Ameliyat Sürecim Ankara

Kızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?

Eklentiler

• 1478274243350.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 935
  • 20160229_175220-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.197
  • 20161020_234234.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.469
  • 1478626550377.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 890
  • 1478626561464.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.593
  • 20161112_150347.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 922
  • 20161109_131636.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.110

Kavisi cok güzel olmuş ameliyat sonrası önden foton hangisi onu anlayamadım

Bence super duruyo daha ne olcak ne bekliyodurdun ki yandan gayet guzel ben cok begendim
Cok inceleyip cok takarsan isin icinden cikamazsin inan disardan bakan biri olarak cok iyi bi burun goruyorum sen surekli inceleyip alisamadifin icin tuhaf geliyodur

Sondan ikinci ben kavis istemedim çok az dedi yaptığı ortada

Sondan ikinci ben kavis istemedim çok az dedi yaptığı ortada
burun ucu şişliğin inerse daha güzel olabilir. moral bozmak için söylemiyorum ama memnuniyetsizliğin konusunda sana katılsam da henüz çok erken daha 24 gün olmuş.

Benim burnum deviasyon ve yandan cikik kemik vardi onu turpuyelecekti ve nefes proglemim vardi doktora bunlari duzelt dedim oda cok hafif daraltcam dedi çok hafif kaldircam dedi kalkik burun sevmiyorum dedim oda çok az dedi tamam dedim burun ucum kalındı burnumu daraltirken kemiği komple tupulemis burun ucu kalin diye inceltmis burun kanatlarim yana açılıyor diye içeri topluyup dikiş aatmış ayrıca burun deliklerinu küçültülmüş benim yüzüm büyük odemli hali bile eski burnum kadar yok eski burnum daha iyiydi çok hafif dokuslar dedi kafasina gore şekil verdi aynada boş ifade burnum cok küçüldüğü için gözler çok ayrık ayrıca burnum hala yamuk

Ve ben burnum kötü oldu dedim eşi burnum bundan bin kat iyiydi dedim oda bana 6 ay sonra gel b egenmezsen bunun aynısı yapicam soz dedi bu yapabilir mi emin değilim.

Doktor hastasi ne istiyorsa iyi dinleyip istege gore ypmali en iyi doktor beklentiyi iyi anlayio dinleyendir bencede
Ben senin burnunu begendim cunku kavis seviyorum ama sen istememissin hekresin beklentisi farkli insallah suan erken oldugu icindir insallah zamanla isteigin sekle yaklasik birsey cikar ortaya

Inşallah ya yoksa revizyon olmak zorunda kalicam başta böyle kotuhissedip sonra duzelen var mi ?

Ve ben burnum kötü oldu dedim eşi burnum bundan bin kat iyiydi dedim oda bana 6 ay sonra gel b egenmezsen bunun aynısı yapicam soz dedi bu yapabilir mi emin değilim.
aynısını nasıl yapabilir ki o kadar kısım törpülendi. 6 ay sonra beğenmezsen ufak 10 dk da düzeltiriz falan dese neyse. ya da istediğin gibi yaparım dese. aynısını yapabilecek olsa bile neden yapsın ki boşuna mı bunca sıkıntı.
yine de henüz moral bozmak için çok erken sabretmen gerek.

Ya zaten dalga geçti yaptığı burna çok güveniyor ama ben en başından tamponlar varken kötü olduğunu anladım oda bana hiç böyle psikolojide hastam olmadı tampon varken atel varken kötü diyen ameliyatın üstünde neredeyse 1 ay geçti hala kötü hala kötü bana göre bu burnun düzelmesi için mucize gerekiyor yoksa 1 yıl sonra çok iyi bir doktor bulup revizyon yaptirmam gerekecek bu psikoljiyle nasıl dayanacam bilmiyorum yarin başka doktora git cem bakalim o ne diycek beklemekten başka çarem yok

Ya zaten eşi burnum dz çok şikayetçi değildim aynısı yapa bir doktor bulsam hiç düşünmem tekrar yaptırırım biliyorum o kada kucultmus inceltmis katlamış etmiş bir daha nasıl eşi haline getirebilir ki en azından yüzüme ya lisan bir burun yapan doktor bulsam oda yeterli offf

Ya zaten eşi burnum dz çok şikayetçi değildim aynısı yapa bir doktor bulsam hiç düşünmem tekrar yaptırırım biliyorum o kada kucultmus inceltmis katlamış etmiş bir daha nasıl eşi haline getirebilir ki en azından yüzüme ya lisan bir burun yapan doktor bulsam oda yeterli offf

Çok güzel olmuş burnunuz maşallah kavisde fazla degil tam olmasi gerektigi gibi sanki benim burnumu doktor fazla kavisli yapmis gibi geliyor insallah yanilirim

Yok yok bak burdaki ilk resimlere benimde oyleydi burun deliklerim havadaydi ve endiselenmistim hepsi gecici suan 1 ay yeni doldu ve baya inme oldu

Bugün başka doktora gösterdim aynada burnumu iki parca görüyorum dedim oda benimle aynı fikirdeydi :) bide eski burnumu tekrar yapabilir mi dedim çok zor dedi yani sağlık danışmanlık şirketini aradım bana sabırlı ol seni kesinlikle mağdur etmeyiz gerekirse eski burnunuzu yaparız dediler bende zor yapıyor nasıl yapılacak dedim ikincide daha kötü olmayacagi ne malum dedim bana gerekirse başka doktora yaptiririz ücretsiz hayatımı mahvetmisler bide üstüne herkes küçük kavisli burun ister sizin kemikli bir burnunuz vardı ne yapsaydikda sizi mutlu edemezdik dedi bende ben küçük hoka burun istemedim ben kemikli burnumu seviyordum burnumla çok oynamış eski burnumu geri getirsin o zaman !!

Kim yaptı burnu ?

Şimdi burda ismini vermem doğru değil 6 ay sonra yasal süreç baslaticam hem doktora hemde bana garanti veren sağlık danışmanlık şirketine o zaman sağda solda karalama kampanyası başlattı demesinler ya benim geriye tek umudum revizyon gerçekten çok iyi doktor bulmam gerekiyor şimdiden başka doktorlara gidip bu burun duzetilebilinir mi diye soruyorum sanki hiç çözümü yokmuş gibi

O zaman tutupta buraya yazmayın sonucta Esabil beyi de zor durumda bırakıyorsunuz unutmayın ip numaranız kayıtlı buralarda herkes için sıkıntı olur hem bizleri de strese sokuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…