Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Bende şimdi üzüm çekirdeği yağı sürdüm bakalım morluklara etki edecekmi. Tüm gelişmeleri yazarım merak etme cnm.

Surec hizla geciyor o soyulmalar cildin yaglanmasi nefes alamamam hepsi gecti benim suan 3,5 ay oldu hizla da kuculdu iciniz rahat olsun

İstediğin küçüklüğe geldi mi peki? Benim doktorum da 3 ay sonra şu an ki burunun ile alakası olmayacak çok küçülecek dedi. İnşallah 3 ay dolduğunda küçülür istediğim gibi olur cnm merakla bekliyorum. Bir şey sorucam burun içinizde ki dikişler ne kadar sürede iyileşti düştü ipler ya da alındı mı?

Bende iple cekiyorum o gunleri ben doktoruma pek fazla sekliyle alakali bisey demedim yani hep burslardan okudugum icin ama kontroller sirasinda en sis hali suanda dedi durdu. 3 ay sonra diger kontrolum 3 ay masaj yapicaksin dedi suan tam 15 gunluk burnum. Yanlardan cok guzel duruyor ama onden bi buyuklugu geliyor gozume o yuzden biraz moralim bozuluyor ara ara guzel gorunuyor gozume ara ara buyuk herkes sis oldugunu farkediyor ama umarim dediginiz gibi olur ve daha da kuculur diye umut ediyorum :) en azindan belli bir forma girmesi icin bi sure gecmesi gerekiyor sanirim

bende gül suyuyla siliyorum pamukla bastırmadan biraz da olsa o anlık temizliyor canım hatta az kalmış benim de yine alcam
Bende gulsuyu aldim bugun onunla bastirmadan suruyorum hatta tum yuzume uyguluyorum. Bakalim umarim bi faydasi olur. Birde burnum uclardan soyulmaya basladi ama boyle tam ustunde burun sirtnda sari bir tabaka var bastirarak yikayamadigim icin de ne oldugunu anlayamadim yapyagli duruyor o ortasi parliyir 3 kmden sanki :) acaba o da ameliyatta surdukleri sey mi bilemedim bende. Bu arada kantaron yaginin her seye cok iyi geldigini duymustum canin bende bence morluklara iyi gelecektir kesinlikle cok yararli bi seymis insallah kisa surede gecer. O sisligin ne durumda canim burnundaki

Canım gül suyuyla ara ara sil biraz da olsa benimkini temizledi ilk günkü kadar kötü değil günde iki üç kere temizliyorum tüm cildimi . Sislik çok fazla canım benim de doktorum da sis mi dedim sis tabi ki hatta aşırı şiş dedi içim rahatlamisti kemer kısmındaki çıkıntı gitti mesela sislikmis o gerçekten fazla ödem var yüzümüz de biz fark etmiyoruz ama benim yanaklarım bile kocaman oldu çok tuzlu yemeyin bu arada tuz da sislik yapıyormuş

Evet resmen yari yariya kuculdu albumde resimler var bakabilirsiniz ben suan cok memnunum cok degisiyor zamanla
Dikisler 45 gunde dustu kendi

Evet resmen yari yariya kuculdu albumde resimler var bakabilirsiniz ben suan cok memnunum cok degisiyor zamanla
Dikisler 45 gunde dustu kendi

Benim burnum şu an o kadar büyük ki sanki ameliyat olmamışım gibi. İlk alçıyı çıkarıp burnumu çıplak gördüğüm de muhteşemdi şimdi sonra bir haftadır burnumun ucu özellikle büyüyor şişiyor kendiliğinden. Yandan bakıldığında gayette büyük geliyor gözüme. Doltorum tam 3 ay sonra burnumun çok fazla küçüleceğini söyledi. Şişliklerin tamamen gideceğini söyledi. Umarım gider çok büyük korku ve stresle bekliyorum.

Benim burun ucum yandan bakıldığında şu an kemer kısmına oranla çok şiş belli de oluyor üstelik bugün 19. Günüm ameliyat olalı. Senin yine yandan iyi duruyormuş canım. Benim o da yok. Bende bekliyorum bakalım. Umarım iyi oluruz cnm.

