Ameliyat oldum (fotoğraflı)

yaprak ile siz 3 dakika ara ile yanı PC den mesaj yazmışsınız. 2. kez bunu açıklamanızı rica ediyorum !
Şu andan değil o andan bahsediyorum

iyice bir bakın çünkü sadece listemde ekli ortak ağ kullanıyorum bir bağlantım yok! ve ipoddan girdim pc den bile değil pc bozuk uzunnn zamadır.

ayrıca hala yalan söyledığımı dusunuyorsanız da benım 70 sayfalık konumun tamamını silin bende profılımdeki fotoları sileyim üyeliğimi iptal edin olsun bitsin.

2 kez kibarca sordum.... beni salak yerine koymayın diye....

bu da ispatı 3 kez uyardım....

burada insanlarım umutları ile oynamayın diye !

Ben pc den baglanmiyorum telefondan yazıyorum. Şifremi kimseye verecek kadar da aptal değilim. Ayrıca bu sitede birçok kisi birbirinin yorumlarını beğeniyorlar. Bunun nesi suc anlamadım dogrusu. Ban yemek sorun degil ama bu yorumlardan Tevfik hoca zarar görecek diye üzülüyorum. Sonuçta adamın hiçbir seyden haberi yok

Bence de ortada bir yanlis anlasilma var, kimse kimsenin profilinin sifresini vermiyor. Sorunun tam olarak ne oldugunu da anlamis degilim. Burada amacimiz tecrubelerimizi birbirimizle paylasmak sadece.

Ben kimseye hakaret etmedim karalamadım da ama site yöneticisi birsey sordu mantıklı bir acıklama gelmedi belkide yanlış anlasılma var ilerleyen günlerde ortaya da cıkar ben büsranın art niyetli olduğunu da düsunmuyorum ayrıca doktora bisey dediğim de yok sadece dönen muhabbet canımı sıktı ki eğer doğruysa yazık yani doktora bu sekilde yaparak sizde zarar veriyorsunuz adamın hicbiseyden haberi yoksa

Burada birbirlerini beğendiler derken ;

canım değiştirdi brcin ama olmadı sanırım :S

anladım canım merak ettim :)

bu 2 mesaj aynı PC'den yazılmış. Israrla karalama kampanyası diyorsunuz. Bir varsayım üzerine konuşmuyorum, gün ve saatine kadar aynı PC kullandığınız verileri paylaşabilirim. Konu mesajı neden beğendiği değil 2 kişi yan yana iken bir birine neden soruyu buradan soruyor ?

Hocanın muayehanesinden bağlanıp bile yazmış olabilirsiniz. Lakin sadece IP kontrolü yapmıyorum bu bağlantıda burada ismi geçen herkes aynı bilgisayarı da kullandığını iddia ediyorum.

Ek olarak dedim ki belki fotoğraf eklemek için birbirinize şifre vermiş olabilirsiniz dilerseniz tarih ve saat bilgilerini paylaşayım.

Ek olarak Tevfik hoca hakkında bir tane olumsuz cümle kurduğumu veya ona karşı bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.

konu dışı mesajlarda kaldırılmıştır !

Ek olarak Tevfik hoca hakkında bir tane olumsuz cümle kurduğumu veya ona karşı bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.

konu dışı mesajlarda kaldırılmıştır !

benim yazdığım mesajları da kaldırır mısınız kötü bişey söylemedim ama yine de silin tartışmak istemiyorum kimse ile kaldı ki ben ameliyat olacağımve büyük ihtimalle tevfik bey ile görüşeceğim ama yine de bu ortamda mesajlarımın durmasını istemiyorum silerseniz memnun olurum,önceki sayfada yazdığım 2 mesaj

Neyi düşünücekmişiz ben anlamadım tatildeyim nezamandıe girmiyodum foruma.ben de tevfik hocanın hastasıyım biri kısaca özet geçebilirmi neler dönmüş burda

Arkadaşlar ne dönmüş burada.hepimiz ayrı insanlarınız hatta bazı arkadaşlarla cepten konuştuk şirket mailimden mailleştik.birkere kişilerin ipsini nasıl takip ediyorsunuz bunu ortada sebep yokken yapmak kanunen suçtur.ikincisi burada 900sayfalık doktor forumları var.içinde dönen dolaşan topu topu 19 kişi var,geyikle sayfa sayısı yükseliyor.bunlarabirşeyler yapın madem çok hassassınız.

Ben tevfik hocayla ilk görüştüğümde adam bana birsürü hastasının resmini gösterdi,birçoğuyla telefonla görüştüm ya da hastanede karşılaştım.gözü kapalı içi rahat şekilde ameliyat olmak isteyen varsa bir kez kendisiyle görüşür,ki görüşmeler ücretsiz yanikimsenin bir kazancı ya da kaybı olmaz.yok ben körü körüne burada kim ne yazmışa bakıp karar verirseniz ikinci ameliyatı kime olacağım diye kara kara düşünürsünüz sonunda.bırakın bu saçma komplo hikayelerini,terör örgütümü bu ip takipleri yapılmış.burda canlı canlı insanlar var,isteyene numaramı veririm hatta isteyen gelsin istanbulda canlı görsün beni:)

Aynen canım,anladığım kadarıyla bir nevi karalama kampanyası.isteyen olursa ben de numaramı verebilirim.kendi istanbulda çalışırken geldi antepte ameliyat etti beni,benim gibi bir panik ataklıyı ameliyat masasına yatırabilecek kadar içtenlik ve ilgiyle hemde.dikişlerimi alışını hayırlıyorum yo hayır laf ettirmem kimseye.fotoda yüklicem,doktorum babamın oğlu değil ama haksızlık varsa ortada biz burdayız

Bende yeni eklicem bugün ama dur karşılıklı hemen yazmış gibi olduk bide aynı gün resim yüklersen çetecilikten suçlanmayalım:))))) artık ipad iphone ve bilimum teknolij alet varken isterseniz belli konuya abone olduğunuzda yeni msjlar gelir gelmez sizi bildirim geliyor.yani azcık teknoloji bilen böyle peşpeşe yazışmaların çete kurmadan:)) nasıl yapılacağını bilir

Yok hemen yükleyemem zaten hem bilmiyorum öğrenmem lazım nasıl nerden yüklendiğini tlfdan giriyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…