Ameliyat Sürecim Ankara

Cok gecmis olsun zoru atlattin gerisi gelir insallah
Morluklara yapcak hic bisey yok 14 gunu buluyo tamamen gecmesi iki yastik koyup oturur gibi uyuman gerek sakin yatma uzanma egilme buhardan sicaktan uzak dur
Buz uygula bol bol
Canım yeni görebildim mesajını çok sağol.Seninki kadar küçük olmasada küçülecekmiş şimdi kocaman dolma gibi olan o burun.inşaAllah bende iyiki diyenlerden olurum.

bigunmutlaka Canım senin fotonla gittim hocaya okadar küçülmez ama biraz küçültürüz dedi bugün 8.günüm.kalkıklığı şuan tam istediğim gibi çok iner mi.keşke böyle kalsa.atel olduğu için henüz ne kadar küçüldüğünü algılayamıyorum atelli halinden küçülecek dimi.yani böyle çok bi küçük durmuyo.sanki çok az bi fark var gibi.şimdiden çok sağol.ne zormuş beklemek.

O kalkiik cok az iniyor canim boyle birazcik onme olur ama suan odemli ve cok sis o burun 2 aya kadar kuculur suan ki hali en iri hali oylekalamz merak etme bu sislikler degisimler kisiden kisiye baya degisiyor zaman herseyin ilaci zoru atlattin gerisi gelir esabil bey hala sincan nafiz korez devlet hastanesinde mi orda mi gorustun bende kontrole gitcem ama 9 aydir hic gitmedim yilim da dolduya bi gidiyim diyorum

Sağol canım cevap için.İnşaAllah herşey güzel olurda pişman olmam.canım hoca hala nafiz körezde.akşam 4 ten sonra bakıyor kontrollere.

Merhaba sizin fotolarınızı ve yorumlarınızı gördüm burnunuz çok hoş duruyor ama hep yan profilden foto atıyorsunuz burun ucunuzda bi sıkıntı yok demi merak ettim

Merhaba sizin fotolarınızı ve yorumlarınızı gördüm burnunuz çok hoş duruyor ama hep yan profilden foto atıyorsunuz burun ucunuzda bi sıkıntı yok demi merak ettim
Ben memnunum genel anlamda ama uc kisminda azcik bi odem var onden fotolarda daha belirgin ondn atmadim heralde

Eklentiler

• IMG_20171106_001403.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20171106_000208.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 157
Tabi canim buralardayim bu ara kizimin yazililari var hergun olmasada bakiyorum ugruyorum buraya mutlaka yazarim
Canım şuan biliyorum yorum yapmak için erken ama şişliklerim biraz indi onun dışında önden memnunum fakat yandan hala uzun görünüyorsence şişlikler tamamen inince kısalma gibi bişi olurmu.yoksa böyle mi kalır.22 gün oldu haliyle ucu hala top gibi ödem görünüyor.birde zaten atel çıkınca biraz burun ucu indi dahada inecek mi.şimdiden çok sağol canım.kolay gelsin sanada kızın için.

Gunaydin canim simdi soyle soyleyim birden zan gecip kisalir diye umud edersen hayal kirikligina ugrarsin sislikler inince tbiki bkraz daha kbar duruyor ama sekli ayni kalir daha fazla inme olmaa ucunda ama kisalmada olmaz artik neyse o ha ne olur sislikler tamamen gidince bir milim oda gozle bile zor fark edilir sekilde kuculur ama bence sen bu sekliyle kabullenip alismaya bak hic kendini sogutma sonra takintiya donusuyor coookk uzun bi surec simdiden boyl stres olursan o surec zehir olur sana benim hala 1 yil genesine ragmen ucundaki top gibi gosteren odem gecmedi bekliyorum birde ince deri okdugum halde yani uolun cok uzun sen kabullenip sevmeye bak eski halinden iyi diye sukret ve eger degisim olursa surpriz olur

Haklısın canım ben bu şekilde sevmeye bakayımda belki gözüm alışır.en azından eskisinden iyi tabiki.ama işte insanoğlu beklentiyi büyük tutuyoruz galiba.hayırlısı olsun inşaAllah.sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için.

Devlet hastanesinde 2.200 e yapiyor sincan nafiz korez devlet hastanesinde esabil bey..ama 2 ay gun atiyor
Ozelde istersen hemen yapiyor fiyat 4000 ama ozel ile devlet hastanesi arasindaki tek fark zaman..yoksa sartlar ayni ozelin bi ozelligi yok ben ozelinde oldum beklemek istemedim cunku suan 1 yil 1 ay oldu fiyat ayni

Öncelikle merhaba ben size bakarak esabil beyden gidip ameliyat günü aldım ancak bi mesajınızı gördüm memnun değilim filan yazmışsınız ben ikizimle beraber olucam ameliyatı aynı gün bugün sizin yorumunuzu gördüm aşırı mutsuz oldum bugün gözüme uyku girmeyecek lütfen yazar mısınız niye memmun değilsiniz ben takıntılı bi insanım bide lütfen bana cevap verin rica ediyorum

Sizin burnunuza bakarak karar vermiştim pişman mi oldunuz ne sikayetiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…