Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Benim deliklerim de eşit değil ya. Cuma günü Allah izin verirse fotoğraf atıcam buraya :)
Bekliyoruz fotolari bende cok merak ediyorum insallah herkesin istedigi gibi olur burnu :) ilk ameliyata karar verdigim zamanlar buralari okuyordum da herkes burnundan cok memnunken birbirleriyle paylasmislar falan insallah oyle olur diyordum simdi ayni sekilde bizde konusuyoruz rahatliyoruz bilgileniyoruz umarim boyle guzel gider iyilesme surecimiz :)

Kesinlijle oyle canim ne olursa olsun bir ameliyat ve yavas yavas gecicek her sey insallah hatta su aralar hizli bile geciyor aynilariji bende okudum bak 1 ayda bile cok var diyorlar burda bize yazan biri vardi 3 ay 10 gun oldu diye oyle yazamlari gorunce insan rajatliyor normal seyler bu gecirdiklerimiz diye

Evet canım ya. Aynı zamanlarda denk gelince iyi oldu konuşuruz yine :) :)

Evett o yüzden hiç moral bozmaya gerek yok her şey yolunda gayet iyi ilerliyoruz canım biraz daha sabır sadece

MERHABA KIZLAR. BENDE AMELİYAT OLDUM 15. GÜNÜM AŞIRI DERECE MORLUKLARIM VE ŞİŞLİKLERİM OLDU. BENİM DOKTORUM BANA AMELİYATIMIN 2. GÜNÜ BUZ KOYDURDU 20 DK BUZU TUTUYORDUM GÖZLERİMİN ÇEVRESİNE 20 DK MOLA VERİYORDUM. SONRA AZALMAYA BAŞLADILAR. AMA ÇOK FAZLA TUTMAKTA YARARLI DEĞİL MORLUKLARI KALICI KILIYOR SONRA DEMİŞTİ CNM.

Cok geçmiş olsun canimm benim de arnica krem kullandım büyük oranda gitti ama sararmalar var geçiyor yavaş yavaş. Şimdi nasılsın burnundan memnun musun? :)

Cok geçmiş olsun canimm benim de arnica krem kullandım büyük oranda gitti ama sararmalar var geçiyor yavaş yavaş. Şimdi nasılsın burnundan memnun musun? :)

arnica kremi bende duydum ama doktorumun verdiği ilaçlar haricinde kullanmak istemedim. gerçekten şişlikleri indirmede işe yarıyor mu?benim genel yüzümde ve göz çevremdeki inen şişliklerimde bazen tekrar şişme oluyor burun çevreme yakın asimetrik şişliklerin çok normal olduğunu söyledi doktorum. çok memnunum ama burnumdan. bugün 2. haftam çok iyi ilerleme oldu. 3 ay sonra kemer kısmında ki kırılan kemiğim şişlikleri tamamen ineceğinden çok daha burnumun küçülüp daha güzel duracağını söyledi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum ama insanlar böyle bile çok güzel olduğunu hoş durduğunu söyledi :)

Yaa çok güzel darısı başımıza diyelim:)) arnica kremi ben sadece morluklara sürüyorum şimdilik ama inanılmaz çabuk geçti yani benim cildim biraz hassas bu kadar çabuk beklemiyordum kremi sürdüğüm de etkisini gördüm şikayetlerin varsa kullan canım zararı olmayacağını düşünüyorum ben ameliyattan çıktığım an hemşire aldırdı akşamı orda sürmeye başladılar iyi geliyor şu şişlikler beni korkutuyor daha alci çıkmadı ama gözüme büyük görünüyor alci çıkmadan da şişiyor mu ki acaba şiş diye mi şu an büyük geliyor bana bilemedim alci çıkınca daha da şişti mi canım? Yoksa zaten sis miydi