Kızlar ayrıca üzüm öekirdeği yağını yüzüme dün kullandım. Göz altı yorgunluk gibi olan morluklarımdan kurtulmak için sürdüm. Ameliyatan sonra iştahım pek yok. Yorgunluk ve içtiğim ilaçlar derken de göz altı morarmam olmuştu. Dün kullandım masaj yaparak sürdüm yüzüme sanki biraz açılma var gibi pek fazla belli değil. Düzenli kullanıcam düzenli kullanma sonunda belli eder kendisini tabi. Yalnız 3 tane dün stresten sıktığım ve kızarttığım sivilce vardo suratımda onların kızarıklılığı yok gibi kızlar. Onda daha etki etmiş. Gün geçtikçe morluk konusunda yararları olursa tekrar yazarım.

Evet canim haklisin biz anlamiyoruz bile kimbilir goremedigimiz sisliklerimiz ne kadar fazla bakalim beklicez zamanla artik:) bu arada o sari dedigim burnumdaki tabakayi yavasca gul suyuyle temizledm canim hafifce bastirmadan ve cikartmayi basardim en azindan daha duzgun duruyor su an oyle bi goruntu kalmadi :) yavas yavas yuz de burun da kendini toparlicak bence

Umarim canim bencede yavas yavas kuculcek hepimizde hemen hemen ayni sorunlar var sizinle konustukca rahatliyorum bende moral bozmamak lazim bu gunlerimize guleriz ilerde insallah :)

CNM ENDİŞELENME MORLUKLAR HEP OLUYOR. BENİM ÇOK ÇOK FAZLA OLMUŞTU. BUZ BENDE YAPMIŞTIM ÇOK ETKİSİ OLUYORDU AMA FAZLASI ZARARMIŞ DİKKATLİ VE ÖLÇEKLİ SAATLERLE YAPMALISIN. HARİCİNDE MORLUK İÇİN BAŞKA KREM FALAN SÜRMEDİM. TAM 15 GÜNDE MORLUKLARIM GEÇTİ AMA ŞİŞİM HALA VAR YÜZÜMDE KIRILAN KEMİĞİN OLDUĞU YERDE. HER ŞEY ŞU AN OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK MORLUKLARDAN KORKMA :)

Moral bu isin basi moral bozmak yok sisligim morlugum hat safadaydi ama suan hersey geride kaldi suanki ve ilk ameliyat oldugum siradaki resimlerimi ve suanki halini atiyim farka bakin ve moral bizmayin kizlar..
Beninde mordu sisti domuz burnu gibiydi delijler karsidan gorunuyordu amaaaa indi iniyor yani odemler kalici degil sadece zaman zaman zaman..

Eklentiler

• 1.gun.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 1476422569059.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 20170129_123708.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 76

AYNI BENİM SURATIM GİBİ OLMUŞ. BENDE BÖYLE ÇOK KÖTÜ OLDUM MORLUK VE ŞİŞLİK OLARAK. ŞİMDİ MORLUKLARIM GEÇTİ AMA ŞİŞLİKLERİM VAR. BURNUM ŞİŞ GENEL OLARAK DAHA 20. GÜNLÜK OLDUĞUNDAN TABİ. İNŞALLAH BENİMDE 3 AY GEÇTİKTEN SONRA BÖYLE OLUR CNM SENİN Kİ ÇOK GÜZEL OTURMUŞ.

Canimm sevindim en azından ise yaramış gül suyu şimdi nasılsın soyulmalarin falan ne durumda burnundaki deri düzeldi mi umarım artık daha iyi hissediyorsundur dışarı çıkabılıyor musun yoksa halsizlik devam mı

Kesinlikle öyle çok doğru ama sizin şimdi ki hali gerçekten çok hoş duruyor ve size çok yakışmış :) bakalım henüz bizim için çok çok erken zamanla elbet şeklini alacaktır

Canim gul suyu baya iyi geliyor ve soyulmalar birtek burun bolgesnde suan icin geciyor yavas yavas, su an disardayim canim cikiyorum artik halim de iyi cok sukur sen nasil olduunn daha iyie gidiyrosun demi burnun nasiiil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…