- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?
burun ucu şişliğin inerse daha güzel olabilir. moral bozmak için söylemiyorum ama memnuniyetsizliğin konusunda sana katılsam da henüz çok erken daha 24 gün olmuş.Sondan ikinci ben kavis istemedim çok az dedi yaptığı ortada
aynısını nasıl yapabilir ki o kadar kısım törpülendi. 6 ay sonra beğenmezsen ufak 10 dk da düzeltiriz falan dese neyse. ya da istediğin gibi yaparım dese. aynısını yapabilecek olsa bile neden yapsın ki boşuna mı bunca sıkıntı.Ve ben burnum kötü oldu dedim eşi burnum bundan bin kat iyiydi dedim oda bana 6 ay sonra gel b egenmezsen bunun aynısı yapicam soz dedi bu yapabilir mi emin değilim.
Kim yaptı burnu ?Bugün başka doktora gösterdim aynada burnumu iki parca görüyorum dedim oda benimle aynı fikirdeydi :) bide eski burnumu tekrar yapabilir mi dedim çok zor dedi yani sağlık danışmanlık şirketini aradım bana sabırlı ol seni kesinlikle mağdur etmeyiz gerekirse eski burnunuzu yaparız dediler bende zor yapıyor nasıl yapılacak dedim ikincide daha kötü olmayacagi ne malum dedim bana gerekirse başka doktora yaptiririz ücretsiz hayatımı mahvetmisler bide üstüne herkes küçük kavisli burun ister sizin kemikli bir burnunuz vardı ne yapsaydikda sizi mutlu edemezdik dedi bende ben küçük hoka burun istemedim ben kemikli burnumu seviyordum burnumla çok oynamış eski burnumu geri getirsin o zaman !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?