genel olarak kocaman zaten. tampon çıkınca hele ki ucu ve deliklerini görünce eski burnum daha iyiydi diyorsun. :) ama hepsi sonra geçiyor. çok güzel iniyor. benm alçım 2 kez değişti. 6. günümde ve 11. günümde. her değişime kadr geçen sürede küçüldükçe küçüldü burnum. en son alçı çıktığında burnun çıplak kaldığında vay be diyorsun zaten :) üstelik burnun tamamen yerine oturması kemiğin kaynaması ve şişliklerin asıl tamamen gitmesi 3-6 ay arasında sürüyor ama sen 15 günde bile tamamen burnunu gördüğünde küçüklüğüne şaşırıyorsun :) sakın çok büyük aman yamuk şurası olmamış falan die düşünüp üzülme. hepsi geçiyor hepsi değişiyor en sonunda. :)

İnşallah canım ben tedirgin olmaya başladım biraz ya yarın alci çıkıyor ama şimdi bakıyorum büyük görünüyor gibi bi canım sıkılmaya başladı ama ben şişliği alci çıkınca başlar diye düşündüm o yüzden canım sıkıldı bi de ben doktoruma hiç karışmadım yani tamamen ona bıraktım şöyle böyle olsun demedim şimdi de büyük görünunce tedirgin olmaya başladım hani ameliyat zor bir durum gerçekten o kadar çektim değsin istiyor insan ama bakalimmm

benim doktorum da bana 3 tane burun gösterdi çok küçük - normal güzel - normal doğal şeklinde. normal ve güzeli seçtim. kendi seçimim ve doktorumun önerileri üzerine ortak karar verdik gayette mutluyum şu an. üstelik daha çok yeni biraz sabretmemiz lazım cnm :) alçı çıktıktan sonra evet kesinlikle şişiriyor bunu doktoruma sordum bende korkudan ASİMETRİK ŞİŞLİKLER olacaktır endişelenecek bir şey yok. 3 ay içinde çok küçülecek dedi ki alçı çıktıktan sonra ki haline bile insanlar şu an bile çok küçük dediler. o yüzden alçın çıkınca şişkinliğin olacak biraz kemer bölümünde ama endişelenme bende de var sorun değil. baş ağrısı çok ver bende biraz hala burnum tıkanık çünkü içindeki dikişlerden ötürü. o da baş ağrısı yapıyor bilmiyorum belki alakası da yoktur ama ameliyat öncesinde başı ağrıyan biri değildim.

Ağrı çok normal canım baya bi darbe yedi burnumuz hemen çok iyi ağrısız olmasını bekleyemeyiz bende öyle tedirgin oldum çünkü yazılanlara bakıyordum hiç ağrıları olmadığını yazanlar vardı ama öyle değilmiş ağrı olması çok normal onu sorun etme benim de doktorum kime sorsam çok doğal güzel yapıyor diyorlardı o yüzden çok güvendim direk ona bıraktım bakalım hoş 1 ayda bile aşırı değişiyor şu an bi yorum yapmam çok saçma ama işte insan iyice merak etmeye başlıyor

bende senin gibiyim. merakla bekliyorum burnumu. umarım güzel burunlarımız olur :)

Kızlarrr bi de bir şey sorcam benim kirpiklerim ve kaşlarım dökülmeye başladı baya dökülüyor sizde oldu muu?

Kızlarrr bi de bir şey sorcam benim kirpiklerim ve kaşlarım dökülmeye başladı baya dökülüyor sizde oldu muu?
Benim kaş kirpik değil de kulağa yakın kısma favori denilen bölge var ya ordaki tüyler dökülmeye başladı. Elledikçe geliyor

Benim kaş kirpik değil de kulağa yakın kısma favori denilen bölge var ya ordaki tüyler dökülmeye başladı. Elledikçe geliyor

Benim çok fena ya elimi atıyorum 3 4 tane geliyor araştırdım biraz da anestezidenmis böyle giderse kaş kirpik kalmicakkk

başım çok ağrıyor benim de duvarlara vurup patlatmak istiyorum beynimi umarım benim de bu geçer. ameliyata bağlıymış.

Ağrı kesici içmiyor musun canım? Bi de başını çok eğme genelde dik dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…