Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Forumun yöneticisi mi ne birisi bikaç kişi ismini açıklayarak aynı bilgisayardan girildiğini mi ne söylemişti, herhalde ondan bahsettim geçmiş zaman hatırlayamadım net olarak. Demek istedim ki yalandan dr. niye över insanlar, bu neyin kafası. Yani ortada fotoğraf yok bişey yok kuru kuru dr. şöyle böyle iyi, sahte hesaplar açıp doktoru övmek. Tevfik bey ile alakası var mı, kendisinin bilgisi var mı bilemiyorum. Ben de sonuçta bu forumdan kendisi hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum, kendime bir dr. bulmaya çalışıyorum. 2. ameliyatım olacağı için de daha dikkatli davranmaya gayret gösteriyorum ve aylardir dr. arıyorum.

yok artik ayni pcden girmek mi? Yonetici bunu anlamis da nasil hala izin veriyor ozaman bunlara??

Valla bilemiyorum konuyu da tam anlayamadım açıkçası. Ben de sormuştum ama cevabını alamamıştım.
baktım ben de şimdi bi kaç kişi aynı pcden girmiş aynı pcden soru sorulup cevap verilmiş !! kime neye güveneceğime şaşırdım artık ne diyeyim

baktım ben de şimdi bi kaç kişi aynı pcden girmiş aynı pcden soru sorulup cevap verilmiş !! kime neye güveneceğime şaşırdım artık ne diyeyim
Valla ben bu siteden şunu öğrendim ki fotoğraf görmeden asla inanmam, fotoğrafıda dr.a olduğunun bir kanıtıyla falan inanırım. Burdan güzel yorum var aa olalım ameliyat diyen hata eder. Aylardır burada bir sürü dr.a olmak istedim ama hep bisey çıktı. Gidip dr.la görüşmeniz bile sizi vazgeçirebilir ameliyattan. Dr.un tavrından anlarsınız. Ben kaç dr.la görüşüp vazgeçtim. Kimisi yaparız yaparız sorun değil dedi, kimisi tamamen ilgisiz açıklama bile yapmadı vs. Mesela arkadaşa kaba davrandıysa Tevfik bey, demekki sonucu kötü olursa ameliyat herhangi sebepten, kendisiyle hastası iletişim kuramayacak. Bunu bilerek de ameliyata giremezdim ben olsam. Ama dediğim gibi bu yazılanın da doğruluğunu veya yanlışlığını bilemeyeceğiz.

Tevfik Bey İstabulda mı çalışıyor Ankara'da mı arkadaşlar? Methini çok duydum kendisiyle görüşmek istiyorum burnum için

Efnan sen ne yapmaya calisiyorsun kimsin insanlari burdan yalan yanlis tevfik sozene yinlendirmeye calisiyorsun tum mesajlarin reklam dolu kazen ispatlamis 4 farkli adresle tevfik sozen reklami yapiyorsun sen kimsin?? Tevfik sozeni cok seven hastasiysan da neden boyle gayri mesru isler ceviriyorsun?? Insanlari burda yalan yanlis yonlendirip hayatlarini mahvediyorsun

Canım ya nasıl özel mesaj atılıyor beceremedim bende revizyon olcam insallah ya haldun beye ya tevfik beye ama nasıl olcam bilmiyorum güvenemiyorum birbirimizi bilgilendirelim tevfik beye mesaj attım nisanda gelcem dedi

Canım ya nasıl özel mesaj atılıyor beceremedim bende revizyon olcam insallah ya haldun beye ya tevfik beye ama nasıl olcam bilmiyorum güvenemiyorum birbirimizi bilgilendirelim tevfik beye mesaj attım nisanda gelcem dedi

Özelden yazıyorum oradan devam edelim o zaman :)

