Ameliyat oldum (fotoğraflı)

kendi kendinize soru sorup kendiniz cevaplıyorsunuz buna ek olarak ;

Bkb, Levi, efnan81, yapraktsr

bu kullanıcılar birbirlerine şifre mi verdi ? Hadi fotoğraf eklemek için bir şey yapamadılar şifrelerini verdiler. Lakin aynı yerde iken neden birbirlerine soru sorup cevap yazdılar veya bir birlerinin mesajlarını beğendiler.

yönetici objektif bir şekilde tespit ettiği bir durumda bizleri bilgilendirmeye çalıştığı için teşekkürler ama bu ne demek oluyor burada birileri birilerini birilerine yönlendirmek için neler yapmış böyle bu suçtur çünkü sizin yüzünüzden hayatı kararan insanlar var yazıklar olsun sizlere insanların kararlarını etkiliyorsunuz bilinçsiz seçimler yapmasına sebep oluyorsunuz mesajlarınıza baktım herbirinizin resmen insnaları yönlendirmeye çalışmışsınız yazıklar olsun

Neden kazenin tespitini curutemediniz neden curutmek yerine sacma sapan savunmalar yapiyorsunuz neden yoneticiler bizleri sizden korumadi bu tur seylere karsi uyeler bilgilendirmeliydi insanlari iyi doktorunuza yonlendirmeniz boyle katakulli isler cevirmenizi mesrulastirmaz bu resmen suctur!

Neyi düşünücekmişiz ben anlamadım tatildeyim nezamandıe girmiyodum foruma.ben de tevfik hocanın hastasıyım biri kısaca özet geçebilirmi neler dönmüş burda

Anlamadim demissiniz ya kazenin yaptigi aciklamada anlasilmicak bisey yokmus aslinda diyorki 2 mesaj aynı PC'den yazılmış. Israrla karalama kampanyası diyorsunuz. Bir varsayım üzerine konuşmuyorum, gün ve saatine kadar aynı PC kullandığınız verileri paylaşabilirim. Konu mesajı neden beğendiği değil 2 kişi yan yana iken bir birine neden soruyu buradan soruyor ?

Hocanın muayehanesinden bağlanıp bile yazmış olabilirsiniz. Lakin sadece IP kontrolü yapmıyorum bu bağlantıda burada ismi geçen herkes aynı bilgisayarı da kullandığını iddia ediyorum.

peki sen tüm bunlari nerden biliosun canim bu kadar bilgiyi nasil ögrendin burda yazilanlari okudukdan snra 2. revizyonu dusunen biri olarak biraz antipati uyandi da bende

hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem
Anladım canım. Ben de Hacettepe'nin estetik cerrahı Haldun Beyle görüştüm, ameliayat randevumu aldım. Tevfik Bey'e olacaktım fakat 2 doktorun da yaptığı burunlara bakınca Haldun Bey'in yaptıklarını daha çok beğendim. Ama Tevfik Bey'i tanıyan bi doktor tanıdığım var(KBB), kendisine ameliyat olmayı düşünürken ona sormuştum, güvenebilirsin demişti.

hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem[/QUOTE
hayir canm ona ameliyat olmadm revizyon icin gorusmek istiodum ama galiba gorusmcem
birileri birilerini birilerine yonlendirmeyi kendine ilke edinmis bunu anladik da bunun icin ayni pclerden girip soru sorup c
sen revizyon mu olacaksin ?

Kizlar ben de revizyon olmayi dusunen ve arastirmaya baslamia bir magdurum. Benim icin daha cok erkwn ama simdiden gidip tum doktorlarla gorusmwk istiyorum.

Tevfik bey de bunlardan birisi. Kendisine mail attim. 2 gune geri dondu ve hayli ilgilendi ve beni aydinlatti. Nisan da anrakada olacagini soyledi. O zaman muayneye gidicem.

