canım sende sakinleştirici yapmalarını iste ameliyathaneyi görmezsin bile ..bana odamda yaptılar sakinleştiriciyi ameliyathaneye girdigimi falan hic görmedim hemen uyumuşum.şuanda gözünü bir kapa bir aç ne hissettin hiçbişe aynen öyle olucak kapıycaksın ve açıcaksın herşey bitmiş zaman kavramı acı agrı his kavramı senin icin olmuycak
Bende 26 ocakta Cüneyt Özek'e burun estetiği olucam ama çok korkuyorum.Senin doktorun kim?
cnm öle komik yazmışsın ki baya güldüm kaydirigubbakcemile3 neyseki bitti geçti hepsi..bana sakinleştiriciyi ameliyat masasında yaptıla alsanaalsanasmiler. Neye yarayacaksa o saatten sonra. O ana kadar olan oldu zaten,heyecandan bayılacaktım. Bayılma anımı hatırlıyorum,hafif başım döndü ve hemşireye"tamam,ben uyuyorum" dedim ve direk gittim. Kalktığımda nerdeyim ben durumu yaşadım biran.Sonra asistanların sesiyle anladım nerde olduğumu
çok teşekkürler canım.okuldakiler de ne gerek var ameliyat sonrası çok ağrın,morlukların olur diyerek iyice moralimi bozdu.inşallah herşey güzel olur
Önlüğü hasta bakıcı giydiriyor.sadece kilot kalıyor üzerinde.Bazen ameliyata girerken sakinleştirici veriyorlar bazen vermiyorlar... geçmiş olsun
corapdami vermiyorlar? benim ayaklarim pek üsürde hani :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?