Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Tsk ederim ezgi baya uzak yani wallah bilmiyordum hata taksi felan dusunuyordumda ameliyat parami taksiyey veririm sanirim :d

Tsk ederim ezgi baya uzak yani wallah bilmiyordum hata taksi felan dusunuyordumda ameliyat parami taksiyey veririm sanirim :d

Seyrabcim istersen Ankara ya da Antep 'te de ameliyat olabilirsin. Sanırım Yurtdışında yasıyorsun. Tevfik hoca bu illerde de ameliyat yapıyor. Ulaşım konusunda sıkıntı cekmemen icin söylüyorum :)

Ya simdi aile konusunda biraz skinti cektigim icin o taraflara felan gonderceklerini sanmiyorum ama istanbulda olma gibi bi ssnsim var evet yurtdisindsyim

kızlar, merhaba tekrar. tevfik bey'in hacettepe'de sorunsuz(sadece estetik amaçlı) burun ameliyatını ne kadara yaptıgını bilen var mı? orada ameliyat olan var mı ya da?

Ya simdi aile konusunda biraz skinti cektigim icin o taraflara felan gonderceklerini sanmiyorum ama istanbulda olma gibi bi ssnsim var evet yurtdisindsyim

seyrab istanbul da ulaşım problem olmaz kendine bir tane mavi kart dediğimiz toplu taşımaya binerken içine para yükletilip basılan kartlardan edinirsen içine 30 lira atsan o seni ameliyat boyunca,kontroller git gel falan 2 hafta idare eder,bu kadar uzun yazdığıma bakmayın ayrıca, 3 vesait yapıyorsunuz ama fazla uzun sürmez...zaten ameliyat günü hastanede kalıcaksın ertesi gün çıkarsın iskeleye taksi tutarsın vapura binersin,vapurdan inince de taksi tutarsın bir defaya mahsus,kontrole alçı çıkarmaya dikiş aldırmaya falan giderken toplu taşımaları kullanırsın hem vapur seferleri çok güzel oluyor :)

canımmmm cok tesekkur ederımm.... senın ıcın umarım hayırlısı olur . yenı fotolar koycam takıpte kal :)

Ezgidemir gercekte cok tsk ederim bana yardimci oldugun icin inan bu yorumlari kayit ediyorum cunku istanbula geldigimde bana cok yardimci olcak :))

bir arkadaşımız daha küçük olabilirmiş diye yazmış buna katılmıyorum çünkü burnum ufak zaten. yani yakışan kadar ufaldı ben çok küçülmesini özellikle istemedim burnumun yüzümde kaybolması beni mutsuz ederdi. hala çok şişik burnum ödemler ucunda çok sabah kalktığımda özellikle ucu kocaman oluyor o zamanla gidecek. ben çok çok memnunum doktorumu tavsiye ediyorum herkese :)

Canim ne olursan ol herzaman biri birsey der zaten buyuk veya kucuk ustelik doktor yuzune nasil gidiceni biliyor gozun icinde gecmis olsun benim gozumde gece sen baya sisti ust kismis hata bi gozum kapali gibiydi ve cook kasiyordu ama amaliyat felan hic dusunmedim gecen diye ve gectide 3 hafta icerisinde ve iyilestikten sonra bi sure lutfen gozune makyaj yapma benden tavsiye

Beze olduğu için alacağız dedi çok korkuyorum

canım değiştirdi brcin ama olmadı sanırım :S

anladım canım merak ettim :)

kendi kendinize soru sorup kendiniz cevaplıyorsunuz buna ek olarak ;

Bkb, Levi, efnan81, yapraktsr

bu kullanıcılar birbirlerine şifre mi verdi ? Hadi fotoğraf eklemek için bir şey yapamadılar şifrelerini verdiler. Lakin aynı yerde iken neden birbirlerine soru sorup cevap yazdılar veya bir birlerinin mesajlarını beğendiler.

Mutlaka mantıklı bir açıklamaları vardır. Bu açıklamayı da bekliyorum....

hepsi farklı şehirlerde yaşıyorlar öncelikle ve bir arkadasımız m.dilbere amelıyat oldu kardesıde tevfık sozene aynı hesaptan ıkı farklı foto yayınladılar. konustular. bu yuzden ban yedıler hatta gecıcı sure. kardes olsanız bıle farklı hesaptan gıreceksınız dıye sonra ayrı hesap actılar kendılerıne olay bu. kımsenın bırbırıne sıfresını vermesı gıbı bı sacmalık olamaz herkesın özel hesabı bu.

lakin siz dahil 4 ayrı kişinin 1 kez bile olsa aynı pc den bağlandığını görüyorum ben ....

2 kişi kardeş peki geri kalanı ? hadi onlar aynı pc den bağlandı doktora gittiklerinde oradan bağlandılar mı ? bakın direk suçlamıyoru mzira profiller gerçekten apayrı ama üyelerin aklında da soru işareti bırakmamamlıyım

4 ayrı kişi 1 pc mi:) şuan iş yerindekine netten giriyorum ben :))))))))))) gz cemiyetindeki netten hatta

yaprak ile siz 3 dakika ara ile yanı PC den mesaj yazmışsınız. 2. kez bunu açıklamanızı rica ediyorum !
Şu andan değil o andan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…