- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Canım yeni görebildim mesajını çok sağol.Seninki kadar küçük olmasada küçülecekmiş şimdi kocaman dolma gibi olan o burun.inşaAllah bende iyiki diyenlerden olurum.Cok gecmis olsun zoru atlattin gerisi gelir insallah
Morluklara yapcak hic bisey yok 14 gunu buluyo tamamen gecmesi iki yastik koyup oturur gibi uyuman gerek sakin yatma uzanma egilme buhardan sicaktan uzak dur
Buz uygula bol bol
Sağol canım cevap için.İnşaAllah herşey güzel olurda pişman olmam.canım hoca hala nafiz körezde.akşam 4 ten sonra bakıyor kontrollere.O kalkiik cok az iniyor canim boyle birazcik onme olur ama suan odemli ve cok sis o burun 2 aya kadar kuculur suan ki hali en iri hali oylekalamz merak etme bu sislikler degisimler kisiden kisiye baya degisiyor zaman herseyin ilaci zoru atlattin gerisi gelir esabil bey hala sincan nafiz korez devlet hastanesinde mi orda mi gorustun bende kontrole gitcem ama 9 aydir hic gitmedim yilim da dolduya bi gidiyim diyorum
Merhaba sizin fotolarınızı ve yorumlarınızı gördüm burnunuz çok hoş duruyor ama hep yan profilden foto atıyorsunuz burun ucunuzda bi sıkıntı yok demi merak ettimO kalkiik cok az iniyor canim boyle birazcik onme olur ama suan odemli ve cok sis o burun 2 aya kadar kuculur suan ki hali en iri hali oylekalamz merak etme bu sislikler degisimler kisiden kisiye baya degisiyor zaman herseyin ilaci zoru atlattin gerisi gelir esabil bey hala sincan nafiz korez devlet hastanesinde mi orda mi gorustun bende kontrole gitcem ama 9 aydir hic gitmedim yilim da dolduya bi gidiyim diyorum
Ben memnunum genel anlamda ama uc kisminda azcik bi odem var onden fotolarda daha belirgin ondn atmadim heraldeMerhaba sizin fotolarınızı ve yorumlarınızı gördüm burnunuz çok hoş duruyor ama hep yan profilden foto atıyorsunuz burun ucunuzda bi sıkıntı yok demi merak ettim
Tabi canim buralardayim bu ara kizimin yazililari var hergun olmasada bakiyorum ugruyorum buraya mutlaka yazarimbigunmutlaka arkadaşım buralardamısın sormam gereken şeyler varrrr
Canım şuan biliyorum yorum yapmak için erken ama şişliklerim biraz indi onun dışında önden memnunum fakat yandan hala uzun görünüyorsence şişlikler tamamen inince kısalma gibi bişi olurmu.yoksa böyle mi kalır.22 gün oldu haliyle ucu hala top gibi ödem görünüyor.birde zaten atel çıkınca biraz burun ucu indi dahada inecek mi.şimdiden çok sağol canım.kolay gelsin sanada kızın için.Tabi canim buralardayim bu ara kizimin yazililari var hergun olmasada bakiyorum ugruyorum buraya mutlaka yazarim
Ben tevfik beyin yaptiklarini daha iri cok ufak degisim yaptigini gordum yani esabil beyin hastalarinin burunlari bana daha cok hitap etti suan memnunmuyum evet..Hayırlı olsun neden Tevfik sözen düşünmediniz ?
Teşekkür ederim fotolar için ödemde çok belli olmuyor.esabil hocanın yaptığı bazı burunlar çok doğal durmuyor ama sizinki doğal benceBen memnunum genel anlamda ama uc kisminda azcik bi odem var onden fotolarda daha belirgin ondn atmadim heralde
Haklısın canım ben bu şekilde sevmeye bakayımda belki gözüm alışır.en azından eskisinden iyi tabiki.ama işte insanoğlu beklentiyi büyük tutuyoruz galiba.hayırlısı olsun inşaAllah.sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için.Gunaydin canim simdi soyle soyleyim birden zan gecip kisalir diye umud edersen hayal kirikligina ugrarsin sislikler inince tbiki bkraz daha kbar duruyor ama sekli ayni kalir daha fazla inme olmaa ucunda ama kisalmada olmaz artik neyse o ha ne olur sislikler tamamen gidince bir milim oda gozle bile zor fark edilir sekilde kuculur ama bence sen bu sekliyle kabullenip alismaya bak hic kendini sogutma sonra takintiya donusuyor coookk uzun bi surec simdiden boyl stres olursan o surec zehir olur sana benim hala 1 yil genesine ragmen ucundaki top gibi gosteren odem gecmedi bekliyorum birde ince deri okdugum halde yani uolun cok uzun sen kabullenip sevmeye bak eski halinden iyi diye sukret ve eger degisim olursa surpriz olur
Ben tevfik beyin yaptiklarini daha iri cok ufak degisim yaptigini gordum yani esabil beyin hastalarinin burunlari bana daha cok hitap etti suan memnunmuyum evet..
Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
Devlet hastanesinde 2.200 e yapiyor sincan nafiz korez devlet hastanesinde esabil bey..ama 2 ay gun atiyor
Ozelde istersen hemen yapiyor fiyat 4000 ama ozel ile devlet hastanesi arasindaki tek fark zaman..yoksa sartlar ayni ozelin bi ozelligi yok ben ozelinde oldum beklemek istemedim cunku suan 1 yil 1 ay oldu fiyat ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?