- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Merhabalar suan ben olali 1 yil 2 ay oldu disardan yakinlarim tarafindan yuzume cok yakistigi soyluyorlar hep begenildi burnum ama benim hayalimdeki burun olmadi pisman degilim eskisinden cok daha genc gosterip insanin tum yuzunu degistiren ve dunyaha 100 kere gelsem yine olacagim bi ameliyat benim bi ara odemler ihice uca inmis uc sis duruyordu delikler orantisizdi ama suan gecti buyuk olcude birazda ben takintiliydim sanirim yani bu ameliyati olmadan bilmen gerekn bisey var bende bilmiyormusum simdi ogrendim sen bir burun begenip resim gosteriyorsun esabil beye ama o burunun sana yapilmasi soz konusu degil cunku burun yapin sekli derinin yapisi ne kadar musaitse ortaya ne cikarsa onu yapiyor yani sansa kalmis bi durum ben zamani geri alsam ucunun sivri olmasini isterdim oni belirtirdim suan benimki daha oval..yani kisacasi pisman degilim donem donem begenmedigim oldu ama kotu bi burun degil
Ne sormak istersen cevaplarim doktora ozellikle belirtmen gereken en temel seylerCevap yazdığınız için tesekkurler ben de ucu sivri istiyorum acaba esabil bey e belirtsem yapar mı
Ne sormak istersen cevaplarim doktora ozellikle belirtmen gereken en temel seyler
Kalkik mi istiyosun dogal mi onu soyle
Ucu sivrimu yuvarlak mi istiyosun onu soyle
Deliklere mudahale etsin mi onu soyle
Ve ameliyat sonrasindada bi sorun kafana takilan bisey olursa ben yazarim sende yazabilirisn her zmaan
Emin ol senin burnun harika olacak. Zaten kalkik bir burnun var. Derinde normal. Super olacaksin.Çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım kardeşimle ikimiz aynı gün olucaz ben pzt doktorun yanina gitmeyi düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/8Nr5Rr.png
Burnum şu an böyle sizce değişim olur mu kötü cunku
Emin ol senin burnun harika olacak. Zaten kalkik bir burnun var. Derinde normal. Super olacaksin.
Bence burnun cok sorunlu degil ve cok guzel bi burun olacak o kesin benim sana onerim doktora dogal olsun istiyorum de cunku esabil bey zaten kalkik burunlar yapiyo genelde..senin burnun zaten dusuk degil birde daha cok kalkarsa his olmaz ozellikle dogal diye belirt
Bence ucu top gibi olmasin uerine ucu sivri deseydim diyorum ben
Ben zaten ucu top gibi olmasin demistim doktorum bana ben zateb ucu top gibi yapmam hic demisti ama bi cok kisininki bildigin top gibiydi sivri demek bence daha mantikli bu benim fikrim tabiki
Onun disinda kavisli ve kucuk demen yeterli
Bunun sirti cok oyuk ablacim yaa. Yapma boyle. Sen cabuk iyilesirsin. Morluklarinda gider.https://i.hizliresim.com/ROvN71.png
Ben böyle bi burun düşünüyorum kendim için sizce küçük kalkık kavisli ve ucu top gibi olmasın desem yeterli olur mu
Çok oyuk ne demek anlamadimBunun sirti cok oyuk ablacim yaa. Yapma boyle
Burunun sirti var ya hani kavis istedigimiz orasi senin gosterdigin resimde sanki hic kikirdak kemik kalmamis gibi oyulmus gibi demek istedim. Ind duzgun anlatabilmisimdirÇok oyuk ne demek anlamadim
Burunun sirti var ya hani kavis istedigimiz orasi senin gosterdigin resimde sanki hic kikirdak kemik kalmamis gibi oyulmus gibi demek istedim. Ind duzgun anlatabilmisimdir
Ben bir kac cok unlu plastik cerrahin sayfadinda okumustum. Kadina kadinsi hatlar veren yuvarlak burun ucudur diye. Sivri burun ucu daha erkeksi gosteriyormus kadini.Evet şimdi anlayabildim:) bende henüz emin diilim
Ben bir kac cok unlu plastik cerrahin sayfadinda okumustum. Kadina kadinsi hatlar veren yuvarlak burun ucudur diye. Sivri burun ucu daha erkeksi gosteriyormus kadini.
20 gunde buyuk olcude iyilesir yalniz basta cok kalkik durur eliz yuzun avatar gibi olur gozlerin saskin bi ifadeyle bakar bunlar hep surec ama 20.gunde morluklar filan gider yani rahatca gidersin vizene.
Ama bu surec cok uzun yani ilesme suresi bastaki alik saskin bos bis bakan ifade zamanla geciyor sadece sabir cok onemli sana onerim masaj veriyor alci cikinca inu hic aksatma her an her saniye masajini her bis aninda yap o zaman cok daha hizli toplarnir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?