Ameliyat oldum (fotoğraflı)

senın burnun ne durumda :)) ödem cok var mı hala

Olmaz olur mu, hala ödem var. Benim biraz paikolojimi de etkiledi acikcasi. Senin fotolara baktim ohoo sen sosyal hayata coktan alismissin :) denize bile gitmissin. Ben hala aman bisey olacak korkusundan otobuse dahi korkarak biniyorum, bayramlasirken biri operken aman bisi olacak korkusu var, hoplamayi ziplamayi, gezmeyi bile ozledim :) ama duzelicem insallah.. Sen benden tecrubelisin gun fazlasiyla saka bi yana sende de bi korkular oldumu nasil yendin bunu ?

canım ben çarparım hoplrım zıplarım bozulur diye korkmadım şişlikler indikten sonra unuttum amelıyat oldugumu zaten normal hayata devam ettim bır sure sonra aynaya bıle bakmamaya basladım. sakınan göze çöp batar.

Bende artık öyle yapmaya başladım canım. Biraz geç kaldım ama yavaş yvaş soyal hayata dönüyorum. haklısın sakınan göze çöp batar teşekkürler canım :)

Büşracım sana ve efnan a bir teşekkür borçluyum sanırım :) sizin sayenizde Tevfik hocayı tanıdım ve ameliyat oldum . Çokta memnunum , çünkü Tevfik hoca harika biri hem insan olarak hemde doktor olarak onun için çok teşekkür ederim. Bu arada burnunda çok güzel olmuş güle güle kullan :)

@hanacim rica ederim tatlım senin burnun da cok guzel olmus ömürlük olur inşallah

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

merhaba ... tevfik bey e muayene olmak istiyorum acaba kendisi görüşmelerinide liv hospital demi yapmakta..nasıl ulaşacağım kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…