ameliyathaneye girerken ameliyat anı

birde buarada bana sakinleştirici iğne yapmamışlardıı
ameliyatane de birazcık soğuktu =)

yaa ölüyom ya korkudan, nasıl bi iş bu ya inşallah ben de sizlere böyle tatlı tatlı anlatırım.

yaa ben anlamadım ben de gün alıcam ameliyat için heyecanlıyım biraz tuhaflaştım:sinifsinif: neden önlüğün içine bişiy giyemiyoruz ki ameliyat yüzde ari çorap giyseydik :S

yaa ben anlamadım ben de gün alıcam ameliyat için heyecanlıyım biraz tuhaflaştım:sinifsinif: neden önlüğün içine bişiy giyemiyoruz ki ameliyat yüzde ari çorap giyseydik :S

Herhangi bi sorun olduğunda hemen müdahale edebilmek için diye biliyorum cnm. Bana giydirdikleri önlük arkadan bağcıklıydı. Ameliyata girerken bağcıkları bile açtılar.

ama çok utanç vericiii :S bide anestezi etkisiyle sacmalayıp rezil olmaktan tırsıyorum ama değer yaa çok güzel olmuş burunlarınızboshayallersmile darısı başıma babamı biraz daha yumuşatırsam inş.

Utanılcak hiç bişey yokki hayatım sen hastasın onlarda doktor işlerini yapıcaklar :)

doğruu diyosun ameliyat olana kadar böle sacmalıycam biraz ama değcek inş. moral olua bana sizin başarılı ameliyatlar:)

inşallah bana sakinleştirici yaparlar ameliyattan önce ameliyathaneyi görmek istemiyorum

kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

selam SACO eğer ameliyat olmamış olsaydım korkmakta çok haklısın diyebilirdim ama ameliyat deneyimini yaşamış biri olarak korkacak hiç bir şey yok derim :) ben çok heyecanlanmıştım neredeyse ameliyattan vazgeçecektim anestezi doktoru ve yanında iki hemşire ameliyathaneye götürecekleri sedye ile odama girdiler bende heyecanın tavan yaptığı dakilardı o anlar neyse heyecanımı gidermekte yardımcı olacakğını iddaa ettikleri bir iğne vurdular ama işe yaramadı ameliyathanede iken anestezi doktoru elimden serum iğnesini taktı sonra başın dönecek dedi gerçektende hayatımda o şekilde bir baş dönmesi yaşadığımı hatırlamıyorum :) 2. aşamaya geçtik uyuyacaksın şimdi dedi kaç dakika sonra uyurum dediğimi hatırlıyorum sadece nasıl uykuya geçtim hiç anlamadım gözlerimi açtığımda odamda sıcak yatağımda yatıyordum böyle işte sende korkma yani yerimseniben

saol canım yarın hastaneye yatmam gerekiyor ama vazgeçtim gibi

kızlar hastanede benim doktora ameliyat olmuş bir kız eski burnunu ararsın dedi,onunda burnu kaymış nefes de alamıyormuş çok korktum ameliyattan vazgeçeyim mi arkadaşlar lütfen bana cevap yazın

kızlar hastanede benim doktora ameliyat olmuş bir kız eski burnunu ararsın dedi,onunda burnu kaymış nefes de alamıyormuş çok korktum ameliyattan vazgeçeyim mi arkadaşlar lütfen bana cevap yazın

nasıl yani canım yaa kötümü olmuş karar vermeden önce önceki yapmış olduğu ameliyatlarının resimlerini göstermemişmiydiCADIARZU

nasıl yani canım yaa kötümü olmuş karar vermeden önce önceki yapmış olduğu ameliyatlarının resimlerini göstermemişmiydiCADIARZU

henüz göstermedi yarın gösterecek ama ben zaten yaptıgı 4 kişiyle tanıştım 5 6 kişiyi de tanıyorum uzaktan.ama bugun tanıstıgım kızın burnu kötü idi.revizyon yaptırmak için gelmiş.

henüz göstermedi yarın gösterecek ama ben zaten yaptıgı 4 kişiyle tanıştım 5 6 kişiyi de tanıyorum uzaktan.ama bugun tanıstıgım kızın burnu kötü idi.revizyon yaptırmak için gelmiş.

tanıdıklarının ve tanışdıklarının burunları gayet ii sanırım...doktoruna nedenini sordunmu peki sebebini öle olmasınınfisfisfis ameliyatınız ne gündü sizin???ameliyat öncesi kötü bi karşılaşma olmuş sizin içinÇok üzgünüm çoook

