busra, ameliyat sonrası hemen toparlanabildin mi? tevfik beye ameliyat olan herkese sormak istiyorum, agrı sızı vs yaşadınız mı?
cevabı önceki sayfalarda var demeyin, o kadar cok başlık okudum ki hepsi corba oldu, artık okumak istemiyorum
teldeyım kızsızı bos bırakmıyorum
tutamayıp kendimi 10 sayfayı da okudum yinegaranticiyiz vesselam
teşekkürler bilgiler için her ikinize de. ağrısız sızısız bi yaşam diler, kaçarım:)
İyi yapmissin canım:))) umarım sen de mutlu olacağın buruna kavuşursun:))
o boyayı bulcam bulamadım sınır oldum ya gratıste yokkkwatsons buralarda yok kadın bı donerken ugra dedı gratıstekı belkı bulurlar getırtırler
o boyayı bulcam bulamadım sınır oldum ya gratıste yokkkwatsons buralarda yok kadın bı donerken ugra dedı gratıstekı belkı bulurlar getırtırler
coyete optuk senı muaahh :)
efnan kuzummm ben bu kadar ısrar ettım kesın cınegene gıbı olcam
kızlar son durum sacımı yıkadım ıslak ve dıbı parlak turuncu duryor kınalı yapıncak gıbıyımsabah onda sevgılımle buluscam allah benı cezalandırdı papatya rengı alldıgım gune lanet gıtsın suan ıslak dıye boyle duruyorda olabılır umut edıyorum
kızlar son durum sacımı yıkadım ıslak ve dıbı parlak turuncu duryor kınalı yapıncak gıbıyımsabah onda sevgılımle buluscam allah benı cezalandırdı papatya rengı alldıgım gune lanet gıtsın suan ıslak dıye boyle duruyorda olabılır umut edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?