yapamadılar şifrelerini verdiler. Lakin aynı yerde iken neden birbirlerine soru sorup cevap yazdılar veya bir birlerinin mesajlarını beğendiler.
Mutlaka mantıklı bir açıklamaları vardır. Bu açıklamayı da bekliyorum....
hepsi farklı şehirlerde yaşıyorlar öncelikle ve bir arkadasımız m.dilbere amelıyat oldu kardesıde tevfık sozene aynı hesaptan ıkı farklı foto yayınladılar. konustular. bu yuzden ban yedıler hatta gecıcı sure. kardes olsanız bıle farklı hesaptan gıreceksınız dıye sonra ayrı hesap actılar kendılerıne olay bu. kımsenın bırbırıne sıfresını vermesı gıbı bı sacmalık olamaz herkesın özel hesabı bu.
hepsi farklı şehirlerde yaşıyorlar öncelikle ve bir arkadasımız m.dilbere amelıyat oldu kardesıde tevfık sozene aynı hesaptan ıkı farklı foto yayınladılar. konustular. bu yuzden ban yedıler hatta gecıcı sure. kardes olsanız bıle farklı hesaptan gıreceksınız dıye sonra ayrı hesap actılar kendılerıne olay bu. kımsenın bırbırıne sıfresını vermesı gıbı bı sacmalık olamaz herkesın özel hesabı bu.
anladım canım merak ettim :)
canım değiştirdi brcin ama olmadı sanırım :S
4 ayrı kişi 1 pc mi:) şuan iş yerindekine netten giriyorum ben :))))))))))) gz cemiyetindeki netten hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?