ya kazen misin nesin hcbsey anlamıyorum sen kendi çapında neyi kanıtlamaya çalışıyosunki
Neden geçmişe yönelik böyle bir araştırma yapıldı,neden ocakta olduğu idda edilen şey şimdi gündeme geliyor merak ediyorum bu bir
Her üye hesabı ya da her başlık için böyle bir araştırma yapılıyor mu bu iki
Hadi bu insanlar "insanların umutları öyle oynuyor"diyelim,peki bunlar salakmı hem tevfik bey için böyle çete kuracaklar hem de diğer doktorlarca ameliyat edilmiş birçok arkadaşın resminin altına olumlu msjlar yazıp o doktorlarada prim verecekler
ee herkes umut taciri diyelim,koskoca hacettepe üniversitesidemi boşuna doçentlik için çağırdı onu?
Acaba tevfik hoca çokmu çok oluyor:)
Neden geçmişe yönelik böyle bir araştırma yapıldı,neden ocakta olduğu idda edilen şey şimdi gündeme geliyor merak ediyorum bu bir
Her üye hesabı ya da her başlık için böyle bir araştırma yapılıyor mu bu iki
Hadi bu insanlar "insanların umutları öyle oynuyor"diyelim,peki bunlar salakmı hem tevfik bey için böyle çete kuracaklar hem de diğer doktorlarca ameliyat edilmiş birçok arkadaşın resminin altına olumlu msjlar yazıp o doktorlarada prim verecekler
ee herkes umut taciri diyelim,koskoca hacettepe üniversitesidemi boşuna doçentlik için çağırdı onu?
Acaba tevfik hoca çokmu çok oluyor:)
Arkadaşlar ne dönmüş burada.hepimiz ayrı insanlarınız hatta bazı arkadaşlarla cepten konuştuk şirket mailimden mailleştik.birkere kişilerin ipsini nasıl takip ediyorsunuz bunu ortada sebep yokken yapmak kanunen suçtur.ikincisi burada 900sayfalık doktor forumları var.içinde dönen dolaşan topu topu 19 kişi var,geyikle sayfa sayısı yükseliyor.bunlarabirşeyler yapın madem çok hassassınız.
Ben tevfik hocayla ilk görüştüğümde adam bana birsürü hastasının resmini gösterdi,birçoğuyla telefonla görüştüm ya da hastanede karşılaştım.gözü kapalı içi rahat şekilde ameliyat olmak isteyen varsa bir kez kendisiyle görüşür,ki görüşmeler ücretsiz yanikimsenin bir kazancı ya da kaybı olmaz.yok ben körü körüne burada kim ne yazmışa bakıp karar verirseniz ikinci ameliyatı kime olacağım diye kara kara düşünürsünüz sonunda.bırakın bu saçma komplo hikayelerini,terör örgütümü bu ip takipleri yapılmış.burda canlı canlı insanlar var,isteyene numaramı veririm hatta isteyen gelsin istanbulda canlı görsün beni:)
Aynen canım,anladığım kadarıyla bir nevi karalama kampanyası.isteyen olursa ben de numaramı verebilirim.kendi istanbulda çalışırken geldi antepte ameliyat etti beni,benim gibi bir panik ataklıyı ameliyat masasına yatırabilecek kadar içtenlik ve ilgiyle hemde.dikişlerimi alışını hayırlıyorum yo hayır laf ettirmem kimseye.fotoda yüklicem,doktorum babamın oğlu değil ama haksızlık varsa ortada biz burdayız
ya birakin bunlari millet birbirinin sifresini alip ne yapacak ayni kisi farkli adrslerden yazisipmi eglenecek ayrica bu neyi gosterecek tevfik hocanin birsuru hastasi var buraya girip resim paylasanlar ve yorum yapanlar az doktorun basarisi belli boyle oyunlar yapmayin amelyat olmak isteyenlerinde yanlis doktorlara gtmesine sebep olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?