Ameliyat oldum (fotoğraflı)

ya birakin bunlari millet birbirinin sifresini alip ne yapacak ayni kisi farkli adrslerden yazisipmi eglenecek ayrica bu neyi gosterecek tevfik hocanin birsuru hastasi var buraya girip resim paylasanlar ve yorum yapanlar az doktorun basarisi belli boyle oyunlar yapmayin amelyat olmak isteyenlerinde yanlis doktorlara gtmesine sebep olmayin

yaa ooffff..!! Saçma sapan işler peşindeler bunları kimler çıkartıyorsa ..!. Bunca insan salak fotolar atıyor yorumlar paylaşıyorlar. Biz biliyoruz hastaları olarak neyin ne olduğunu. Hayatınızda öyle bi doktorla bırakın muayne olmayı sohbet ettiniz mi hiç?? Gerekirse gideriz hep beraber yanına aslanlar gibi bi toplu fotoğraf çektirirz.. Destiğimizi yanında olduğumuzu görürler. İnsanlık edip zor durumda olanlara yol göstermeye çalışıyoruz yanlış kişilere ameliyat olmasınlar diye edilen muameleye bakın.! he ayrıca biz biliyoruz kimin ne olduğunu ne işler peşinde olduğunu. Tevfik Hoca o kadar başarılı ki çekemıyorlar adamı. net..!

ya kazen misin nesin hcbsey anlamıyorum sen kendi çapında neyi kanıtlamaya çalışıyosunki

Neden geçmişe yönelik böyle bir araştırma yapıldı,neden ocakta olduğu idda edilen şey şimdi gündeme geliyor merak ediyorum bu bir
Her üye hesabı ya da her başlık için böyle bir araştırma yapılıyor mu bu iki
Hadi bu insanlar "insanların umutları öyle oynuyor"diyelim,peki bunlar salakmı hem tevfik bey için böyle çete kuracaklar hem de diğer doktorlarca ameliyat edilmiş birçok arkadaşın resminin altına olumlu msjlar yazıp o doktorlarada prim verecekler

ee herkes umut taciri diyelim,koskoca hacettepe üniversitesidemi boşuna doçentlik için çağırdı onu?

Acaba tevfik hoca çokmu çok oluyor:)

Kesşnlikle katılıyorum.tevik beyin olumsuz hastasına da hiç rastlamadım.başarıyı kıskana lar ıluyor bence.çamur at izi kalsın misali. Takmayın bence kötü döz sahibinîndir.smaçlarına ulaştırmayın. Başarıyı taktir etmeyi bilmek gerekir.yeri gelince zaten eleştiri yapılır.gereksiz konuşanlara aldırmayın

Süpersin:) büşra ve efnanın paylaşımları üzerine ben tevfik hocaya başvurdum anlatılanların fazlasını buldum doktorumda hem de başını kaşıyacak vaktinin olmadığı bir zamanda görüşmemize rağmen.herşeyi doktorum ayarladı halletti ben güvenip kuzu kuzu uydum sadece.geçirdiğim süreçten ve yeni burnumdan çok memnunum,en önemlisi nefes sıkıntım hiç olmadı maşallah diyiim :)

Bizi zan altında bırakıp ayıp ediyorsunuz. Bu adam kimdir bilmem adını bile duymadım, konu hakkında şikayet oldu araştırdık buraya yazdık. Göz göre göre yalan söyleniyor.

Doktor hakkında olumsuz bir tane bile mesaj yazmadık, doktor bunu yaptırıyor demedik. Siz böyle düşündüğünüze göre konuyu oraya çevirelim.

4 üyelik hakkında bunu bize açıklamalarını istedik saçma sapan bilgisizce Ip adresinin takip edilmesine kadar konuyu getirdiniz. Bu yasal suç ise buyrun yasal süreci başlatın.

piasalki mi demeliyim yoksa piamel mi ?

demek ki bir şeyler gözüküyormuş sistemde değil m i?

Bu konu kapatılmıştır, bu bölümdeki diğer konuları incelerseniz bu tür tüm üyeliklerin kapatıldığını görebilirsiniz.

Sizin bu başlıkta 2 üyelik ile yazdığınızı söyledim mi ? Bu ne şiddet ? (piasalki ile başka doktorlara yazmışsınız)

veya sizin hiç adınız geçti mi ? Neden bu tepki ?

böyle yazmışsınız ama yolii isimli kullanıcı ile aynı pcden bağlanmışsınız. Çok ilginç değil mi ?

ne yapacağız bu durumda ?

Doktorunuza 1 tane bile kötü söz söylemedim yapığı işe burada bir tane kötü yorum bile yok (ki izinde vermiyoruz zaten).

Lakin bu çoklu üyelikler miğde bulandırıyor. Bir arkadaşınızdan dolayı şikayet geldi konu incelendi sonucu yazdım açıklama istedim. Kusura bakmayın ama site olarak bunu bu adama değil tüm doktorlara yapıyoruz biraz estetik başlığında yazılan yazıları takip edin.

Bu konuda düzgünce bir cevap gelene ve özür dilenene kadar bu başlık açılmayacaktır. İyi niyetle yaklaştıkça yapılan yorumlara bir bakın.

yolii ne yahu ilk defa duyuyorum.ne yazmisim peki yoliiden :) tevfik hocayla alakali 2farkli adresten yorum yazdiysam cikarin onlari bos
kovalamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…