Canım benim,sağol ilgin için teşekkür ederim...siz sigortanızı hangi sigorta şirketine yaptırdınız,hamile kalmadan önce mi yaptırdınız , bu sigortayı Türkiyede mi yaptırdınız, bu sigorta hangi harcamaları kapsıyordu,yanında annen yada başka biri varmıydı nerde kaldınız otel mi ev mi...ne çok soru sordum dimi umarım sıkılmadan cevaplayabilirsin,sevgiyle kal,bebeğini güle güle büyüt....dogumunu nerede yapmak istedigi onemli her eyalet farkli cunku burda eger sigortan yoksa saglik hizmetleri cok pahali arkadasinda yazdigi gibi 6 aydan sonra ucaga binemiyorsun herseyi hesaplamak gerekiyor benim dogumum 25 bin dolara maloldu sigortamiz vardi bunun bin dolarina yakin bi kismini biz odedik sadece
:
Canım benim,sağol ilgin için teşekkür ederim...siz sigortanızı hangi sigorta şirketine yaptırdınız,hamile kalmadan önce mi yaptırdınız , bu sigortayı Türkiyede mi yaptırdınız, bu sigorta hangi harcamaları kapsıyordu,yanında annen yada başka biri varmıydı nerde kaldınız otel mi ev mi...ne çok soru sordum dimi umarım sıkılmadan cevaplayabilirsin,sevgiyle kal,bebeğini güle güle büyüt....
Merhaba arkadaslar Amerikada dogum yapmak isteyenler aseiltk@hotmail.com mail atin yardimci olayim. ben Amerikada yasayan biri olarak evimi kiraliyorum otele ihtiyac yok hastahane parasida odemeniz gerekmiyor. bunun ozel prosuduru var sadece bana odemeniz gereken 15 bin dolara amerikan vatandasi bebeginizle trye donebilirsiniz. 6 ayi gecmeden ucaga binmeniz gerekiyor ayrica Amerika kanunlari degistiriyor bundan sonra burada doguran yabancilara vatandaslik vermeyecek bilginize...2013 de bu kanun yururluge girecek acele edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?