ben hastaneyi aradım ocak ayında gelebilir ama kesin değil dediTevfik Bey ile ben kasımda konuşmuştum, ocak ayında Ankara'ya dönecekmiş.
Neden kazenin tespitini curutemediniz neden curutmek yerine sacma sapan savunmalar yapiyorsunuz neden yoneticiler bizleri sizden korumadiNeden geçmişe yönelik böyle bir araştırma yapıldı,neden ocakta olduğu idda edilen şey şimdi gündeme geliyor merak ediyorum bu bir
Her üye hesabı ya da her başlık için böyle bir araştırma yapılıyor mu bu iki
Hadi bu insanlar "insanların umutları öyle oynuyor"diyelim,peki bunlar salakmı hem tevfik bey için böyle çete kuracaklar hem de diğer doktorlarca ameliyat edilmiş birçok arkadaşın resminin altına olumlu msjlar yazıp o doktorlarada prim verecekler
ee herkes umut taciri diyelim,koskoca hacettepe üniversitesidemi boşuna doçentlik için çağırdı onu?
Acaba tevfik hoca çokmu çok oluyor:)
Neyi düşünücekmişiz ben anlamadım tatildeyim nezamandıe girmiyodum foruma.ben de tevfik hocanın hastasıyım biri kısaca özet geçebilirmi neler dönmüş burda
peki sen tüm bunlari nerden biliosun canim bu kadar bilgiyi nasil ögrendin burda yazilanlari okudukdan snra 2. revizyonu dusunen biri olarak biraz antipati uyandi da bendeTEVFİK SOZEN HAKKINDA EN GÜNCEL BİLGİLER
Tevfik hoca Avrupa Fasiyal Plastik Cerrahi derneğinin Fellowu olarak Ekim 2014 ten beri Ege Üniversitesi ve istanbulda gorevli. Bir senelik bir burs kazandı bu bursu dünyada iki kisi kazandı biri Tevfik hoca digeri ise İspanyol bir doktor. Avrupa ve Amerika'da belirlenmiş çeşitli yüz estetigi ile uğrasan merkezlerde çalışılıyor sonunda bir sınava girip Fasiyal Plastik Cerrah unvanı alınıyor ve bu unvan Avrupa ve Amerika'da geçerli oluyor. Fasiyal plastik cerrah; yuzu genclestirme ve güzelleştirme ile ilgilenen ama sadece yüz ile ilgilenen cerrah. Yani burun estetigi,GOZ kapağı estetigi,yüz germe,kas kaldırma,alın germe,cene ve boyun problemlerini düzeltme,yüz kanserleri ile ilgilenme vs.
Ocakta hocamız hacettepeye donecek bir süre orda kaldıktan sonra Hollanda'ya yüz tümörleri ve bunların tamiri ile uğraşmaya gidecek. Sonra Londra'da cene hastalıkları GOZ kapağı hastalıkları ve bunların guzellesmesi icin gerekli cerrahi islemlerle uğraşacak.
Ayrıca yuze dolgu uygulaması,botox,lazer dermabrazyon denen genclestirme işlemleri vs... Devamında da Amerika'da yuzu genclestirme ameliyatları ile ilgilenecek.
Özetle yüz estetigi konusunda hersey tüm detayları ile son moda ne varsa o bilgileri takip ediyor hocamız. Yani bu da demek oluyor ki hocamızın tek cabası biz kadinlarin güzelliğine guzellik katmak:))))
hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem
Anladım canım. Ben de Hacettepe'nin estetik cerrahı Haldun Beyle görüştüm, ameliayat randevumu aldım. Tevfik Bey'e olacaktım fakat 2 doktorun da yaptığı burunlara bakınca Haldun Bey'in yaptıklarını daha çok beğendim. Ama Tevfik Bey'i tanıyan bi doktor tanıdığım var(KBB), kendisine ameliyat olmayı düşünürken ona sormuştum, güvenebilirsin demişti.hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem
hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem[/QUOTE
birileri birilerini birilerine yonlendirmeyi kendine ilke edinmis bunu anladik da bunun icin ayni pclerden girip soru sorup chayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem
sen revizyon mu olacaksin ?Anladım canım. Ben de Hacettepe'nin estetik cerrahı Haldun Beyle görüştüm, ameliayat randevumu aldım. Tevfik Bey'e olacaktım fakat 2 doktorun da yaptığı burunlara bakınca Haldun Bey'in yaptıklarını daha çok beğendim. Ama Tevfik Bey'i tanıyan bi doktor tanıdığım var(KBB), kendisine ameliyat olmayı düşünürken ona sormuştum, güvenebilirsin demişti.
