Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Busra koyduğun resmilerden sona inan beni nasıl cesaretlendirdin anlatamamm.. yazdığın yorumlar bilgiler için cok sağol.. Bu akşam buraya Tevfik hoca hakkında ilk kımler yazdysa onlara teşekkür etme zamanı. Bkb. Efnan ve Sen.. Cnkü Tevfik hoca tartışmasız çok ilgili bi doktor içimi nasıl rahatlattı anlatamam =)) Persembe ameliyatımı oluyorumm. Sanada geçmiş olsunn harika olmuşsun.

canım sabah en erken saatte alıcam dedi senin için cok zor olucak ameliyattan sona istersen gelebilirsn hem daha iyi olur ameliyat sonası seni gormem

yahuu canım sana bikaç sey sorucam. Ameliyattan sonra tamponlardan nefes alamıyorsun ya hanii, zor oluyor mu?? birde narkoz mide bulantısı yaptımı gerci bünyeye göre değişir o ama.. nefes olayını çok takıyorum kafama

ben ayılma odasındaydım ama yarı baygındım uyanmamı bekleyıp yukarı cıkardılar. uyandıgımda yarı baygın haldeyken kusmusum ama kustugumu hatırlamıyorum ben tevfk bey temızlıyodu cok utandım ya baya baya sılmıs falan bır suru doktor vardı ben konusmusum falan okul sıfremı verıp sınav sonucumu sormusum rezıllık yukarı cıkarken o kussam rahatlasam gıbı bı hıs benı sardı ben kustum yukarı cıktıgımda ... rahatladım .. agrım olacak dıye sordum mıde bulantın olmayacak dedıler olmamadıda cunku amelıyat cıkısı hemen ılaclarım yapılmıs herseyı ıcın.. yukarı cıktım ayıldım falan tevfık bey geldı anlattı nasılım dıye sordu... burnumda ben tampon varken bıle nefes alıyordum sılıkon tampon zaten . yanı stres yapacak bısey yok o senı etkılemıyor oyle sandıgın gıbı bosuna stres yapma sakın. amelıyat sonrası yanında ben olcammmm :))

Ben de nefes sorunu çekmedim. Çünkü Busranin da dediği gibi slikon tampon takiyor Tevfik hoca splint deniliyor zannedersem icindeki boşluk sayesinde nefes alabiliyorsun.
Ya ben kusmadım odamda bir kiz vardı o ameliyattan odaya gelir gelmez kustu. Gerçi ben aşerme dönemlerimde de kusmam :))))))

evett aynen öyle nefes alıyordum bende tampon varken :)) ben kustum

benim midem cok hassas kesin aynı seyler benimde başıma gelicek :) ben bu gece heyecandan uyuyamıcam kesin 12 den sona yemek de yasakk =( sabah 7bucukta hastanede olucam 8 gibi alıcam dedi Tevfik hoca.. Çok heycanlymmm busraaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…