Cnm sana tavsiyem cok iyi bir doktora olman lazim deneyimli proflari bulmamiz lazim
En iyisi aslında bütçeme uymuyor. Ankara'da kliniklerdeku dr.lar ile görüştüm pazarlığa giriştiler. İstemediklerimi söyledikçe tutturdular, resmen kaçtım yanlarından. Haldun bey de yapabilecek mi yapamayacak mı bilemiyorum ama görüştüğüm düzinelerce dr. arasından bi trk Haldun bey ile görüşünce ona olmak istedim. Tevfik bey belli ki Ankara'ya biraz zor gelecek. Bana Ocak demişti, yukardaki arkadaşa Nisan demiş. Benim acelem de var özel sebeplerden dolayı. Haldun bey blog dünyasında tanınan bi arkadaşın da burnunu yapmış tesadüfen öğrenmiş oldum bunu. Tabi bunlar hep ilk ameliyatlar. Revizyonda nasıl bilemiyorum hiç. Kaburgam alıncak falan büyük ihtimal. Tam rus ruleti yani benimki. Ameliyattan çıkınca görücem herşeyi

Cnm sana tavsiyem cok iyi bir doktora olman nazim cerkes gibi bir dr mesela
cnm ne olur sakin bak butceni ayarlayana kadar bekle revizyon bir de burnunu sakin mahvettirme kimseye bence zaten burun ameliyatlari yasak olmali sadece isin ehli kisilere bu ameliyatlari yapma hakki verilmeli malesef bizim ulkemizde ben doktorum diyen herkes burun yapmaya calisiyor biz de ne hallere dusuyoruz hukukcu arkadaslarim var onlarla iletisime gectim bu tur magduriyetler daha cok artmasin diye magduriyet yasayan hastalar tarafindan davalar acilmaliymis ki emsal niteligi tasisin her eline bicak alan dr burun yapmaya kalkismasin

Aslında arkadaşlarım tarafından da acele etmemem konusunda uyarılar alıyorum. İlerde bir pişmanlık yaşamamak için. Ben normalde soğukkanlı ve ameliyat gibi şeylerden hiç korkmayan bir insanım ama bu sefer ya olmazsa düşüncesiyle kabuslar görüyorum. Yani şu anki halinden kötü olmaz dedi, kaburgadan burun yaptığı hastalar olmuş sorun çıkmadı şimdiye kadar tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez dedi, 100de100 tekrar eğrilmez garantisi vermem dedi ki bunu hiçbir dr veremedi(kıkırdak hafızası varmış ve ne kadar önlem alıp dikiş vs. yapsalar da tekrar eğrilebiliyomuş...). Ama işte yaptığı burunlar da güzel ve aşırı doğal hiç estetikli demezsin yani. Bir de ufak tefek problemler çıkarsa, müdahaleyle düzelecekse ücretsiz revizyon da yapıyomuş. Ameliyatıma daha var ve gerçekten son gün bile ben olmicam diye arayabilirim. Tahliller için gittiğimde kaburgadan yaptığı burunları görmek isticem. İlk görüşmede çok uzun konuştuk, unutmuşum burunlara bakmayı. Sağolsunlar burdan bikaç arkadaş yolladı bana fotoğraf. Biraz da internetten falan buldum. Bilemiyorum dediğinde doğru haklısın. Mesela Nazım Çerkeş i duydum, bi arkadaşım oldu ona ama ben nedense beğenmedim. Tavsiye ederim gel ona ol dedi, söyleyemedim de beğenmediğimi. Zaten kalkıp yaşamadığım şehirde ameliyat olup hastane otel odalarında haftalar geçiremem. Yoksa İstanbul'da dr. tavsiyeleri aldım Abdulkadir Göksel, Muhammet Dilber, Emre İlhan var bir de ama onun da yaptığı burunları beğenmiyorum. Kaldı ki revizyon 12 bin tl. Dalga geçer gibi

Cnm bu saglik parayi dusunme ankaradaki butun doktorlarla gorus acele etme

?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…