Revizyon olacağım. Eğrilik var burnumda.birileri birilerini birilerine yonlendirmeyi kendine ilke edinmis bunu anladik da bunun icin ayni pclerden girip soru sorup c
sen revizyon mu olacaksin ?
Cnm sana tavsiyem cok iyi bir doktora olman lazim deneyimli proflari bulmamiz lazimRevizyon olacağım. Eğrilik var burnumda.
beni de ekleeecanım ekliyorum seni fotograflarıma bakabilirsin :)
beni de ekleeeEki Görüntüle 951545
yeniyeniyeni
En iyisi aslında bütçeme uymuyor. Ankara'da kliniklerdeku dr.lar ile görüştüm pazarlığa giriştiler. İstemediklerimi söyledikçe tutturdular, resmen kaçtım yanlarından. Haldun bey de yapabilecek mi yapamayacak mı bilemiyorum ama görüştüğüm düzinelerce dr. arasından bi trk Haldun bey ile görüşünce ona olmak istedim. Tevfik bey belli ki Ankara'ya biraz zor gelecek. Bana Ocak demişti, yukardaki arkadaşa Nisan demiş. Benim acelem de var özel sebeplerden dolayı. Haldun bey blog dünyasında tanınan bi arkadaşın da burnunu yapmış tesadüfen öğrenmiş oldum bunu. Tabi bunlar hep ilk ameliyatlar. Revizyonda nasıl bilemiyorum hiç. Kaburgam alıncak falan büyük ihtimal. Tam rus ruleti yani benimki. Ameliyattan çıkınca görücem herşeyiCnm sana tavsiyem cok iyi bir doktora olman lazim deneyimli proflari bulmamiz lazim
Cnm sana tavsiyem cok iyi bir doktora olman nazim cerkes gibi bir dr mesela
cnm ne olur sakin bak butceni ayarlayana kadar bekle revizyon bir de burnunu sakin mahvettirme kimseye bence zaten burun ameliyatlari yasak olmali sadece isin ehli kisilere bu ameliyatlari yapma hakki verilmeli malesef bizim ulkemizde ben doktorum diyen herkes burun yapmaya calisiyor biz de ne hallere dusuyoruz hukukcu arkadaslarim var onlarla iletisime gectim bu tur magduriyetler daha cok artmasin diye magduriyet yasayan hastalar tarafindan davalar acilmaliymis ki emsal niteligi tasisin her eline bicak alan dr burun yapmaya kalkismasinEn iyisi aslında bütçeme uymuyor. Ankara'da kliniklerdeku dr.lar ile görüştüm pazarlığa giriştiler. İstemediklerimi söyledikçe tutturdular, resmen kaçtım yanlarından. Haldun bey de yapabilecek mi yapamayacak mı bilemiyorum ama görüştüğüm düzinelerce dr. arasından bi trk Haldun bey ile görüşünce ona olmak istedim. Tevfik bey belli ki Ankara'ya biraz zor gelecek. Bana Ocak demişti, yukardaki arkadaşa Nisan demiş. Benim acelem de var özel sebeplerden dolayı. Haldun bey blog dünyasında tanınan bi arkadaşın da burnunu yapmış tesadüfen öğrenmiş oldum bunu. Tabi bunlar hep ilk ameliyatlar. Revizyonda nasıl bilemiyorum hiç. Kaburgam alıncak falan büyük ihtimal. Tam rus ruleti yani benimki. Ameliyattan çıkınca görücem herşeyi
Aslında arkadaşlarım tarafından da acele etmemem konusunda uyarılar alıyorum. İlerde bir pişmanlık yaşamamak için. Ben normalde soğukkanlı ve ameliyat gibi şeylerden hiç korkmayan bir insanım ama bu sefer ya olmazsa düşüncesiyle kabuslar görüyorum. Yani şu anki halinden kötü olmaz dedi, kaburgadan burun yaptığı hastalar olmuş sorun çıkmadı şimdiye kadar tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez dedi, 100de100 tekrar eğrilmez garantisi vermem dedi ki bunu hiçbir dr veremedi(kıkırdak hafızası varmış ve ne kadar önlem alıp dikiş vs. yapsalar da tekrar eğrilebiliyomuş...). Ama işte yaptığı burunlar da güzel ve aşırı doğal hiç estetikli demezsin yani. Bir de ufak tefek problemler çıkarsa, müdahaleyle düzelecekse