Sevgili burunzede kimsin, nesin ,hangi doktora çalışıyorsun bilmiyorum ama nickinden anladığım kadarıyla burnunla sorunun var sanırım. bana sataşacagina git doktorunla konus. Yazmayayım diyorum ama beni mecbur ettin. Saçma
sapan seyler yazmış durmussun. Yok reklam yok şifre.kazen açıklamış diyorsun ben 3 yıldır bu sitedeyim daha bir defa ne ceza ne de uyarı aldım. Artık kendine gel istersen yalan yanlış seyler uydurup yazma. İnsanın
memnuniyetini dile getirmesi suc sanırım senin gözünde.
Lütfen daha fazla sacmalama istersen. Beni tanımadan
üstüme üstüme geliyorsun ne yapmaya çalışıyorsun
anlamadım dogrusu.

sevgili burunzede konusmalarınızı bugun gördüm benimde sana bi sorum olacak ne hikmetse üyelik tarihin 26 Aralık 2014 ve sen sadece Tevfik hocayla ilgili konusma yapmısın bu zamana kadar benim sorumda Tevfik hocayla ne derdin var.? Gördün mü konustun mu da onu kötülemeye çalışıyosun efnan ya da bi başkası üzerinden.

senle kimsenin ugrasmaya calistgi falan yok sen once kazenin soyledgi gbi ayni ip adresinden nasil bi msjlari attiniz once bi onu acikla revizyon ameliyati dusunen biri olarak doktor arayisindayim ve tevfik beyde aklimdaki isimlerden biri olabilir cnku

Kisi kendi gibi gorurmuş karşısındakini. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Canım ben telefondan giriyorum aynı ıp adresinden mesaj atmam imkansız ki site yenilendiğinden beri foto bile yukleyemiyorum telden girdiğim icin. Zaten öyle birsey olsaydı simdi burada olmazdık degilmi.

Ben de zamanında Tevfik Bey'i araştıran biri olarak ve Kazen'in yazılarına da denk gelmiş biri olarak kafa karışıklığı yaşadım. "Kişi kendi gibi görürmüş" değildir bu olay. Burada zaten kötü bir ameliyat geçmişi olan bir insanın, zaten hem parası hem canı gitmiş bir hastanın geleceği hakkında endişelenmesi duygusu yatar. Düşünün ki bir doktor araştırıyorsunuz, çok güzel yorumlar okuyorsunuz, heyecanlanıyorsunuz, doktorumu buldum diyorsunuz.. hop forum yöneticisi çıkıyor güzel yorum yazan bikaç hesabın aynı ip den yazı yazdığını falan söylüyor, itibar etmeyin diyor. Sizce ağzı yanmış hastalar olarak, bu sefer çekmeyelim, en iyisini bulalım diyen insanlar olarak ne düşünelim siz söyleyin o zaman. Gerçekten siz söyleyin, biz düşünelim.

ben soruma yanit bekliyorum neden cevaplamiyorsunuz birturlu anlayamadim 4farkli isimle ayni nickten girmissiniz lutfen aciklarbmisiniz sadece bunu istiyorum ama aciklama aciklama yapmadiginiz gibi laf kalabaligi yapiyorsunuz sadece bunu bi aciklayin kazenin yazdigi 4linkten girmek ne demek sorum bu sadece aciklama istiyorum

Aynı adresten girenler olsaydı üyelikleri şimdiye kadar coktan iptal olmuştu. Delinin biri bi tas atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor .inanın benim yerimde siz olsaydınız Tevfik bey hakkında daha cok sey yazardiniz .Tevfik hocanın burada yüzlerce hastası var ve hepsi de cok memnun. Hocanın başarısını cekemeyenler arada bir çamur atıp duruyorlar iste. Meyveli ağaç taslanir ondan olsa gerek bu saldırılar.

Arkadasım daha ne kadar net aciklayabilirim ben değilim aynı ıp den giren. Girseydim üyeliğim iptal olurdu ya da hesabım kapatilirdi. Neden anlamak istemiyorsun.bence sen nickini beyinzede olarak değiştir. 3 yıldır buradayım kimseyle bir tartismam dahi olmadı herkes biliyor beni. Git burnunu
mahfeden doktoruna saldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…