Ameliyat Sürecim Ankara

Evet devlette.açıkçası şimdi özelde daha çokmu dinliyor daha mı özeniyor kafamda sorular var.çünkü ne burunlar küçülüyor benimki zaten çokta problemli değil gibi.ama anlayamadım.
kizlar hic fark yok cunku ilk gorusmeye devlet hastanesinde gidiyosunuz orda once tahlilleri tamamliyosunuz tahliller tamam olunca esabil beye tekrar gidiyosunuz ve ayrinli konusmayi yine devlet hastanesinde yapip gun aliyosunuz ozelde ise sadece ameliyat aninda bulunuyosunuz yani ben ozelde oldum ama her isimi devlet hastanesinde gerceklestirdim fark yok eger bekleyebilseydim devlette olurdum ama beklemek istemedim ondan ozeli tercih ettim

Yazın olmak çok mu sıkıntı olur
Yazin tavsiye ediomiyor cunku sicak hava odemleri tetikliyor enfeksiyon riski de artar arti gunes e cikar cikmaz yuzunuzdeki morluklari leke olarak kalici hale sokar gunesten sicaktan uzak durmak.lazim yazin daha mesakatli zor ve daha dikkat isteyen bi surec ondan onermiyolar ama imkaanizda degil

Ya çok konuşmadık bile ameliyattan önce tekrar konuşurmu acaba,o zaman sizin resminizi göstersem.yani yoksa hiç istediğim gibi olmayacak biliyorum.ve çok üzgünüm kaç gündür pazartesi fırsat bulup gösterebilecek miyim onu düşünüyorum ve yapacakmı..uykulatım kaçtı..çok soru sordum ama beni ancak sen anlarsınn. Hakkını hrlal et lütfen.

Burun deriniz kalindir . Banada baska bir doktor hem yasimdan dolayi hemde burun derisinden dokayi 5 kat kucultsemde sende 1 kat gozukur dedi. Yapamam dedi. Sonra bunumu yaptiniz diye kizarsin dedi.

Canim cok stresli bi donem senj cok iyi anliyorum istedigin aklina takilan ne olursa yazarim burdan
Simdi ilk once doktorla ilk gorusmede seni cok dikkate almiyor gibi duruyor cunku cok kisi bi konusup cekip gidip donmuyor geri..ilk gorusmede sadece kisa konusir sikayetini soylersin sonra evraklari ister ve tamamlayinca tekrar konusursun gununu alirsin o ameliyat gunu geldiginde ayrintili herseyi sorup konusursun cunku ameliyata girmeden once son kez bi konusup sana soz hakki veriyor o zaman resmide gosterirsin tam bu sekil istiyorum dersin birde ucunu sivri mi istersin yuvarlakmi kalkikmi duz mu istedigin gibi soylersin

Burun deriniz kalindir . Banada baska bir doktor hem yasimdan dolayi hemde burun derisinden dokayi 5 kat kucultsemde sende 1 kat gozukur dedi. Yapamam dedi. Sonra bunumu yaptiniz diye kizarsin dedi
dediğiniz gibide olabilir deriyi bilmem ama yaşım 31.yani zaten geç olduğunun farkındayım ama yinede bi umut işte..ne zormuş yaa..

Bak sunu soyleyim sorunlu kaba bi burnun varsa ve yuzunde ilk dikkat ceken burnunsa eskisinden iyi okuyor bi kere her kosulda o kesin
Yani sadece burnun degil tum yuzun degisiyor ama ilk 3 ay hic kafaya takmayacaksin basta cok kalkik oluyor sonra iniyor yani ilk bastaki o kalkiklik korkutmasin bide elin yuzun sisken burnunda cok sis olunca anlasilmiyor bi 3 ay beklemek lazim moral bozup kotu dusunursen kotu olur tabi hic kotu dusunme umutlu ol ve hayalindeki burun olmasada eskisinden iyi olacagina ben eminim cok degisiyir insanjn huz ifadesi bakisi simasi...ben iyiki diyorm

Umarım bende iyiki diyenlerden olurum canım.sağol moral oldun banada.umatım herşey güzel olur.

Eklentiler

• 20171011_230549.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 144
  • 20171011_230817.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Bigünmutlaka canım ameliyat oldum umarım herşey güzel olmuştur artık zamanla görücez.şuan zaten korkunç görünüyorum.inşaAllah alçı çıkınca bende foto atıcam.sağol desteklerin ve bilgilerin için.bu arada morluk ve ödem için özel bi tüyon varmı

Cok gecmis olsun zoru atlattin gerisi gelir insallah
Morluklara yapcak hic bisey yok 14 gunu buluyo tamamen gecmesi iki yastik koyup oturur gibi uyuman gerek sakin yatma uzanma egilme buhardan sicaktan uzak dur
Buz uygula bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…