ücretsiz revizyon da yapıyomuş. Ameliyatıma daha var ve gerçekten son gün bile ben olmicam diye arayabilirim. Tahliller için gittiğimde kaburgadan yaptığı burunları görmek isticem. İlk görüşmede çok uzun konuştuk, unutmuşum burunlara bakmayı. Sağolsunlar burdan bikaç arkadaş yolladı bana fotoğraf. Biraz da internetten falan buldum. Bilemiyorum dediğinde doğru haklısın. Mesela Nazım Çerkeş i duydum, bi arkadaşım oldu ona ama ben nedense beğenmedim. Tavsiye ederim gel ona ol dedi, söyleyemedim de beğenmediğimi. Zaten kalkıp yaşamadığım şehirde ameliyat olup hastane otel odalarında haftalar geçiremem. Yoksa İstanbul'da dr. tavsiyeleri aldım Abdulkadir Göksel, Muhammet Dilber, Emre İlhan var bir de ama onun da yaptığı burunları beğenmiyorum. Kaldı ki revizyon 12 bin tl. Dalga geçer gibicnm ne olur sakin bak butceni ayarlayana kadar bekle revizyon bir de burnunu sakin mahvettirme kimseye bence zaten burun ameliyatlari yasak olmali sadece isin ehli kisilere bu ameliyatlari yapma hakki verilmeli malesef bizim ulkemizde ben doktorum diyen herkes burun yapmaya calisiyor biz de ne hallere dusuyoruz hukukcu arkadaslarim var onlarla iletisime gectim bu tur magduriyetler daha cok artmasin diye magduriyet yasayan hastalar tarafindan davalar acilmaliymis ki emsal niteligi tasisin her eline bicak alan dr burun yapmaya kalkismasin
Cnm bu saglikAslında arkadaşlarım tarafından da acele etmemem konusunda uyarılar alıyorum. İlerde bir pişmanlık yaşamamak için. Ben normalde soğukkanlı ve ameliyat gibi şeylerden hiç korkmayan bir insanım ama bu sefer ya olmazsa düşüncesiyle kabuslar görüyorum. Yani şu anki halinden kötü olmaz dedi, kaburgadan burun yaptığı hastalar olmuş sorun çıkmadı şimdiye kadar tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez dedi, 100de100 tekrar eğrilmez garantisi vermem dedi ki bunu hiçbir dr veremedi(kıkırdak hafızası varmış ve ne kadar önlem alıp dikiş vs. yapsalar da tekrar eğrilebiliyomuş...). Ama işte yaptığı burunlar da güzel ve aşırı doğal hiç estetikli demezsin yani. Bir de ufak tefek problemler çıkarsa, müdahaleyle düzelecekse ücretsiz revizyon da yapıyomuş. Ameliyatıma daha var ve gerçekten son gün bile ben olmicam diye arayabilirim. Tahliller için gittiğimde kaburgadan yaptığı burunları görmek isticem. İlk görüşmede çok uzun konuştuk, unutmuşum burunlara bakmayı. Sağolsunlar burdan bikaç arkadaş yolladı bana fotoğraf. Biraz da internetten falan buldum. Bilemiyorum dediğinde doğru haklısın. Mesela Nazım Çerkeş i duydum, bi arkadaşım oldu ona ama ben nedense beğenmedim. Tavsiye ederim gel ona ol dedi, söyleyemedim de beğenmediğimi. Zaten kalkıp yaşamadığım şehirde ameliyat olup hastane otel odalarında haftalar geçiremem. Yoksa İstanbul'da dr. tavsiyeleri aldım Abdulkadir Göksel, Muhammet Dilber, Emre İlhan var bir de ama onun da yaptığı burunları beğenmiyorum. Kaldı ki revizyon 12 bin tl. Dalga geçer gibi
?????????Bir de şu yöneticiyle olan muhabbet beni rahatsız etti. Bikaç dr.un sayfasında böyle şeyler yaşandığı için vazgeçtiğim dr.lar oldu. Kafam karıştı çok. İnsanlar yalandan dr. överek başkalarının hayatına niye sebep olur? Burun diyip geçmeyin, insanların kıt kanaat biriktirip veya kredi çekerek borca girip yaptırdıkları ameliyatlar bunlar. Giden zamanına mı yanarsın, parana mı, canına mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?