Benimde 3. günüm.Oldu ve bitti, alçılı sarılı biraz mor halimle tecrübelerimi yazayım dedim.Öncelikle bu işin gerçekten olmasını istiyorsanız ve hazırsanız karar almalısınız.Ben psikolojik olarak yaklaşık bir yıldır hazırladım,araştırdım,başıma geleceklerin ne olabileceği bilinciyle bu işe karar verdim.Hazır olunca korku ve acı olmuyor bilesiniz.Dr.umu seçtikten sonra gün belirlendi zaman belirlendi ve ben koşa koşa hastaneye gittim.Tasarımlara bakarak kendimi alıştırdım ve herşey çok güzel olacak dedim hep.Belirlediğimiz saatte olmadı.Drumun bir önceki operasyonu uzun sürdü.Ben sabırsızlanıyorum bir an önce gideyim diye.Neyse 22 ocak akşam 19.45 de drum odama geldi.Beraber tekrar tasarımları gözden geçirdik.Benim ne istediğimi tekrar sordu.Yanında PC Yı de getirmiş.Tekrar ne olması gerektiğini konuştuk.Aşağıda bekliyorum seni dedi.20.00 de değişim serüveni başladı.Dr.um ve ekibi çok ilgiliydi.Bir Uyudum Birde uyandım.O kadar ooooohhhhhh dedim bir dönemin yorgunluğunu atmışım üzerimden(Bu arada öğretmenim,okullar tatil oldu:))saat 11.30 da bitmiş operasyon bayağı uzun sürmüş.Ben Saat 01.00 de uyandım.Burun kemikleri çok darmış ve eğri.Titizlikle uğraşmış dr.um.O gün bebekler gibi uyudum hep hemşireler sürekli gelip kontrol ediyorlar,ağrı kesicilerle ilk gün çokkk rahat geçti.Ertesi gün dimdik ayaktayım.Arayanlarla konuşuyorum herkes sen nasıl konuşuyorsun böyle rahat diyorlar.Nazar değmesin sana:)ınanın hepsi psikolojik.Bir sonraki gün yüzümdeki morluklar belirginleşti.Bir gün ama.Şimdi ise gözüm açık yüzümde hafif morluklar var.Burnumun ucu gözüküyor şiş ama güzel lokum gibi.Şimdiden meraktayım.Perşembe alçı alınacak.O zaman herşey daha güzel olacak eminim.Korkacak bir şey değil ama sabır işi,dikkat ve özen işi.Sonraki süreçlerde çok önemli.Kendinize yaşantınıza dikkat etmelisinizBunlara hazırlıklıysanız koşa koşa gidin derim.Herkese sağlıklı günler ...........................................

geçmiş olsun arkadasım umarım beklediginden daha guzel olur burnun

cnm doktoruna öncelikle güvenmen gerekiyo . ama eğer içine sinmediyse yaptığı ameliyatlar kesinlikle yaptırma derim önce doktorunun içine sinmesi ve sana güven vermesi lazım iyice araştır öyle ameliyata gir derim sana . bide ameliyattan korkcak bişe yook çünkü inan çok güzel gelio uyumak hiçbişe hissetmemek ve sonunda çok istediğin şeyin olup bitmiş olması. moralin çok iyi olsun girerken ben güle oynaya girdim ameliyathaneye anestezistimde çok iyiydi bana şimdi konuşcaklarımızı hatırlamıcaksın dedi bende hee sen ööle san dedim ondan sorasını hatırlamıorum :))) he bide ondan önce bana azcık içirseydinizde ben bu hale gelirdim zaten dediimi hatırlıorum :) bide en son hadii uyaan hadi cnm uyan artıkk diyiip yüzüme vurduunu hatırlıorum soora ben gözümü açtım noloyo yaa dedim hadi artık bitti uyan bakalım dedi :) soora ben midem bulandı çıkarcam sanırım dedim başını sağa çevirdedi ama ne mümkün soora altıma bişeler koydular yere çocuk kafamı çevirdi soora ben dalga geçer gibi çıkarmıcam sanırım dedim :))) tam komediydi ya ben cimnastikle uuraşıorum enson bana ameliyathaneden çıkarken ben havada 3 takla atıorum demiş bende hee aratsıın atarsın demişim onuda annem sööledi :))) yani anlııcaan macera gibi bişe hiç korkmana gerek yok rahat ol sen cnm .sadece iyi bi doktor seç herşey çok güsel olucak sorasında merak etme))):teytey:

ben de 5 gün önce ameliyat oldum.Ameliyathanede korkulacak hiçbişey yok.Sakin sakin ameliyathaneye indim.Orada fotoğraflarımı çektiler ameliyat önlüğü ile.Yani profilden önden çaprazdan falan değişik burun şekilleri ile.Sonra ameliyat masasının olduğu tarafa götürdüler.Ameliyat önlügününün bağlarını çözüp koluma iğne takıp kulağında çınlama sesi gelebilir dedi hemşire.anestezi uzmanı yaşımı ve kilomu sordu.ben de öksürdüğümü hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum.Yani beni bayıltacaklarını anlamadım.daha başka şeyler yapacaklarını zannetmiştim.Şimdi bayılacaksın bile demediler.ameliyat öncesi yapılan iğne gibi düşünmüştüm ben.meğerse bayıltmak için damardan narkoz vermişler.Uyanınca da zaten sanki hiç zaman geçmemiş gibi geldi.aslında 2 saat geçmişti uyandığımda.Korkulacak hiçbişey yok arkadaşlar.Herkese tavsiye edrim korkmayın hiçbişey hissetmiyorsunuz.

off heyecandan uyku tutmadı bugun esımın müjdeli haberı çok mutlu ettı benı amelıyat olmamı ıstemıyordu hıç fakat bugun amelıyat olucagımı ve haftaya pazartesı drla ılk göruşmemı yapıcagımı söyledl

Hıç korku yok sadece heyecan var 3 gun esım ızın alıcam dedı ayrıca kayınvalıdemlerde gelıcek hemen amelıyat olmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…