eheheheheh efnan bir gün geçti ayaklandım hemen hiç sorma :))) insanın doğru doktoru bulması çok önemliii......
Büşra konuyla alakasız olacak ama bi yerde siyah nokta için kullandığın bi şeyi söylemiştin ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum neydi acaba söyler misin :)
koptm yaa cnm baya bi alakasız olmuş da napcan böyle bi forum da bi okudugunu bidaha bulmak kolay diil. buarada ben sodayı küçük bi kalıba dökyom o donunca siyah noktaların oldugu bölgeye uzun uzuuun masaj yapyorum iyi gelyooo
Arkadaşlar merhaba Büşra burnun çok güzel olmuş ben de ameliyat olmak istiyorum
Tevfik sözen nerde acaba ben tam okuyamadım cepten girince zor oldu da
Teşekkür ederim :)
Büşra konuyla alakasız olacak ama bi yerde siyah nokta için kullandığın bi şeyi söylemiştin ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum neydi acaba söyler misin :)
bendeeee istyoruuummmbana doktorunu veeerrr şaka bi tarafa çok iyi gözükyosun kaç gün oldu amelyat olali :) bende tevfk hocaya amelyat olmak istyorum da malum bütün hastalarına yazyom böle
Arkadaşlar merhaba Büşra burnun çok güzel olmuş ben de ameliyat olmak istiyorum
Tevfik sözen nerde acaba ben tam okuyamadım cepten girince zor oldu da
Teşekkür ederim :)
canım ben niveanın ikili ürününü kullanıyorum :) işte bu :) çok memnun kaldım. bir çok ürün kullandım işe yaramadıbu ürün bana iyi geldi bayadır kullanıyorum.
Eki Görüntüle 767763
Ayyy çok teşekkürler resmen hayat kurtardın  umarım bende de işe yararlar da bu siyah noktalardan kurtulurum her yerimde var yaen kısa zamanda Alıcam :)
büşraa ben tevfık beye ulastım telefondan bıle ıcıme sındı haftaya falan gorusmeye gıdıcem galıba :) slmını ılettı busradan bılgı alabılırsın dedı ftoograflarını cok begendım burnun cok hos ama eskı halını profılden merak edıyorm foto koyarmsn yada maıl adresımı verebılırm oraya atarmsn rıca etsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?