Ameliyat oldum (fotoğraflı)

B
enim arkadasimin burdaki yorum
yonetici kazenin tevfik beyle ne alakasi ne alip veremedigi var soyler misiniz? Biz yoneticiye mi inanalim size mi? Kazen resmen ispat etmis

B

enim arkadasimin burdaki yoru
yonetici kazenin tevfik beyle ne alakasine alip veremedigi var soyler
misiniz? Biz yoneticiye mi inanalim size
mi? Kazen resmen ispat etmis

Burunzede sana cevap vermekten yoruldum artık git burnunu yaptır psikolojin düzelsin. Yeter bana saldirip durma. Dediğin şahıs ben olsaydım simdi burada olmazdım diyorum anla artık.

ben bu konuda canı yanan biriyim canım.. cok eski üyesiyim kadınlar kulübünün canım yandığı için yöneticiden rica edip kapattırmıştım ama bunu bi arkadaşımdan duyunca okudum delirdim sormak istedim gercekten aydınlatılsın istiyorum ilk mesajımın bu konu olması bu yüzden

Canını yakan Tevfik hoca mıydı gerçekten ben bu okuduklarımdan ona karşı bi siper almışsın gibi hissettim dogru mudur .?

Canını yakan Tevfik hoca mıydı gerçekten ben bu okuduklarımdan ona karşı bi siper almışsın gibi hissettim dogru mudur .?
ben yalan yanlış reklam yaptıran yalan yanlış reklam yapan herkese karşı siper almış durumdayım şuan cnm ve amlesef burda bu çok oluyor inan hangi doktorun sayfasında duysam siper alırım

ben yalan yanlış reklam yaptıran yalan yanlış reklam yapan herkese karşı siper almış durumdayım şuan cnm ve amlesef burda bu çok oluyor inan hangi doktorun sayfasında duysam siper alırım
Bu siper alman belki sana göre doğru bize göre yanlış tatlım ama senin bu şeklide doktora ithafen yazman bence doğru değil sende insanları yanlış yönlendiriyorsun bu şekilde Tevfik hocaya ameliyat olmayı düşünen biri bu yazıları okusa bi kere daha düşünür. Bence yazım şeklimize de dikkat etmeliyiz Tevfik hocanın yaptığı burunlar ortada bu konulara onu dahil etmemelisiniz, şikayet edeni görmedim bende Tevfik hocanın hastasıyım gayet güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

ben de diyorum ki kezen neden böyle birşey yazmış?
ben tevfik sözene birşey dedim mi? bu söylenenler havada kalmış ben doktoru aklamak için belki de bi fırsat sundum şu an ama kimse yapmıyor. efnan ben değilim o diyor ki bu yapılıyorsa da ben değilim demek oluyor siz tevfik hocayla bi derdiniz mi var diye soruyorsunuz ben aynı ip adresinden 4 kişinin girip reklam yapmasıyla ilgili bir derdimin olduğunu söylüyorum kimse cevaplamıyor son kez yazıyorum
kazen demişki: Bkb, Levi, efnan81, yapraktsr

bu kullanıcılar birbirlerine şifre mi verdi ? Hadi fotoğraf eklemek için bir şey yapamadılar şifrelerini verdiler. Lakin aynı yerde iken neden birbirlerine soru sorup cevap yazdılar veya bir birlerinin mesajlarını beğendiler.

ben de diyorum ki kezen neden böyle birşey yazmış? havada kalmış

Bak dedin demiyorum ben öyle anlıyorum bu yazılarınızdan diyorum.Tevfik hocayı aklayacak bi durum yok ortada hoca sadece bu iddia ettiğin kişilerin doktoru değil.Gerçekten öyle bir şey olmuşsa yöneticiler zaten gerekeni yapardı. Haa sen bunu ortaya çıkarıcam var böyle bir şey diyorsan bunu yöneticilerle tartışmalısın bence. Burada boşuna nefesini tüketiyosun.

yönetici sadece aynı ip adresinden girip girilmediğini bilir canım hastası olup olmadığını araştırıp da bilemez ki araştırmaz zaten.. durum daha da vahim hastası olmayanlar reklam yapıyor öyle mi? yöneticiyle irtibata ne şekilde ne zmaan gecerim ben karar veririm canım

Sende kim hastası kim hastası degil bunu bilemezsin canım.Yöneticiyle irtibata giremediğin için bence burada konusmayı tercih ediyosun ki insanlar üstüne düşsün bu konunun diye lakin görüldüğü gibi kimse umursamıyor.Bence Tevfik hocayı bu kadar düşünüpte gerçekleri ortaya çıkarıcam diye kendini parçalama amacının hangi yöne gittiği bariz belli oluyor tatlım..

Burnunu mahfeden doktorun adını bile yazmaya korkuyorsun sevgili burunzede. Tevfik hocayla ugrasacagina git burnunu mahfeden doktorun adıyla bir başlık ac daha cok ilgi toplarsin

yine cevap yok!! yine söz karmaşas!!ı atışmalar konuyu başka yöne çekmeler!! ben insanların sizin gibi ne düşünüp düşüneceğini umursamıyorum tevfik sözen hakkında iyi düşünüp kötü düşünmeleri umrumda bile değil... ben bi gerceğin peşine düştüm bunun peşine neden düştüğümün peşine düşeceğinize cevap verseydiniz bu konuşmayı devam ettirmezdim bile..

Burnunu mahfeden doktorun adını bile yazmaya korkuyorsun sevgili burunzede. Tevfik hocayla ugrasacagina git burnunu mahfeden doktorun adıyla bir başlık ac daha cok ilgi toplarsin
siz maşallah hakikaten çetesiniz sanırım:)

yaa evet çeteyiz senin gibiler bi bitmediği için bizde çete oluşturduk :)
benim gibiler niye bitmiyor ki? yoksa ameliyat olup mutsuz olup size yazan çok kişi mi var? valla cok kötü reklam yapıyorsunuz şuan

tamam sende cevap ver o zaman burnunu yapan doktor kimdi ve onceki haliyle yapılan resmini at eger ki sadece tek gönlünden geçen o masum düşüncelerin.. her şeyin doğrusunu ortaya çıkarmaksa bunu yaparsın eminim. :)

Yine lafı başka yone çekmeler yine konuyu saptırmalar soyle bakalım BURNUNU MAHFEDEN DOKTORUN KİM ?
Hadi bakalım cevap bekliyoruz

benim gibiler niye bitmiyor ki? yoksa ameliyat olup mutsuz olup size yazan çok kişi mi var? valla cok kötü reklam yapıyorsunuz şuan
tatlım kimsenin reklama ihtiyacı yok ama sen kimin reklamını yapıyorsun ya da yapmaya çalıyorsun bilemedim.Senin gibiler işsiz olduğu için tek uğraşı burası olup ona buna sataşmak olduğu için bi bitmiyor. Ha şu var gerçekten magdur olup bunu delille gösteren açıklayanlar da yok değil eger ki bende onlardanım diyorsan at resmini belgeni bizde susalım ne dersin.?

sana birşeyleri ispat etmek zorunda neden kalayım ki sen benim sorularımın tekine bile cevap veremezken!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…