Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Büşra konuyla alakasız olacak ama bi yerde siyah nokta için kullandığın bi şeyi söylemiştin ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum neydi acaba söyler misin :)

eheheheheh efnan bir gün geçti ayaklandım hemen hiç sorma :))) insanın doğru doktoru bulması çok önemliii......

bendeeee istyoruuummm bana doktorunu veeerrr şaka bi tarafa çok iyi gözükyosun kaç gün oldu amelyat olali :) bende tevfk hocaya amelyat olmak istyorum da malum bütün hastalarına yazyom böle

Büşra konuyla alakasız olacak ama bi yerde siyah nokta için kullandığın bi şeyi söylemiştin ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum neydi acaba söyler misin :)

koptm yaa cnm baya bi alakasız olmuş da napcan böyle bi forum da bi okudugunu bidaha bulmak kolay diil. buarada ben sodayı küçük bi kalıba dökyom o donunca siyah noktaların oldugu bölgeye uzun uzuuun masaj yapyorum iyi gelyooo

Öyle oldu ama bi yerde yazmıştı Büşra bulamadım geçirdi demişti sağol önerin için :)

Arkadaşlar merhaba Büşra burnun çok güzel olmuş ben de ameliyat olmak istiyorum
Tevfik sözen nerde acaba ben tam okuyamadım cepten girince zor oldu da
Teşekkür ederim :)

canım ben niveanın ikili ürününü kullanıyorum :) işte bu :) çok memnun kaldım. bir çok ürün kullandım işe yaramadı bu ürün bana iyi geldi bayadır kullanıyorum.
Eki Görüntüle 767763

bendeeee istyoruuummm bana doktorunu veeerrr şaka bi tarafa çok iyi gözükyosun kaç gün oldu amelyat olali :) bende tevfk hocaya amelyat olmak istyorum da malum bütün hastalarına yazyom böle

6 aya yaklaştım :))) çabuk geçti zaman :))))) sor sor içinde kalmasın iyi araştır :)

Arkadaşlar merhaba Büşra burnun çok güzel olmuş ben de ameliyat olmak istiyorum
Tevfik sözen nerde acaba ben tam okuyamadım cepten girince zor oldu da
Teşekkür ederim :)

çok teşekkür ederim öncelikle :))) hacattepede şuan tevfik sözen. liv hospitaldeydi oraya geçti . tevfiksozen@gmail.com buradan ulaşıp tüm sorularını sorabilirsin :)

rica ederim ayrıca:)))

Ayyy çok teşekkürler resmen hayat kurtardın 😍 umarım bende de işe yararlar da bu siyah noktalardan kurtulurum her yerimde var ya en kısa zamanda Alıcam :)

büşraa ben tevfık beye ulastım telefondan bıle ıcıme sındı haftaya falan gorusmeye gıdıcem galıba :) slmını ılettı busradan bılgı alabılırsın dedı ftoograflarını cok begendım burnun cok hos ama eskı halını profılden merak edıyorm foto koyarmsn yada maıl adresımı verebılırm oraya atarmsn rıca etsemm

canımmmm ben paylaştım albümü şuan gözükmüyor anlamadım bende sana mail olarak atarım istersen :)) benim burun profılden cok sorun degıldı ama önden eğrilik vardı.. ucu kötüydü.. ve içinden bahsetmek bile istemiyorum benim burun içimdeki sorundan dolayı hiç nefes alamadım.. öyle bir eğrilik vardıkı tek burun delıgım kapalıydı .. sonra amelıyat olunca nefes almaya basladım öndeki gitmez dedıklerı o egrılık yok oldu :)))) maılını yaz atayım sana fotograf :)

Kızlar Daha önce 4 defa oldu ilk olduğum ameliyat lokal anestezi ile 21 yıl önce yarıda kalktım dayanamadım sonra düzeltmek için oldum ama pek rahat etmedim halen nefes alma problemim var . op. Dr. Muhammed dilber kulak burun cerrahı dün baktı bana içini yapabilirim ama dışını yapmam diye yanıt aldım içine kemik ilave edeceğini ve içinde et varmış alacağını söylediler. Yapısal rinoplasti konseptine hakim bir burun cerrahı konusunda uzman tavsiyenize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…