Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Coyotee tevfik hocaya ameliyat olmus biri olarak sana sunu söyleyeyim benim canım cok tatlı kasımı bile aldirirken cok canım acır. Ama ameliyattan sonra eve geldim ikinci gun sadece bir tane parol ictim. Ameliyattan sonraki günlerde ne hap ne de başka bir ağrı kesiciye ihtiyac duymadım. Bunu hep söylüyorum cidden Tevfik hocanın eli cok hafif. Benim morarmam bile olmadı o derece yani:)))

merhabaa :) hemen toparlandım hatta bu konuyu açtığımda 24 saat gecmıstı :)))) yazıp yorum yapıyordum falan eglenıp guluyordum ama kendımı cok yormadımda yuzumdekı ısıklerde kı cok sısmedı fotolarda gormussundur :)) 4 gune bıttı gıttı :)

o boyayı bulcam bulamadım sınır oldum ya gratıste yokkk watsons buralarda yok kadın bı donerken ugra dedı gratıstekı belkı bulurlar getırtırler

tutamayıp kendimi 10 sayfayı da okudum yine garanticiyiz vesselam
teşekkürler bilgiler için her ikinize de. ağrısız sızısız bi yaşam diler, kaçarım:)

o boyayı bulcam bulamadım sınır oldum ya gratıste yokkk watsons buralarda yok kadın bı donerken ugra dedı gratıstekı belkı bulurlar getırtırler

Yawrum bulamazsan evdeki tarağına papatya rengi boyalarını sıkar sıkar sürersin ahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) offff konuyu dağıtmıyım gidiyorum buradan öptümp

kızlar son durum sacımı yıkadım ıslak ve dıbı parlak turuncu duryor kınalı yapıncak gıbıyım sabah onda sevgılımle buluscam allah benı cezalandırdı papatya rengı alldıgım gune lanet gıtsın suan ıslak dıye boyle duruyorda olabılır umut edıyorum

Foto koysana canım. Hem neden kuaföre boyatmadin ki tam istediğin rengi tuttururlardi:)

Biliyorum şuanda sevgilinlesin ama lütfen fotoğraf yok akşama

kuzular eve geldım foto koycam bırazdan sacım kınalı gıbıydı salak gıbı kasımıda boyadım rengı nasıl komık oldu anlatamam yaaaaaaaaaaaaaa ama begendı erkek arkdasım gercı fön cekınce guzel oldu ama en ıyısı foto cekılıp koymak gelıyor bekleyınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…