ameliyat ve endiselerim

Derileri toplayinca C cup yapiyor
Kücük mü normal mi doktor bilecek artik, bikiniyle de gayet iyi görünüyorlar
Ama dedigim gibi eski mememle bu meme akraba dahi olamaz
kilo ve boyunada bakiyor bu is..birde sen ne istiyorsun. ben b istesem b yapardi ama b kucuk olur..cunku diklesince zaten daha kucuk gozukecekler haliyle..kaldiki ayni memeler sadece diklestirmeyle bile daha kucuk duruyor. buarada ameliyat oncesi doktor cup bedenini yuzde yuz soyleyemez.ameliyattan sonraki gun olcumu yapilabilir. ha zaten birde sislik oluyormus

Şapşikler yaa. Gözümde canlandı kıvrılıp yatan pisiler.

Benim ameliyatlı halim 75 C oldu. İdeal cup size C'ymiş 75 beden için. Ama mesela 80 C giysem hafif bi boşluk oluyo arka beden büyüdükçe cup bedeni küçülüyo biliyosundur zaten ama :)
80 b alacakmissin o zaman..biri kuculurse digerini buyutmen gerekiyormus :)

Ya boyum 158 kilom da 53 54 arasi gidip gelir, proporsiyonum güzel ama kiloma göre spor yaptigim icin
Ben doktora eski fotograflarimi göstermeyi planliyorum buna benzet yeter diyecegim =(

Aynen canım yok zaten ben 75 im 80 bana büyük oluyo ama örnek olarak söyledim. Tam 75 C giyiyorum ne küçük ne büyük çok ideal oldu göğüs ölçüm dolgun yani hali minnak olmadı :) Zaten soruyolar çizim yaparken ameliyata girerken sana da soracaklar :)

Benim ameliyatlı halim 75 C oldu. İdeal cup size C'ymiş 75 beden için. Ama mesela 80 C giysem hafif bi boşluk oluyo arka beden büyüdükçe cup bedeni küçülüyo biliyosundur zaten ama :)

Benim bildigim cuplar meme büyüklügünü gösteriyor
Ben bir ara emzirirken 65 H giydigimi bilirim
Bedneim 65, 70 arasi yani sirt ölcüm bu
80 mesela cok büyük sirtim icin
Simdiki bedenim ortalama 70 C giyiyorum
Ama iste C nin icini dolduran deri bende dokudan ziyade o üzücü

zayif olunca o da tuhaf oluyor...sirt 75 ust d oldu benim c olsa yeter bana :)

omuzlarım çok geniş sırtım çok dar benim göğüs kafesim dar yani genel olarak iri yapılı bi insan omama rağmen sırdım 1 karış desem yeridir. 173 boyum 60 kg yum şu an ve iti kemikli bi insanım ama bel ve sırt ölçüm çok ufak.. ayy ben 75 FF giyiyodum yaa sütyenlerimi yurtdışından alıyodu babam Ne çektim yaaa ben o koca memelerimden aaah ahhhh

oh neyseki kurtulmussun gecmis gitmis, darisi bana ve digerlerine olsun :)

buarada meme uclarinda his kaybolmasi var mi?

Ya iste o memeler gidince kiymeti anlasiliyor
Benim de öyle büyükken simdi kücüldü
Ben alisamadim ya kücüklüge

ayy aynı ben yaa sırtım 1 karış 72 hatta tam göğüs altı ölçüm ve ben gerçekten omuzlu yapılı falan bi insanım.. 75 FF giyiyodum türkiyede asla satılmıyor o bedenler.. 70 C cup bence ideal ona göre bişey yaparlar çok da büyümesin rahat edemezsin..belki sadece dikleştirme de yapabilirler konuşman lazım iyi bir doktora gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…